See ya Goldie

Japp, om nagra timmar bar det av mot Sydney. Dagen har for mig hittills bestatt av packning, stadning och pannkakslagning som vi ska ha pa bussen :) och dom blev aaaas goooda... haha.

Nu ska jag och Micie ner en runda till stan for att inhandla lite frukt och brod som ocksa ska bli var fardkost. For fy faaaan vad hungriga vi va forra gangen pa bussen nar vi vakna pa morgonen! Det ska jag forsoka att aldrig utsatta mig sjalv for igen. Sa ja, lite smarrit far vi ha till var 17 timmars langa bussresa. De e niiice.
Men pa nagot konstigt satt sa kanns det inte sa lange som det later. Jag menar det ar som att ta bussen till Osterrike ju, men det kans fan langre nar man aker dit an nar vi akte upp hit. Men det ar mentalt val. Da vet man att man ska aka igenom ett antal lander genom halva Europa, har ar man i samma land hela tiden. Sen tror jag att min hjarna har vant sig vid att inte sova!!

Ska ocksa plocka upp min  nyarsklanning nu nar vi gar ner. Ett riktigt klipp ar det, Filippa-varning pa den assa! hahaha. $20 iallafall, vilket ar ungefar 130-140 SEK. Hade kopt en innan men sa kom jag fram till sen att den va for javla trakig, svart... Skit fin sa, hade garna haft den hemma men har kan man vara lite mer somrig ju sa da far man passa pa :)

Men maste kila, Mic vantar!

TTYS (Talk to you soon :)

Xxx

shopping, Sydney & fest

Idag har vi vatt pa mellandags rea i Pacific Fair! Eller Boxing Day som denna dagen heter har. Men fraga fan inte varfor! Storsta kopcentrumet som jag har vatt pa kan jag sig. Shit pommes! Det orkar man ju inte avverka pa EN dag...
Shoppade inte sa mycket, far ju forsoka halla i pengarna. Vilket gar sadaaaar. Storsta anledningen till att man inte gick loss idag ar val att vi handlat ganska friskt hela tiden sen vi kom hit :S det blev i alla fall inpackning till mitt stackars har, och sa en sak till, ett par SKOR...! Kan ni tanka er? Fjarde paret jag kopt sen jag kom hit... Herre gu'. Hur tusan ska detta sluta? Sa just nu slapar jag runt pa 7 par skor... Bra dar Lucy. Och da har jag anda slangt tva par sen jag kom hit. Mmmm. Men snygga va dom iallafall :)

Pa mandag bar det av mot Sydney! Wiiiihoooo. Sa javla skont ska det bli! Trott pa detta nu faktiskt :P Dock en bussresa pa 17 timmar... Men jag & Mariii roade oss ganska latt forra gangen sa varfor skulle vi inte gora det nu?
Och ja, det ska bli javligt nice och komma ner dit! haha, mm mm m sager jag bara! Nyar i Sydney... Det ar fan inte varje ar. Fixa liten kylvaska med sallad, pastasallad, potatissallad, grillad kyckling, brod & brieost, vin & skumpa. Sweeeet sager jag bara. Sa dra ner till Operahuset och Royal Botanic Gardens vid 12 pa dagen, sitta dar och mysa i parken med de andra 1000tals manniskorna som kommer befinna sig dar i varmen ocksa, varldsberomt fyrverkeri fran Harbour
Bridge vid midnatt, och sen ska det festas sa dom gamla engelsmannen vander sig i gravarna! hahaha

Igar var jag och Mariii ute och partajjade (eftersom har inte finns ngt annat och gora. haha fast vi klagar val egentligen inte) det blev dock lite dyrt igar... Snacket med stort S pa stranden och en halv vinflaska innan. Det va nice kan jag saga!








och vi traffa anda en brud fran Angelholm pa toan har! som kande Mac dessutom, Mariiis brossa... Liten varld? Yepp!

