Some gooood shit


Racing

Okey, back on track igen! For er som sag det sa har det inte riktigt statt ratt till har pa bloggen det senaste dygnet men nu har jag fixat det. Hade kladdat med lite koder...

 

 


(Inlagg fran igar)

 

 

Idag begav vi oss till Orange, som ligger ca 2 h har ifran, for att kolla pa racing. For igar kvall vid matbordet fick Janet en snilleblixt om att vi skulle och kolla pa racing och undrade om vi ville gora det idag. (Dvs galopp) Var forsta kommentar var "ja visst, dinns det nagot imorn da"? Hon kollade bara pa oss och borjade skratta forst, "om det finns nagot"? Det ar med andra ord vaaaaldigt valdigt stort har och det ar tillstallningar minst tva dagar i veckan om jag har forstatt det hela ratt.

 

Sa igar kvall blev det utprovning av klanningar, skor (inte flippisar eller liknande) & hattar. Och tror ni att jag garva eller nar Janet borjade kla upp Marielle? HAHAHA. Jag holl pa och do. Mariii i hatt och finklanning... Men det blev mycket bra i slutandan! Hatten hoppade vi dock aven om jag hade "min" med mig. Hade velat ha min fina, stora, svarta som jag har hemma som jag hade pa Robin & Diddis brollopp :) Och stilettklackar i graset... Well, lite halv "rutti" ar man val for det var inte forsta gangen och antagligen inte den sista heller, men man blir trottare i vaderna iallafall. Hehe

 

Men ja, sa med pick-nick korg och stolar anlande vi till loppet vid halv2-tiden. . Och vi satte faktiskt nagra bett! Marielle har dock intalat sig sjalv att hon har otur i spel och det gick kankse inte sa jatte bra. Men en gang gissade hon ratt. Och jag gissade ratt BIG TIME en gang! Jag vann $78 :D haha, jag tyckte det var mycket. Det ar ungefar 500 SEK. Men efter det gick det inte sa bra... Summa summarum blev iallafall att jag gick dar ifran med $35 mer an vad jag kom dit med efter intradet och alla summor jag betade. Helt OK! Och det ar da ca 250 SEK, inte riktigt. Det ar det som ar konsten med gambeling, enligt mig anyway, att kunna sluta innan man gar minus ;) .

 

Kul hade vi iallafall ! De flesta var riktigt uppkladda och det var mer an bara beting pa hastar. Forresten sa ar dar kankse 5-6 lopp per "tavlingsdag", sa man har nagra chanser pa sig :) .

 

 

 

 


The butter factory

Vi borjade var dag med en runda i Bregottfabriken! Hahaha... Det vill saga marken har intill som ar nagra haktar inhagnad kohage. Vi sag val en si sa dar 10 kanguruer vid tre olika tillfallen hoppa omkring samt att kossorna var pa sin plats. Och jag borjar alltid garva nar jag ser dom for de ser sa satans dumma ut !! Fast ganska sota :P Mm, och den tjuren ar inte och leka med sager jag bara! Dubbelt sa lang och tre ganger sa bred typ som kossorna. huhh. Sa iallafall blev det galopp upp for den hoga kullen med Travolta & Tonto, vilket de tyckte va jatte roligt :) Bra traning vill jag lova. Hade vatt drommen ock ha sanna dar hemma. Bortskamda de ar har med mark och natur pa det sattet. Underbart ar det.
Blir antagligen de tva pollarna som aker med till Sydney ocksa om tva veckor pa FALTTAVLANS CLINIC & TRANINGSTAVLING i hoppning. Och japp, nu ar det bestamt, vi kom med i clinicen :) Alltsa det ar da en en-dags kurs i terranghoppning vilket ska bli grymt kul ! Men vi far se, om Tory ar i form vill jag hellre ta med honom for han ar nog battre i terrangen, mycket tuffare an lilla "grona" Travve. Men Tory har antagligen lite problem med tanderna sa det maste fixas! Iallafall sa aker vi ner den 4e eller 5e och stallar upp dom sma djuren hos Janets vanner, sen den 6e ar det da clinicen & den 7e blir det traningstavlingen, vilken tydligen ska vara ganska stor och popular. Daah liksom, FUCKING SYDNEY vi snackar om! :D

