Bye NC, Hello Syd

Oh yes, imorn beger vi oss tillbaka till Sydney! Da ar det becha party pa Scubar for hela slanten. Sierran som vi investerade i idag kommer nog komma til; anvandning pa rummet inann utgangen ;) Sen far vi ser om de blir Kiama pa fredag till sondag innan tillbaka till Sydney pa sondag. Kanns iochforsig valdigt bokigt men det ar ju vart det om allt loser sig :)

Pa sondag bar det iallafall av mot Rylestone, 2.5 h fran Sydney, RATT ut i bushen for att fa aterforenas med dessa vacka djur! Nej men det ska bli otroligt skont att fa komma tillbaka upp pa hastryggen. Har man gjort det sen man var fem ar sa ar det val dar man "hor hemma"... Saknar det otroligt mycket iallafall. En riktig ranch hade det inte heller vatt nagot fel pa men vi far hastarna pa australiensiska nu sa att saga och vi far out backen, mycket mer kan jag inte begara! Ett plus ar ju att man far se hur det gar till med tavlingar och sant har, ska bli grymt kul !

For ovrigt sa konstaterade jag och Mariii idag att vi inte har sa jatte stora problem for tillfallet, mer an dom man sjalv drar pa sig... Far se hur alt loser sig nu annars skiter vi fullstandigt i det ett tag framover. Det kommer ta mycket tid... Men ja, vi far se hur detgar som sagt :)

Tidigareikvall gick vi en runda i "STAAAAAN" och slank in pa en mysig liten restaurang, eller pa deras uteservering rattare sagt! Det blev vitloksbrod och chokladmilkshake, nice combo va?! hahahaha





Kommentarer
Postat av: Diana - Gravid ♥

Söt blogg! Ska vi följa varandras via blogglovin?? =) Kram

2010-01-06 @ 18:55:26
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: sanna

Har en tävling på min blogg just nu där du kan vinna ett armband, allt du behöver göra är att kommentera det inlägget :P svara gärna på dagens fråga med om du går in ;) annars får du ha det så bra :)

2010-01-06 @ 22:33:46
URL: http://lolad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0