Nu blir det snart Ladies Night pa Twnty1 med gratis intrade & gratis dricka. Fiiiint. Sannt gillar vi :)

Beachen har vi ocksa lyckats kravla oss ner till de senaste dagarna... Tog faktiskt emot idag att aka till ett kopcentrum nar det var sa fint vader. Men det ar bara pa det igen imorn ! Sista hela dagen som vi har har...

Christmas day

Japp, julafton i Australien avklarat! Nu ska bara alla andra har fira jul ocksa, dom firar ju idag...

Det blev iallafall julmiddag for oss igar hemma pa balkongen med Eddie & Stefan. De slutade inte foren ganska sent sa vi borjade val kaka vid halv9... Det resulterade i att vi inte ens kom utanfor dorren underkvallen eftersom vissa drog pa ganska bra! Haha.
Jag och Marielle somna iallafall i vars en soffa sen efter all julmat. Tror aldrig jag har varit sa matt assa!! Men nice var det.
Vi hade typ samma mat som man har hemma; skinka, kottbullar a la Lucy, potatissallad a la Micie, prinskorvar, agg, ostbricka, kex & brod + sea food, sa det sista och Micies verk som skiljer sig lite val... Samt en massa dricka. Micie & Stefan klarad sig langst. Jag och Mariii somna i sofforna som sagt och Eddie ute pa balkongen! hahaha. Och detta fick vi sa vanligt dokumenterat ocksa av Stefan sa han har skrivit ut kort pa oss. Nice ?



Julklappar blev det inte sa mycket direkt. Fast jag fick pengar av mammi & papps till fortsattningen pa min resa har! Sweeeet sager jag bara :D fast pappsens kommer sen nar vi lamnar jobbet i april och ska ge oss ut pa aventyr igen och mammis nar vi drar till Asien! Sa det blir perfekt.

Tankte slanga upp lite bilder ocksa fran igar... Dokumenterade hela var julmatlagning och sen ar dar lite bilder fran pa kvallen! Men de kommer senare for jag har inte med mig kameran har pa internetcafet nu.

Pratade med alla i min undebara familj igar ocksa:) mamma, pappa, sis, <3, saga, christina och farmor & Cissi! :D Sa idag ska mammi och dom ringa igen nar dom ar hos moster och kusinerna med morfar ocksa :)

Sen hade pappa skickat en skit rolig film som han hade gjort! haahahah. Jag satt har ock skrattade for migsjalv x) har far ni en stillbild fran den iallafall

Hahaha. Det ar san film dar man kan satta till en bild pa sig sjalv, sen dansar den har lilla nissen/alfen (eller vad det heter) runder som varsta discokungen ;)


maste bara skriva igen...

Haha, nu har ju min julhalsning typ forsvunnit har bland allt annat...

Men blev sa glad nar jag sag bilder hemifran pappa och dom pa honom & de vackraste vovvarna:) dom har renoverat koket... Sa jag sniodde dom iallafall fran hans Fb och visar har!


blev sa fint sa!
Miss... :(


Och dom snyggaste ever: Chili & Gaja <3

OCH SNOOOOOOOOOOO !!!

men naha, nu maste jag ga och hjalpa brudarna med maten. Annars kommer dom val och sparkar mig i roven snart :P

Oooch...

Kolla har familjen vad som vantar er! Mmm nu blev ni nyfikna va? Haha. Inget markvardigt, men hoppas ni gillar det. Fast ni far vanta typ 1-2 mander skulle jag tro innan ni far det :P retligt va? Men det ar val sweet med julisar i februari? haha LOVE


Merry X-mas

Har kommer lite julhalsningar fran oss pa andra sidan jordklotet, down under...
Jag och Micie hade lite kul pa stranden med min tomteluva:) ha ha









Maste dock erkanna att vi ar lite avis pa er har med tanke pa alla harlig sno ni fatt nu till jul...

Och saknar er mammi, pappi & sis! Love till er<3 och alla andra i slakten som jag brukar fira jul med:(

Men vi har det bra har! Inte varje ar man fjallar pa julafton;) hahaha.

Naha, nu ska jag ga och steka kottbullar!

Cheers mates


Its set nd done!!