Australian Day var helt OK btw. Inte allt for handelserik har ute...
Borjade med att vi blev aaaaaaas forsenade till "festen" vi var bjudna pa, faktiskt en hel del Janets fel, men sant ar det :) Sa vi peppade med Kings of Leon nu nar vi inte har var Issa har som kan liva upp stamningen till max. <3
I vilket fall som helst sa hade mycket hellre befunnit mig i en storstad denna dag, hade sakert vatt GRYMT! Eller iallafall bland lite folk, typ som Byron Bay eller liknande! (LOVE till det stallet). Marktes att vi inte festar lika ofta langre, det ar allt jag har att saga.
Sen gick vi upp 5 pa morgonen for skulle vara hemma halv7 och fodra. Haha. Skulle ocksa ha med oss ho hem ifran Mudgee. Bara det att tror ni sol-helvetet hade gatt upp da? Naa! Sa vi fick sta dar och vanta vid hagen tills det hade blett ljust... Haha. Helt sjukt. Marielle korde.
Men hem kom vi, och ho hade vi med oss. Mer namner jag inte :)
~ Lucy

Australian Day

Nu ar vi tillbaka pa garden. Efter tag & buss fran Katoomba igar kvall sa var vi hemma vid 21:30!
.
Hastarna fick bara ga lite latt idag eftersom de inte gatt pa tre dagar nu och for att jag och Marielle fick morgonfodra, utan att vi visste om att vi skulle gora det, sa vi blev lite sena och varmen kom snabbt som vanligt! Lille (mkt ironi dar) Tory har inte kans sa bra de senaste dagarna. Han ar stell och spand i ridningen och aven nar Mariii kande pa hans rygg efterat... Har inte kollat benen av men ska boja honom imorn och kolla om vi kan se
nagot, annars far vi nog kolla hans tander!
.
Idag ar det iallafall en stor helgdag har. Egentligen sa firar de nagot med att det ar ett antal hundra ar sedan engelsmannen kom hit, sa man kan val saga att det ar deras nationaldag tror jag. Men nu ar det val mest en ursakt for att fa festa, som det ar hemma i Sverige for manga ocksa... Men det ar ocksa en dag da de passar pa att ta upp vissa fragor som beror landet. T ex sa va det nagon politiker som ville att Union Jack skulle tas bort fran deras flagga, alltsa miniatyren av Storbrittaniens flagga som sitter uppe i vanstra hornet pa Australiens flagga. Eftersom de vill vara sina egna... Men han verkade inte fa sa bra respons tror jag.
.
Det blir iallafall ganska lugnt for oss ikvall aven om de australienarna vi traffat tycker vi ar lite halvknas som inte passar pa och festar typ, som drar med till Bondi i Sydney osv. Men det ar ju sa att vi har djur att ta hand om som inte vill svalta bara for det vatt helgdag, sa ska upp och fodra imorn 6:oo. Sen ska hast som ar till salu filmas mm. Sa det blir en liten runda for oss bara in till Mudgee pa fest nagra timmar. Sa ska jag kora hem sen!
.
~ Lucy

Ung & dum?

Jahapp... Da har man klantat till det lite. Heh, ooups.

Men men, sant ar livet. Jag ar inte bitter :D Synd att andra ar det bara... Tycker bara det hela ar javligt humoristiskt! Garvat at det hela dagen nu, och Marielle bara skakar pa huvudet typ. Haha

See ya, wouldn't wanna be ya! (eller "me" kankse hade passat battre in for tillfallet)

~ Lucy

NIMIS IN MY ASS !!!!

Sorry for spraket, men var bara tvungen att gora mig av med det...

Haha, alla som bor dar omkring vi bor vet att Nimis ligger pa Kullen en bit utanfor Angelholm, och for er som inte vet det sa ar det ett stalle vid kusten intill en valdigt hog kulle sa man maste klattra ner och upp dar ifran for att na de hoga konstverken som star pa stranden dar. Detta ar da valdigt anstrangande, speciellt for oss otranade ungdommar som bara yrar runder, festar mm. Hehe (A)

Men det var ta mig tusan a piece of cake jamfort med det har. Det ska gudarna veta... Jag och Mariii var praktiskt taget doda pa var vandrig uppat igen efter vart besok vid vattenfallen i Blue Mountains idag. Far nog ta och lagga av med vissa ohalsosamma saker och borja trana pa allvar! Haha. Det var fan illa assa. De franska bergsklattrarna som vi har sallskapat med idag tyckte nog vi var ratt kassa... haha.

