STHLM <3

(VARNING för långt inlägg)

här tråkigt blir det tyvärr när internet inte funkar där hemma. Eller ibland vill det och ibland inte. Problemet är att vi inte hittar felet för opperatören säger att allt är som det ska. Men antagligen får vi byta ut själva dosan som sänder ut signaler... jävla skit.

I helgen så var jag och Oscar i Stockholm. Vi skulle egentligen kört upp fredag eftermiddag men eftersom det började strula med boendet så körde vi tidigt, tidigt på lördag morgon. Men det var nog nästan mysigare:) Så när vi kom upp blev det Grönalund med massa karuseller, lustiga huset, spel mm. Sen åkte vi till Dania på Hilton där hon jobbar och hälsade på samtidigt som hon hjälpte oss att leta hotellrum. Men det var f-a-n fullbokat ÖVER ALLT, helt sjuk. Till och med alla vandrarhem & hostel. Till slut så fick vi ett rum på ett skit fint hotell mitt på Stureplan, Story. Designade rum, eller hela hotellet rättare sagt, med skit fin bar & restaurang. Vi kunde inte bott bättre! Och allt tack vare Alex, Danias kompis som vi träffade sist vi var uppe också. Skit shysst! :)

På kvällen, efter att vi vilat upp oss lite på hotellrummet efter den tidiga morgonen så gick vi ut och käkade. Restaurangen vi letade efter låg precis runt hörnan fast vi trodde att vi var på andra sidan Stureplan typ, så där blev vi glatt överraskade! Maten var jätte god. Sedan råkade vi visst slumra till på sängen när vi kom upp på rummet igen så vi vaknade av att Dania ringde och sa att de var nere i "vår" bar, hon och hennes kille Jonatan efter att de slutat jobbet. Så vi flög upp och bytade om snabbt och stack ner till dem. Där träffade vi också han Alex, Rick med flera. Så sen gick vi till Rose & Village. Rose är nog den snyggaste nattklubben jag har vatt på, men dyrt! en drink kostade strax över 200 kr. Och Village är min favorit från och med nu, skiiiiit bra musik och stor uteplats att vistas på! Och det var samma ägare som hotellet vi bodde på så vi bara gled in där med de andra, slapp köa, så det var riktigt nice:)

Söndagen blev inte så lyckad. Vi skulle egntligen tagit båten ut till Vaxholm, skärgården. Men båtarna var fullbokade så nästa lediga gick inte fören klockan 16 på eftermiddagen och då hade vi vatt hemma typ klockan 01. Så vi gick en liten runda på stan kring Kungsträdgården sen begav vi oss hemåt. Men det var skönt det med eftersom vi var så trötta... Hehe.

Lördag-
Mysigt! Och ren vindruta...

<3





Paus vid Vättern


<3
På Grönalund


Grönan!
Det regnade i alla fall inte;)


Utsikt från Grönalund:)
Och solen tittar fram!


På Storys bar.
Beställt av Rick i Alex namn! Populärt? NEJ


På Rose. Vet faktiskt inte vad den killen hette :P


På Rose. Dania & Oscar


På Rose. Jag, Jonatan & Dania


Rose


Utanför Village


Söndag-
Kungsträdgården i det fina, varma vädret!


<3



BILDER FRÅN GRÖNALUND KOMMER SENARE:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0