NYE 2o1o in Sydney, fuck yeeeeah!
Sa satans gott. Upplevelse for livet sager jag bara :D



party, ikea & koaler...

Ja da har man nagra dagar att ta igen har! Vi far val se hur det gar med det;

Grabbarna har precis akt... Inte sa kul for vi fick ngt och gora nar dom va har! :) fast det var anda inte optimalt, for vi saknar en underbaring:( one of us was missing, Izzy.
Men ja, vi har ju gjort det basta av situationen, och jag kan bara saga att dessa boys ar storda i huvudet, och det ar darfor vi gillar dom! HAHAHA.
Assa sa som jag har skrattat har jag inte gjort sen vi kom hit... Har om kvallen var vars nar jag, micie, filiph o david satt pa donken. HAHAHA. Assa jag o micie skratta sa vi lag ner. Den javla rosten assa. Och "du ser ut som en koala med pratar som en tiger, ja maste fan ha vatt och kelat med en palm elr ngt, ..xx....x..x..xx.x.. xx...x.x... ...x. da ar vi tre vid det har bordet" HAHAHAHAHA. Assa ni fattar inte, ni fattar verkligen inte! Finns inte ord for det. Inte ens bilderna kan forklara, aven om dom sager mycket.
Iallafall sa har vi ju da festat VARJE kvall vilket har vatt sjuuukt nice. och gratis ar gott kan jag saga;) Billys Beach house(var ifran bade emil & david blev utslangda, davids va anda Arets Utslangning haha & dar de hade sjuuukt bra musik faktiskt fast de har dom typ overallt har!) var sjuuuuukt nice i sondags, pub crawl med deras hostel i lordags var OK men kul hade vi ju ja, fredags va vi forst pa stranden sen CD's och Beergarden, torsdag har jag ju redan uppdaterat om:)


Alla vi pa SinCity i torsdags!

i lordags var vi pa IKEA med Eddie, utanfor Brisbane. Det va niiiiizze!! Vi kaka KOTTBULLAR & handlade massa svensk mat:) Fast de va fan ganska dyrt dar! Mitt gick typ pa 300 SEK...
Iallafall sa kopte jag:
leksand knackebrod
fullkornsskorpor
SVENSKA kottbullar (for aussie-bullar ska tydligen vara roooov ackliga)
lingon
graddsas
ballerina kex
ANNAs pepparkakor
Marabou mjolkchoklad
gula Elefantsnoren
salta fiskar
Daim
& kopparbergs paroncider, utan alco :P

Sen fanns dar gravad, rokt & fileer av lax och saser till, massa olika sillsorter, massa olika smaker och varianter av leksand & wasa knackebrod, rodkal, kalles & abbas kaviar, pepparkakshus, tunnbrod, parlan brod, mycket godis, nypon & blabarssoppa, kaffe och te, krafter, raker, rosti, pasa i algar mm mm !
Jaja, ni bryr er, eller hur? haha... Na men tankte de kan va kul och veta vad som finns pa IKEA utomlands:)
Sen sa vet typ ingen har att IKEA ar svenskt. Ql. GO SWEDEN...






zzmaka zmazkenz! he he...
Lite chokladmouse dar till hoger som efterratt, var det tankt. Men den orka vi typ icke



Och igar var vi pa Loan Pine Koala Sanctuary utanfor Brisbane:) Det ar typ som en djurpark, fast framforallt ar det en koalauppfodning. De ar klassade som en av de 10 basta djurparkerna varlden! Sa man fick kela med en koala och halla & bli fotad med den:) sa mysigt sa jag doooor. Var pa vag och ta den och springa assa! AAAAAHH.


jag & Jaffa

Sen var dar kanguruer i en sann skiiiit stor inhagnad, som man fick ga in till och klappa o mata. Aaaas ballt:D Och dom hade fan det bra dar, jatte stort och fint:) Fast man va inte kaxig nar man star dar med mat i handen och en stor hane kommer framhoppandes och vill ha. Shiet pommes vad stora. Och sa nar man sett pa nyheterna de senaste veckorna att tre personer blett attackerade av sanna... Heh.