Och sa i eftermiddagssolen ocksa... Mmm, nice. Ovarmt. Tur att den tanten som vi gick om pa vagen ner inte fortsatte for hon hade fan dott pa vagen upp. Det var iallafall vad vi typ gjorde. Haha, pinsamt! Och sa tar vattnet slut mitt i allt. Fint.

Det var iallafall vart det, var anda steg upp for dom helvetestrapporna, for det var sa otroligt vackert att se detta. Vi har alltsa gatt langs ett vattenfall ner och plaskat lite pa vissa stallen ner dar det var mojligt. Men langst ner var det som en riktig lagun dar vi badade & solade i ca 1,5 timme kanske. Obeskrivligt. Och vi fick faktiskt en hel del harliga och bra bilder som kommer upp sa fort jag har mojlighet och tid.

~Lucy
 


Detta ar inte min bild men det ar faktiskt precis har vi har varit idag!

Aussie rocks <3

She likes us, big time!

Japp, efter mindre an 2 veckor pa garden far vi semester... Och gissar vem som betalar! Inte ar det vi iallafall. For det ar Janet, varldens basta arbetsgivare <3 haha
.
Hon kom till oss idag med var lon, vilken var dubbelt sa mycket an vad vi egentligen ska ha, bara for att hon tycker om oss sa mycket och hon tycker att vi gor ett sa fantastiskt bra jobb med hastarna! Och sa ar hon sa glad for att Mariii har borjat jobba med deras unghingst har for ingen som har gjort det innan.
.
Utover detta med lonen bjuder hon oss da pa boendet i staden Katoomba som vi beger oss till imorgon bitti och stannar i tills mandag middag. Man blir nastan rord ju... Haha.
.
Katoomba ar en stad som ligger 1 000 m over havet uppe i Blue Mountains, en bergskedja en bit utanfor Sydney. Har vi bor nu ar pa ena sidan av bergen liksom och Sydney pa andra sidan kan man saga. Sa har ifran utgar manga resor, eller sight seeing turer rattare sagt, ut i bergen for att se det fantastiska landskapet. Det finns ocksa tva stora vattenfall i omradet. Dem ska vi definitivt besoka! Nattlivet har ar ocksa valdigt bra tydligen eftersom det kommer sa pass mycket turister, backpackers med mera hit. Sa det ska bli otroligt kul ! Traffa lite folk igen... Haha. Idag snackade vi med typ tio nyfikna 14-ariga pojkar vid poolen som undrade vilka vi var. Och det ar val det langsta samtalet vi har haft med nagon sedan vi kom hit. Utanfor garden da.
.
Sa ja, vi har nog varldens basta jobb och arbetsgivare! Vi rider 3 hastar var om dagen och putsar av utrustningen efter det, vilket betyder att vi ar klara runt klockan 11 pa formiddagen. Sen chillar vi hela dagen typ, tar bilen till poolen eller in till Mudgee, far dubbelt betalt, betalt boende over lang weekends och bor for ovrigt hos varldens harligaste manniskor, Janet & Joe!
.
Efter tavlingarna i helgen sa hon "vad ska jag gora nar ni lamnar mig? Jag kommer aldrig fa hit nagra som er igen ju. Ni maste komma tillbaka!"
.
Sa allt detta firade vi med en kall Tooheys New! Hahaha... Och som pricken over i:et sa har hunden Chubby's leksak typ gatt sonder sa den piper inte langre! Wiiehooooo
.
Bilder mm kommer val sedan efter vart lilla aventyr!
Btw sa ar det langhelg har nere nu sa det ar Australian Day pa tisdag, dar av denna lilla semester for oss & Janet som aker in till Sydney for att ga pa clinic. Men sanna har vi massor av hemma! Haha
.
~ Lucy
(Jag ar expert pa langa inlagg marker jag. Men har sa mycket att beratta ju:)

HJALP

Assa ar det nagon som kan Mac-datorer? For det kan da inte jag...
Nagon som kan hjalpa mig med hur man gor om man vill kopiera eller kankse spara en bild, eller klippa ut en text? Ni vet som nar man hogerklickar pa en vanlig PC. For det gar inte hogerklicka, men det kankse det ska gora sa det bara ar en installning i sa fall. SUCK sager jag bara

Slangde upp nagra bilder ocksa i mitt otroligt langa inlagg som jag skrev igar. Eller jag tyckte det blev ganska langt! Antar att inte alla orkar lasa men jag vet nagra som gor det iallafall! Sa darfor det blir sa. Uppdatering dar ocksa om "associates", for de som ar intresserade ;)

~ Lucy

smart assss?