Sen va dar typ wombats, tazmanska djavular, ormar o reptiler, EN liiiiten krokodil, pappegojor o andra faglar, osv.

Och sa va vi och kollade pa en sann Sheep dogs show, nar de hade uppvisning med hur hundarna vallade far, genom grindar och over bro sa de fick hoppa ner. OMG va ballt! SANN PLI pa doggyn du! Helt sick, gar inte att beskriva. hunden skulle ga runt i borjan sa alla i publiken fick halsa och klappa den ena da. Sa knappte han "herden" med fingre, sa gick den nagra steg sa dom dar kom at typ, rorde sig inte ur flacken, sen knappte han igen, sa tog den nagra steg vidar till nasta... Och det var ju ingenting gamfort med sen! Dom sa det att tva personer och tva hundar kan flytta och kntrollera 2 500 far sjalva. Imponerande! :P
Och ja, "herden" var val inte direkt nagon herde... Han var en stentuff gamling med cowboy hatt, boots och tattueringar som antagligen inte gjort ngt annat i sitt liv! :P

Och ja, tror ni det regnade nar vi vardar eller? Din jeeeevel.... Vi hade hort att det skulle bli kasst vader men eftersom de "alltid" har fel med vadret har pa TV och sa, vilket de sjalva sager, sa va vi lite optimistiska och korde pa iallafall! Men sjalvklart sa hade de RATT denna gangen...
Ska oxa tillagga att boysen forsov sig efter var utekvall, sa de missade bussen och fick ta nasta :) haha.

Och som ni kankse ser sa har vi inget bra vader nu :( :( PISS ar det.
Regna som fan igar da, regna idag ocksa. Sa mulet hela javla tiden, inte gatt att va pa stranden sen i fredags... och nu ar det da tisdag. Fast det har vatt varmt ju!


arets kvall

Igar va nog den roligaste kvallen pa ett par veckor iallafall har :P Grabbarna anlande igar namligen. Haha, alltid lika storda <3

Iaf sa gick jag och la mig kl 6 igar morse, vid 9 peta Mariii pa mig och tyckte jag skulle folja med och mota upp killarna for de kom med bussen fran Sydney da. Och visst, full som en kastrull fortfarande efter typ 2,5 timmes somn sa jag ja. Sa pa vagen blev det en fralla & en red bull. Sweet! Efter att ha hangt med dom snabbt till deras hostel och lamnat vaskorna sa blev det beachen!

Utgang pa kvallen sen ja :) satt och festa pa deras rum i vaningssangarna... Myyys. Haha. Efter att ha sankt en flaska vitt, sa va ja som alla andra, redo for utgang! 20 skrattanfall, sydgravet, arets arm, arets fyllo, arets bild, arets ALLT. hahaha faaan man har alltid lika kul med the gang ;D

och psyk-bilderna kommer inom kort!

PEACE

*ut och gora Nimbin, ut och gora Nimbin. HAHA. Ut och gora Mindy... Ooups!


Amme' TJA

Nu har jag och Micie bakat lussebullar!! :D fast vi brande typ en halv plat... haha ovantat va? safranen va iallafall sa sjukt dyr sa det blev bara det i halva smeten, sen vanliga "matbullar" av resten :) och sa fick vi anvanda oss av folie Ha ha. Sa att forutom att vi inte hade rad med tillrackligt med safran, brande en stor del av dom, fick anvanda folie vilket resultera i att halva bullen sitter kvar fastklibbad pa platen och att de MED safran typ inte smakar nagon safran for vi gjorde fel sa blev dom bra :)



Jag va pa ett litet mote idag med chefen for Plan B. Det gick bra :) Ska jobba imorn! Ska folja med ut pa deras pub crawl hela kvallen och typ salja t-shirts, linnen och sant med deras logga pa & glow sticks mm... haha

Ska ocksa saga att jag pratade med Oscar i telefon tva ganger denna veckan! :) och hans mammy Griselda too. Det var kul, det behovdes verkligen. <3

Mulet har idag igen. Faaaaaaaaaaaan maste jag bara sag da tyvarr. Men de har lovat bra vader imorn och det har spruckit upp nu ikvall sa jag haller alla tummar jag har for att det blir beachen imorn!