Haha, vill ni hora lite roliga "rapp-i-kaften-kommentarer"...
-How are you guys goin'?
-With two legs!

-What sign are you? (sjarntecken da)
-No parking, fuck off!
HAHAHAHA

En aldre kille kommer upp till en:
-Where have you been all my life?
-Most of it I propably wasn't even born!

Wired?

Okey, lite konstig kvall blev det... Laskigt :/ men hoppas, och tror att det kommer losa sig

Men den slutade val iallafall. Janet berattade typ 10 nya incredable stories! Helt otrolig den kvinnan sa mycket hon har varit med om! Och att hon har varit skadespelerska forklarar alla hennes harliga immitationer av folk :P Haha, hon pratar sa mycket vid middagen sa hon inte hinner ata. Varre an mig for tusan ;) Harlig som attans!

Good nite ppl <3

"Tiden paserar inte har"

/ L.W.
Nej det ar val nastan sa det kanns ibland har ute i out backen! Eller iallafall ibland. Haha. Men det ar harligt pa ett satt, som att linda in sjalen i bomull. Man hinner tanka efter en extra gang och verkligen njuta av livet har ute i dett vackra landskapet. Men mer sentimentala blir vi en annan dag!

Var dag var da inte sa jatte handelserik efter att ha gjort klart allt jobb vid klockan 11. Jag tog alla mina tre pollar direkt idag for att slippa det nu ikvall. Men eftersom inte Marielle gjorde det sa slutade det med att jag fick hjalpa henne med en nu ikvall iallafall. Men bara sota lilla goa Princess sa det var inte sa anstrangande. Hon fick inte jobba sa hart idag.

Vadret har faktiskt tatt sig idag, eller temperaturen rattare sagt, sa det blev solning for mig i tradgarden efter min lilla middagssomn. Hihi. Det ar sa skont att komma in och sova nagon timme nar man tranat hastarna och efter att ha gatt upp halv7. Och ja, varmt var det definitivt! Sa sen akte vi med Janet in till poolen och lekte lite medans hon simmade sina langder. Och ja, alla vet nog vilka vi ar vid det har laget. (Mycket och har nu) Igar nar vi kom dit sa sager mannen som jobbar dar: Ar det ni som ar Janets tjejer? haha. Sa beskrivningen "tva blonda, smala tjejer" racker tydligen langt! Likadant nar vi var inne i Mudgee i mandags, sa kom det fram en man och fragar om det var vi som var pa tavlingarna i helgen. Livet pa landet har sina egna fordelar eller nackdela, vilket man vill... Hehe.

*Och idag stod det sa fint om oss i tidningen ocksa fran helgens tavlingar:
"Two Swedish riders, Louise Ek and Marielle Andresson have jumped on board in the associate ranks which is very exciting as these lovely ladies will be fabulous role models for the club.
The ladies are riding Janet Walk's warmbloods and we shall be seeing them around the district shows shortly, competing in the Showjumping."
Hur sweet ar inte det? :) Sa nu maste vi uppfora oss har omkring! Haha



Uppdatering om tavlingen da da!

I helgen red jag Teprika (aven kallad Princess) & Marielle Tonto. Pa lordagen borjade vi i D grade, vilket ar ungefar som latt D val dar hemma, alltsa det lagsta. Men man var tvungen och borja nerifran liksom.
Princess var duktig! Hon hade lite unghast fasoner for sig och ville inte riktigt svanga dit jag bad henne om, sa vi fick vanda pa ett av hinderna en andra gang. Men hon hoppade sa fint sa:)



Pa sondagen sen var vi da uppgraderade till C grade, eller vad man ska saga. Och det blev jatte stressigt nar vi kom dit. Sjalvklart var da var forsta klass nagon konstig som vi inte har sa mycket i Sverige, jag har bara gjort det pa skoj typ pa julavslutningar osv. De har da satt upp ett antal hinder, sa ska man gora sin egna bana av dom och anvanda alla en gang.
Sa kommer vi dit, far klartecken pa att vi hinner rida var klass, ut med hastarna & pa med alla grejer, upp till framhoppningen, "nej ni kan inte rida den klassen, den ar over" sager han dar, "men dom sa att vi han!" kontrar vi med, "dom far, dom ar associates" skriker en annan, "ni skulle sagt att ni var associates" sager han, "vad ar en associate"? gapar jag, "om du inte vet det sa borde du inte vara har" svarar han, jag far da slappet pa honom och forklarar hur det ligger till med att vi vatt har en vecka osv, han svarar bara med "okej" och sa ar allt frid och frojd. Haha.
Vi gar in och rider den dar jadrans rundan och bada hastarna ar jatte duktiga och har 0 fel :) Och eftersom jag typ satt pa en ponny liknande sak och Mariii pa en halv elefant i princip sa fick jag bast tid och dar med vann jag. Sa vi tavlade bara mot varandra...
(Och Associates betyder ryttare over 17 ar)

Nasta klass -samma sak. Bada far 0 fel men jag fick till bast tid pa den dar lilla skiten och fick ett blatt band till :) Har har de alltsa inte rosetter som pris, som hemma. Utan de knyter ett brett band runt halsen pa hastarna, som sant gehang man far hemma pa storre tavlingar.

Detta resulterar i slutandan av dagen med att jag lyckas bli nagon champion och vinner ett tacke och ett annu storre gehang, sa nu har jag tre fina sadana :) Fast vet inte var det ena blaa ar... (som da star for forsta plats).


Vet inte riktigt var de fatt Coolah ifran eftersom vi tavlade i Rylstone, men men :) Pa det breda bandet star det nagot i stil med Showjumping Championships, Champion... Sen pa det smala star det Zone 6 (?) Showjumping Championships. Sa det blir kul att hanga upp dem intill rosetterna dar hemma sen!

~ Lucy


It's a new day!

Ja, idag och igar har val vadret varit sadar har down under... Lite for kallt tycker jag. Detta ska vara deras varmaste manad har men det har mer varit som en frisk vardag hemma i Svedala. Linne eller t-shirt var for bart pa morgonen. Men efter lunch bestamde jag & Marielle oss for att trotsa vadret och begav oss till poolen for lite sol och bad. Men nej, det blev hem illa kvickt igen for vi FROS. Kan ni tanka er? Sa ja, det ar inte bara i Sverige som vadret gor som det vill, trots att det ar den varmaste manaden pa aret.

Sa nar vi kom tillbaka blev det jordgubbs-blabars smoothie till lunch som Mariii slangde ihop till oss. Smaskigt och ganska nyttigt! Tva + dar.

Bestallt bikini via natet hemifran Swe ocksa som mammsen ska ta och skicka ner. Det ar sa himla dyrt har nere! Jag hade fatt betala lika mycket for en del har nere som jag far gora nu for tva hela bikini, till och med for de flesta. Om man ska ha nagon som ser hyffsad ut da... Vet bara inte hur jag ska gora for nar den kommer har jag ingen fast adress langre. Far ta och maila dom och se om det finns nagon express leverans tillganglig kankse!

~ Lucy

Och hoppas ni har sett mina bilder pa facebook som jag hann med att lagga upp igar:) Fast det kommer flera. En liten uppdatering har om helgens tavling vantar ocksa!


Friday, I'm in love...

- haha na det ar jag inte men det hade val vatt sott?
Fredag i Rylstone... Hur fan firar man det? Bio i Mudgee kankse? Eller sa far det bli lordagens utflykt. Far kolla med biluthyrningen :)

For ja, de blev ingen partyhelg i Mudgee denna veckan eftersom de ringde hit igar fran den lokala ryttarforeningen och "hade hort att Janet hade tva svenska tjejer har". Mmm, ryktet sprider sig i byn... Sa vi blev ombedda att domma helgens ponnyhoppningar. Sa da dealade Janet till sig att en kunde domma om den andra fick rida, sa vara sma bebisar far ova sig lite :) Och efter vara sma hopprundor har idag kom vi fram till att lilla Princess (som egentligen heter Tetrika da, sa ni hanger med;) nog ar mest redo, precis som Janet trodde. Mojligt vis Tonto ocksa... Sa eftersom det ar "mariii's polle" har sa far hon rida, och jag domma! Forst va jag fan inte saker pa det, palla lixom om dom sma ponnyerna ska halla pa o braka. "Backade den? Backade den inte? Far man ha sant pa denna tavlingen? Dommarbeslut! osv". Men de skiter jag fan i, de far overdommaren ta hand om sa kollar jag om de river, stannar eller va fan som helst :P sa det ska faktiskt bli jadrans kul


haha, vi hade trakigt pa taget sa fick ju roa oss med nagot... Fler sanna har coola pics kommer senare.