Men ja, nu ska i gitta.

Xxxo

P.s. jag kaka tottelini innan, elr hur tusan de stavas. Sa sjuuuuuukt gott. Rekomenderas varmt:) med skinka & ost i da!

Cheers mates

Nu maste jag saga att jag borjar bli javligt uttrakad har i Surfers Paradise!!! Finns fan for lite att gora :P Bara festa, ligga inne och vara "trott" dagen efter eller stranden/stan. 
Jag vet vad jag sa om det dar innan med att relaxa, ingen press och de. Och det har varit javligt skont! Verkligen.
Bara det att det har blivit trakigt nu... Jag & min kropp ar fan inte van vid detta. Mitt liv gar i 280 annars. Det var lixom alltid hem fran skolan, ata och chilla lite, till stallet, rida, mocka, fixa allt, hem, duscha, pa med klader och fixa, tut tut sa star dom utanfor, springa ner for tarappan, maten i handen, ut o in i bilen och ivag och hemma sent! Upp nasta dag till skolan, och samma sak... Osv med fester, kompisar, tavlingar, familjen som man hela tiden gjorde ngt med. Och da uppskattade jag stunderna jag kunde varva ner mycket mer! Och jag har nog kommit fram till att det ar sa jag vill ha det! Sa far man ta semester ibland lite da och da och koppla av istallet.


Som igar, fy fan assa jag holl pa och fa paniiiiik. Marielle & Micie blev ratt trotta pa mig efter ett tag med allt mitt tjat om att gora ngt :P Jag va nastan pa vag att ut och springa en runda!!! Och det sager inte lite... Om jag vill ut och springa, dahar jag fan trakigt kan jag sag. Men tror de far bli en av mina sysselsattningar har i fortsattningen nu. Bara de att de far bli i Converse... Haha. Vi far val se hur det gar. Inte sa nice kankse, kommer val ha skoskav till 1000 sen.
Men ja, sa igar planerade jag denna dagen for att det inte skulle bli som igar. Sa idag skulle jag upp vid 9, springa en runda, komma hem och kaka frukost, ga till stranden vid halv11 kankse och forsoka fa med dom andra 2, ga inom PlanB's kontor pa vagen hem och tjata pa dom lite mer om jobbet, storhandla pa vagen hem.
Och jo, DET GICK JU SJUKT BRA... Det hela borjar med att vi far ala med Mariii till akuten kl halv 2 inatt :( Men ingen fara, ingen fara! Hon hade sann sjuuuuk hosta sa hon typ bara kloktes, sa fick in dar och ha medicin till henne. Och det lat val inte sa jobbigt tyckte ni, men JO, for vi satt dar till kl 5!!!!!!! Detta betydde da att jag somna vid 6 imorse och inte orka upp och springa vid 9... Nar jag sen vaknar halv12 sa ar det MULEEEEEET= ingen strand. (Y) Skiiiiit


Mariii trottna pa min overskotts energi och tejpa fast mig i bordet...

Nu har jag iallafall vatt borta hos Plan B om jobbet. (det ar ett foretag som fixar pub crawls, saljer biljetter och paket till klubbar mm. Tankte att dar va ganska latt kankse och fa jobb for en kort tid bara, vilket da va 3 v.) Sa forra veckan nar jag va dar sa jag att jag vet att 3 v ar kort tid men ni kankse behover lite extra hjalp iallafall nu over jul och sa. Och jo det gick jatte bra ju med bara 3 v, sa jag lamnade mitt nummer och sa sa skulle de hora av sig! (hah, den har man inte hort inann...) Sa gick jag dit idag igen da och da va 2 v lite lite, kankse om jag kan stanna till efter nyar (3 v)... Sa typsikt! Segon!
Men ja, just nu ser det inte sa ljust ut for oss over nyar sa man vet fan aldrig. Hoppas pa Hille & Bobos norska kontakt som har en son i Sydney som bor & pluggar dar. Sa vi far se hur det gar med det! Hall tummarna for oss! :)
Anyway, pa vag fran plan B's kontor sa hitta jag en riktig godisaffar!!! :D Ni ska da veta att det finns typ inte losgodis har... Men har hade dom sant som vi har hemma, skiiiit nice :D Men of course va det mega dyrt! Men det sket jag i och projsa 60 svenska for en halv godispase typ :) Braaa daaar Lucy. Halla i pengarna? Men va fanken, en gang bara ju:) an sa lange... haha.
Sa sitter har nu pa vart alskade "internet place" dar de bara tar $2 i timmen! vilket = extremt billigt typ.
Och sa blir det storhandling pa vagen hem av mat.