Detta innebar da att vi inte kan dra ivag lordag till sondag. Visst, fredag till lordag hade ju gatt men lite sent pakommet. Sa vi sparar de till nast helg kanske

Och ja, vi har antligen fatt kontakt med omvarlden igen pa var "nya" mobil som funkar har uppe, sa pratat med bade mammi & papps nu!

Glomde saga igar att vi handlade OMEGA mycket frukt har om dagen. Sa sicke nice va det! Heaven ju haha. For frukten har i mataffarerna ar faktiskt ganska dyr av nagon sjuk anledning sa vi har inte kunnat frossa i frukt lika mycket som vi har velat pa denna resan. Men nu jadrans. Basta av allt var ju att inte vi betalade utan Janet! hah. Sa nu trycker vi vattenmelon, jordgubbar, mega plommon, ananas, natmelon, vindruvor, nektariner, biggaroer mm varje dag! Fint e det :)

Och ja, jag hade skrivit lite mer kul har; typ hur hoppningen gick med dom idag mm. Men sjalvklart forsvann det. Jag HATAR blogg.se !


Men jaja, Have a nice day.
Lucy


The out-back

Hey ppl !

Nu sitter jag ute pa vishan utanfor Blue Mountains, 2.5 h fran Sydney med NOLL mottagning pa mobilen. Haha. Sweet as bro...

Vi ar alltsa pa den hastgarden nu som vi ska jobba pa i 3 manader, jag & Mariii. Nar vi forst kom hit fick jag panik, bokstavligt talat dessvarre. Men nu har allt lugnat ner sig och vi har val nastan redan kommit in i alla rutiner! Avslutade lite saker pa vagen ocksa som hjalpte mig att komma till ro. Men mmm, 3 manader ar langre an vi vatt i Australien over huvud taget...

Vi trivs iallafall jatte bra! Visst, inte allt for mycket att gora nar vi val ar klara med jobbet. Men den andra bilen ar snart fixad sa da kan vi dra ivag pa eftermiddagarna, tillexempel ivag till poolen inne i byn och ligga dar och dega. Eller in till nasta stad som heter Mudgee. Dar var vi med Joe har om dagen och tog en lunch, checka laget lite mm. Sen var vi med Janet igar i en stad som ligger 1 h ivag, sa det kommer val bli fler besok dit ocksa! Till helgen drar vi nog in till Mudgee, kollar utestallena pa lordagen och stannar dar till sondag. Vi far se :)

Hastarna ar iallafall fina! 4-aringar de flesta... Vissa ar lite gronare an andra sa att saga, men vi har nog redan delat upp dom ganska bra mellan oss. Det ar Travolta, Tory, Tonto, Tascha & Tetrika som vi rider mest. Tror ni dom diggar namn pa T eller? hahaha.

Har har vi da Tonto pa uppstallningen

Sa den 6e februari blir det dags for forsta "tavlingen", fast det ar en traningstavling. Da ska vi kora 3 h ner till Sydney, aker pa lordagen och tavlingen ar pa sondagen. Liiiite skillnad fran hemifran... Hemma kor man kanske max 1.5 h for vanlig helgtavling, har kor man 3 h for traningstavling !!! Men eventuellt ska jag och Mariii kora ner helgen innan sjalva for att vara med pa en falttavlans clinic dar en av tranarna ar forsta reserv till OS-laget. SWEET sager jag bara.

Och ja, vi bara rider i princip. Det jobbigaste vi gor ar val att mockar ut fyra grushagar tillsammans som tar hogst 10 minuter och putsar transen. Har vi otur sa far vi val slanga till dom vars en kaka ho pa morgonen... Sa idag var vi klara med alla hastarna kl 11 (7-11 jobbade vi idag). Och skulle vi ha en hast kvar sa far vi ta den pa kvallen nar de 40 varma graderna har sjunkit till kankse 28... Sa vi mar som fisken i vattnet har :) overanstranger oss inte iallafall, nastan sa det blir lite drygt sa har pa eftermiddagen. Men det blir nice sen nar bilen e klar! Och nu kan vi lana deras ocksa ibland om inte dom ska ivag.

Men ja, ha de sa fint hemma i snon :) TTYS.
Xxo

Och ja, har kommer en nice bild fran Sydney Festivalen, kvallen innan vi akte hit.
Det e Robin, hans homie, Mariii, nagon random & me.
De andra bilderna kommer upp sa fort jag kan fixa det (nar vi typ ar inne i nagon stad)

Off to Rylstone tomoro

Yes, det blir antagligen imorn det bar av till Rylstone for jobb pa hastgarden. Wonderful :) Fast ja, det blir ju valdigt langt ifran bade det ena och det andra...

 


Igar blev det kart aterseende med dem som vi tog var riktiga "scubar oskuld" med! Haha. Varldens mysigaste dag idag for ovrigt... :) gjorde forst INGENTING mer an att njot av livet. Sen blev det lite andra planer tyvarr :( Sa da akte jag till IKEA for att mota upp Mariii, Victor & Anton som redan var dar! De hade akt dit och kakt, sa skulle de stanna ett par timmar till for att kaka kvallsmat dar oxa! hahaha. sa jag han gott och val :) kottbullar, lingon, brunsas och potatismos (?), smarrigt varre! Och en riktig svensk damsugare! hahaha. + lingondricka, pepsi och chokladmouse :P Och sa korde vi rally mellan hyllerna med vag :D hahaha. Victor fick kora och vi andra akte, och fy satiken vad det gick undan :D

tiden framover har i Australien ser riktigt ljus ut :) handelserik och underbar. Ett tag har nu har vi faktiskt inte haft sa mycket for oss vilket blir lite trakigt i langden. Battre att ha det sa har an hemma ju, men anda... Blir sa nar man inte kan spendera pengar hela tiden, sett hela stan 20 ganger om och trottnat pa att festa, samt att planboken skriker imellan at da som sagt. Men nu ser det ut att bara vara roliga saker pa schemat. Ser fram emot en massa for tillfallet. Fast inte heller ngaon direkt handelse utan bara framtiden, framforallt helgerna ju :)

Sen har jag varldens bast foraldrar som sponsrar mig nar jag behover det. Utan er hade jag aldrig kunnat gora denna resan. Alskar er <3


Bye NC, Hello Syd

Oh yes, imorn beger vi oss tillbaka till Sydney! Da ar det becha party pa Scubar for hela slanten. Sierran som vi investerade i idag kommer nog komma til; anvandning pa rummet inann utgangen ;) Sen far vi ser om de blir Kiama pa fredag till sondag innan tillbaka till Sydney pa sondag. Kanns iochforsig valdigt bokigt men det ar ju vart det om allt loser sig :)

Pa sondag bar det iallafall av mot Rylestone, 2.5 h fran Sydney, RATT ut i bushen for att fa aterforenas med dessa vacka djur! Nej men det ska bli otroligt skont att fa komma tillbaka upp pa hastryggen. Har man gjort det sen man var fem ar sa ar det val dar man "hor hemma"... Saknar det otroligt mycket iallafall. En riktig ranch hade det inte heller vatt nagot fel pa men vi far hastarna pa australiensiska nu sa att saga och vi far out backen, mycket mer kan jag inte begara! Ett plus ar ju att man far se hur det gar till med tavlingar och sant har, ska bli grymt kul !

For ovrigt sa konstaterade jag och Mariii idag att vi inte har sa jatte stora problem for tillfallet, mer an dom man sjalv drar pa sig... Far se hur alt loser sig nu annars skiter vi fullstandigt i det ett tag framover. Det kommer ta mycket tid... Men ja, vi far se hur detgar som sagt :)

Tidigareikvall gick vi en runda i "STAAAAAN" och slank in pa en mysig liten restaurang, eller pa deras uteservering rattare sagt! Det blev vitloksbrod och chokladmilkshake, nice combo va?! hahahaha





New Castle

Ja, eftersom mitt forra inlagg om att vi lamnar Sydney forsvann sa far vi val ta det igen...

Vi ar da nu i New Castle, en liten stad pa ostkusten, 3 timmar norr om Sydney! Har ska vi chilla sonder och kora rehab for bade vara kroppar och planbocker... haha. Tankte ta tag i surfandet igen, det var namligen ett tag sen nu :( var dock nere och kollade stranden inann och vagorna var enorma, sa vi far val se hur det gar med det :P annars far man val vanta ett tag till och se om man kan fa tag i nagon privatlarare, de borde val inte vara sa svart... hah :) :)

En mysig liten stad iallafall, crowded ar ju det sista man kan kalla den! Vi gick en liten runda innan runt 7tiden och lyckades hitta en mataffar och KFC (Kentucky Fried Chicken). Sa en kycklingwrap som vi sett pa reklam massa ganger och dreglat till blev det till middag. Och det var helt groteskt gott! All karlek at kyckling, mitt liv. <3 haha!