Och sa hade jag fatt mail av Tommy! Han hade skickat dessa fina bilderna :) Blev sa himla glad. Saknar min familj dar hemma<3 Fast iagr fick jag prata med manag av dom och da blev jag jatte glad :) Pratade med kuselin Julia, moster Helen (aven kallad Hille tidigare har :P), mammi & sis<3, och sa lite snabbt med Jeppe faktiskt! Sa grattis och sa for han fyllde ar igar.


Titta sa fina:) hihi. Fast synd att mammi typ blundar bara:(
Sis, Tompa, mammi, Helene & Julia.
<3


mammi kramar mig :)
Hon ser lite rolig ut. haha


Sweet ey

hahaha, alskar de uttrycket med den australiensiska dialekten :P

lattnaden var ganska stor for jag fick inte det beskedet jag raknat med vilket var javligt skont! Reagerade dock starkare an jag trodde jag skulle... Fast maste ta upp det igen for det finns mer och sag. Blev bara sa chockad, visste inte vad ja skulle sag.

Iallafall sa gick jag & Mariii ut en runda igar, Micie va inte sugen tror jag. Sa vi gick en runda dar pa Chevron Island som vi bor pa. Fast allt stangde sa vi gick in till stan och tog en dricka och bara snackade. Sa jadrans skont och fa ur sig allt, verkligen vadra alla tankar. :) wonderful <3


Chevron Island

Nu ar nog paketet ocksa skickat med alla mina tavlingsklader, hjalm, stovlar och andra ridklader till garden som vi ska jobba pa! Visst, vi kommer inte dit foren om en manad (exakt faktiskt...) men eftersom det ar jul sa tar det san tid med alla paket som skickas fram och tillbaka tydligen... Sa vi far hoppas dem inte kommer fram i mars :S behover sakerna innan! hehe. Men far val ta och handla nagot mer i vilket fall som helst.

Och GRATTIS an en gang till varldens basta mamma som fyllde ar igar!!! <3 pa Nobeldagen :)


I Itlien, Chianti, i somras:)
 
Fest ikvall som sagt, med beach-tema. Blir ett par strandshorts, bikinioverdel, flipp floppen, hawaii-halsbandet-blomsterkransen, solisar och troligen surftrojan over med en liten bodyboard under armen ;) haha. Blir nog ungefar samma for de andra tjejerna:) Sen hawaiiskjorta och strahatt for Eddie iallafall! Haha


Heey dudes

Imorn ska vi pa fest med Eddie & Stefans jobb. En tjej dar som brukar fixa lite kul fester sa dom :) sa imorn ar det beach tema! ska bli mkt nice.
Festade till det i tisdags med RnB night pa Bedroom och Ladies nght pa SinCity. Gjorde inte av med en enda dollar den kvallen! trots det var vi lite "trotta" igar. Bra det dar med gratis drinkar till alla tjejerna:) haha... Overnattning i varldens snyggaste hus! Helt sjukt nice kvall trots alla bravader. Borjade nere pa stranden vilket var mys:)



Livet har i Surfers flyter pa annars... Som jag sakert namnt sa har jag borjat trottna pa detta stallet nu faktiskt. Hade MER an garna vatt i Byron nu:) fast allra, allra helst hade jag befunnit mig i Sydney omradet sa vi iallafall kunde gett det en chans.