 
 
Pa taget pavag till NC... Uttrakade? Svar JA

Sen har vi kommit fram till att vi nog inte ar nagra riktiga backpackers... vi ar inte sa bra pa det har! haha... Tva ganger har vi glomt bort namnet pa det hostlet vi bokat pa sa har fatt ga in pa internet och leta runt, gamfora nummer osv. missar bussar, lyckas tydligen boka de dyraste stallen att stanna pa ratt ofta, redan gjort av med alla vara pengar for tillfallet, inte jobbat nagot alls fast det var meningen, bott i lagenhet i 1,5 manad och inte forflytatt oss pa hela den tiden, osv ater igen. men jo da sa att det funkar!
det blev iallafdall tagresa hit idag. enough about that! men det var trevligt som tusan :)
glomde ocksa halla i tvattmedlet innan vi satte igang maskinerna pa tvatteriet sa lite panik uppstod dar, men det loste sig som allt annat :)

Sen var det ju da ett problem till, var tusan ska vi hanga upp tvatten pa tork?!

detta blev losningen:

min sang !!!


HAHAHA


ja, och eftersom tvatten inte har torkat an sa far jag ta och sova hos Mariii inatt...

GOD NATT !

Maste bara tillagga att jag langtar till pa fredag och lordag, eventuellt torsdag ocksa... :) :) hihi

XXO Lucy 





NYE in Sydney

Det finns faktiskt inte ord. Ingen kommer andan att fatta om han eller hon inte upplevde det, och det hade anda inte slatt vat DYGN... <3

Klockan 6 pa morgonen gick vi upp for att ata frukost och gora vid oss infor nyasrsafton. Inte varje ar man gor det...! Haha. Formodligen kommer det typ aldrig mer handa heller. Men vem vet... :)

Strax innan 8 begav jag och tjejerna oss efter var champagne frukost for att mota upp grabbarna! Kvart over 8 stod vi i ko in till Mrs Maqguires Point/Place (?), en del av Royal Botanic Garden. Efetr 3,5 timme kom vi in! Och ja, det lat lange och jobbigt kankse, men det var det faktiskt inte! Det var lite segt i borjan men vi sysselsatte oss med bade det ena och det andra + att det rorde sig lite da och da. Sen lattade det rejalt och det flot pa. Och vi kom i precis ratt stund! For efter oss kom det jatte mycket folk, och hade vi kommit nagon timme tidigare bara sa hade det inte gjort nagon storre skillnad... Forutom om vi hade gatt dit klockan 23 kvallen innan och stallt oss i ko som vi horde att vissa gjort.

Sen satt vi 6 dar inne med vara picknick korgar & dricka och bara umgicks, snackade, chillade and had a great time! Iallafall enligt mig, och jag vet att de haller med mig :)

Fyrverkerierna var sjalvklart av varldsklass, eller rattare sagt varldens basta! Och dyraste saklart... Bara de som de visade upp klockan 21 took our breath! Sa det vid midnatt gar inte ens att forestalla sig om man inte nagon gang vatt dar, tvarr...

Nar de stangde klockan 1 begav vi oss till Scary Canary forst. Sen vid 3 skulle vi ta oss en titt pa stallena i Darling Harbour, men naha det fick vi inte nej for dar var avstangt da eftersom allt dar holl pa och stanga. Sa vi gled pa en liten pub for och ta en dricka bara pa vagen, men fy fan vad trakigt dar sag ut! Tankte bara "vad ar detta" lixom... haha.
Men sen hittade vi upp till takterrassen dar det var varsta festen med DJ dar pa teket och allt. Sa dar dansade vi till klockan 7 pa morgonen nar det var ljust! Heeeelt sjukt kul hade vi! Jag, Mariii, Emil, Mic och Anton & Victor. Och shiiiit som jag skrattade! Jag hade sa ont i min mage! Ja, ni far kolla bilder och videor pa Facebook sen som ar pavag upp :)

Summan av detta dygn (upp 6, i sang 7)blev alltsa: en underbar dag, kvall och morgon med underbara manniskor!
Aven om det fattas en underbaring... <3

Aterekommer om allt annat har i Sydney imorn eller en annan dag.

See ya mates. Xx

RSS 2.0