Lite creepy ibland hur manniskor forandras... Efter att ha spenderat sa mycket tid med nagon tror man att man kanner dom utan och innantill. Men sa ar det nog inte. Precis som jag inte kaner dig alls. Vem ar du? Alla bara spelar pa sin fasad utat. Ibland till det battre & ibland till det samre. Ska bli intressant och se vad det ar for besked man far ikvall! Det kommer bevisa ALLT, om du va den du sa eller inte. En sak ar sakert, man kan inte lita pa folk. Det enda jag forsoker intala mig sj, lite inte pa nagon. inte nagon! vissa kan man lita pa i vissa avseenden men fan ta mig inte alltid. Det far jag bevisat om och om igen. Och det skrammer mig sa otroligt mycket. Beautiful lie...

Cheers! Xx


Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen

Jag tror jag kom till en livsinsikt igar... Haha. Na men ni fattar 
inte hur harligt det ar har. Visst, har inget jobb for tillfallet
sa det ar ju inte sa bra... Men jag har ingen press pa mig
over huvud taget, ingen angest varje kvall man ska lagga
sig for man bara tanker pa alla hemuppgifter fran skolan
som ska va klara eller att man vet att man borde gjort lite
i det amnet ocksa egentligen, ingen press pa vad du MASTE
gora. Det kans sa javla skont i hjartat! Jag ar helt lugn,
helt avslappnad. Och visst, man maste kunna ha ett liv med
krav och saker som man behover gora! Men just nu ar det
sa skont att inte bry sig ett piss om det, bara gora precis
det man vill och kanner for, ge kroppen en riktig paus &
semester. Och faktiskt att komma bort fran allt folk. Sorry
men sa ar det faktiskt. Skont att slippa tanka pa andra och komma ivag!
Saknar dock vissa underbaringar dar hemma... <3



























Jag skrattar idag kanske gråter jag sen Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen Så jag lever idag, idag, idag Morgondagen är för långt bort men vi är här idag Så jag skrattar idag






Vissa dagar är brorsan på topp andra dagar är brorsan på noll Vissa dagar är jag redo att dra för det känns som att ingenting spelar någon roll Som när nära går bort, livet tar stopp Jag lever i nuet vår tid här är kort Jag pussar min mamma på kinden och ax För benim vill leva ut livet till max Är det nånting jag lärt mig i livet är det att aldrig ta nånting för givet Låt oss skåla för det för man får det man ger Inget mera med det allt är skrivet Gårdagen är redan förbi. Morgondagen är för långt bort i tid Tar vara på tiden jag fått, det är så jag vill leva mitt liv Jag skrattar idag kanske gråter jag sen Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen Så jag lever idag, idag, idag Morgondagen är för långt bort men vi är här idag Så jag skrattar idag Så jag skrattar idag Följde inga råd jag är självlärd Jag är det. Jag svär, bre Vill leva fullt ut jag är värd det Jag skrattar idag kanske gråter jag sen Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen Så jag lever idag, idag, idag Morgondagen är för långt bort men vi är här idag Så jag skrattar idag

This summer seems to last forever :)

Ja, vi konstatera har om dagen att vi har sommar i over ett ar i rad nu (med undantag for september & oktober hemma innan vi akte) Sommar hemma o9, (tva manader host), sommar har o9/1o, sommar hemma 1o. eftersom vi kommer hem i juni! Dee niiiiiiiiiiice

Igar va vi ute och kakade med Eddie & Stefan, det blev chippemat :) smarrit. Sen ville Eddie of course ta EN ol innan vi gick hem, pa Waxys. Sen tyckte han att vi skulle ta en till dar innan vi gick. Men da protestera Stefan & Micie & jag hehe. Sen pa vagen hem tyckte han att vi skulle ga in pa den baren for dar va ett bord ledigt och det ar dar nastan aldriiiiiig. Hahaha. Sa titta han pa mig & Mariii for vi brukar val va lattast att overtala, men inte denna gangen faktiskt! sa det blev att vi kopte med oss nagra billiga DVDer hem :P kollade forst pa Bruno (dom har inga sanna prickar har till u:et) och den sooooooooooog. Jag tyckte iallafall att Borat va lite kul, eller ganska mycket. Men fan inte denna... Sen hann vi med Eyes Wide Shut oxa med Tom Cruise, Nicole Kidman och nagon svensk skaderspelerska. Och ja... Den var ju minst sagt annorlunda:P

Playan igar blev det, playan idag oxa val :D

Hostattacker till 1 000 har nu for ovrigt :( alla e typ sjuka. Jag som smittat:) Men ja sa jag kunde iallafall inte somna igar. Trodde jag skulle hosta upp lungorna nar jag fortfarande inte somnat vid kl 4 imorse.

Och vi ar 9 timmar fore har i Queensland (delstaten heter sa:) for er som nte visste det.

but but, See ya :)
Xxx


Surfers Paradise by night!

lite morkt kankse...?


Heey

GOOOOOOOOTTTT. Jag och Mariii har fatt jobb nu efter nyar i ett hoppstall. Dar vi far tavla och sant!! Forst snackade marielle med en annan och jag med denna, men sa horde han inte av sig som marielle pratat med sa hon fragade min ocksa eftersom hon hade sokt till det med, sa sa hon att bada fick det. sa den 10e januari drar det igang i 3 manader. Fy fan vad glad jag blev nu. Har tydligen vatt ifran dom dar vackra djuren lite for lange nu... (Ber for mig sjalv att allt ar val med min vackra OhMa)
Men sa mammi & pappi, det blir ett dyrt packet ni far skicka till Camphill utanfor Sydney med tavlingsridbyxor & kavaj, nagra fler ridbyxor, hjalm, stovlar mm :)
4aringarna dar ser jatte fina ut, aven om vissa varkar ha hoppat javligt hogt for att vara 4 ar bara... men det kan ju vara loshoppning ocksa :) dunno... Sa vi far se, nu kankse man har andra aret med visa hit till Aussie sakrat :D
*
http://www.cudgegongwarmbloods.com.au/* klicka mellan stjarnorna har innan sa ar dar en lank till deras hemsida:)

Iallafall sa ar vi ju fortfarande i Surfers nu. Har vatt forkyld som tusan nu i typ 3 dagar... lag hela dagen ifag och idag pa formiddagen, men pallrade mig upp efter att vi kolla klart pa Meet Joe Black.

Coolangatta har om dagen var nice! Kul med en liten utflykt. Jag tror faktiskt jag borjar trottna lite pa Surfers nu... hehe. Det anda man kan gora har e att festa eller ga till stranden :P Vi fick tag i brador till ett betydligt battre pris an jag raknat med faktiskt. Men det var sa javla stromt sa vi kom fan knappt ut. Helt sjukt! Jag stog och bara trampa i typ 5 min utan att komma en meter. Men annars var det nice. Vi kaka Subway sen. us<3Subway, sager jag bara ;)


haha, har ar vi pa vag till stranden for surfing, bad & sol, sa har vi en tomte som busschaffor...

Fest i forgar kvall oxa med Felle och Louise. Och det blev latt en av de sjuuuukaste kvallarna hittills!!! hahahaha. Fy fan va jag & Felle yra... Vi skulle bara tillbaka och hamta hennes ID pa deras hostel. Jo visst, we ended up pa rum 22 med shotar av alla dess slag & med foton som gjorde dom glada xD vakten kom in, tittade pa alla, skakade pa huvudet, och gick ut... HAHA. Helt sjukt. Mmm, tror ni vi hittade dom andra sen eller? Napp! Sa vi sorjde med en riktigt rojjar runda pa Coctail&Dreams, kebab och glass ;)

  

Idag blir det utgang igen :) sa vi far val se hur det gar. Jobb-planerna har har val gatt i kras. Men kanns skit samma, jag klarar mig fram till den 10e jan :D Fast ska kolla nu pa vag hem!

RSS 2.0