Båstad

I tisdags bestämde jag & Micie oss för att åka till Båstad en liten runda och ha en mysig kväll :) Vi köpte kyckling baguetter, redbull & Marabou-choklad sommar<3 och så hade vi med oss kaffe & var sociala också en hel del! (internt)

Så vi parkerade precis utanför "centrum" sen gick vi med vår lilla korg genom hela byn och ner mot stranden. Där la vi ut vår filt och satt nere på stranden och lyssnade på Rix FM-konserten där ifrån vilket helt klart var bättre. Vi slapp då stå och trängas bland tusentals andra människor men hörde den härliga musiken lika bra samtidigt som vi hade mys-pickning & tittade på folk!


Vi gick en runda på hamnbryggan sen och till slut en runda ut på piren innan det var dags för hemfärd. Jobb dagen efter ju...


Miciiiie<3 på Båstads strand


and jag!


Men nähä, I'm off to Falle nu! Hörs söndag eller måndag;)

Kiss

Falsterbo 1

Falle, here I come. Ja, idag drar jag ner till Falsterbo för att hjälpa Julia där när hon ska tävla! Jag hoppas det går bra för dig bajb, med det kommer det för ni är så grymma, du & Loppan! Fan va kul för dig att få rida där, det hade jag med viljat... Men en sak i taget! Det funkar verkligen inte att hoppa över något, det märker jag nu.

Men så ja, jag åker ner ikväll efter att jag ridit och vatt hem om & duschat, packat mm. Fast Julia är redan där nere nu snart och börjar fixa. Så ska vi sova i deras lilla hästbil:) Blir säkert super-mys! Lite Julia-Lolli time, det gillar vi. Fast Oscar<3 ska faktiskt med ner idag. Så kör han hem imorn efter tävlingarna. Sen hem söndag igen för ska jobba i Båstad måndag-onsdag ju:) Men ja, det blir nog två härliga dagar där nere nu:)



Dock är jag på extremt dåligt humör nu för överigt... Kul ju. Hatar sånt här. Kan man inte bara ta allt som det kommer? Stå för vad man gjort och inte gjort och skita i gammalt trams. Men nej, alla tänker vi inte lika dant. Får väl se om jag blir på bättre hummör när jag & MICIE drar ner en runda på After-beachen på Hamnkrogen(Y) Men det tror jag nog, löser sig nog då! ;)

Mysiga Jönköping

Oh yes, i söndags bar det av till Jönköping, Jag & Oscar<3 med hans kusin Carlos. Han hade vatt nere på Oscars mammas födelsedagsfest på lördagen så hängde vi med honom upp sen. Egentligen skulle jag inte hängt med utan det bestämdes ca 45 minuter innan avfärd! Kul:) Jag gillar sånt. Hihi. Och anledningen då till att vi skulle dit var att Oscar skulle ha uppskrivning till körkortet och så fans det inga lediga längre ner typ... Och han klarade körkortet!!! :D GRATTIS till dig bebo<3 Det var du värd nu efter allt slit måste jag säg.

Men när vi kom upp på kvällen så blev det filmen How High (tror jag den hette) och Calzone från 7eleven! Filmen var ju rolig i alla fall... :P

På måndagen blev det sovmorgon för mig och sen blev det en runda på A6an innan det var dags för Oscar att skriva. Då åkte jag & Carlos in en runda till stan och kollade upp var vi skulle gå och äta senare på kvällen. Vi tog en latte på Wayne's uteservering också, mitt framför den stora scenen där det skulle vara uppträde på kvällen. Så när vi hämtat en väldigt glad Oscar blev det en runda inom systemet för att handla lite mumsigt till kvällen.

Efter lite chill i lägenheten gick vi ut på kvällen för att äta ute på piren, på en restaurang som hette 8 glas. Megafin restaurang och otroligt god mat! Jag åt pasta med kyckling, färska tomater, basilika & chili och de andra slog till med en riktigt stor mexikansk burgare & en Jack Daniels stek:) Efteråt gick vi till Twin City, en cool restaurang/bar och tog några glas i deras soffer ute på terassen. Jätte mysigt! :) Tyvärr var det ganska dåligt väder så det märktes tydligt att de flesta höll sig hemma... När vi kom tillbaka till lägenheten kollade vi på Slamdog milionaire, skiiiit bra var den :)

Tåget hem gick från Nässjö sen på tisdagsförmiddagen.
"Återkomma" blir i alla fall resultatet av dessa dagarna i Jönköping!

Kiss


Jag på 8 glas


Oscar & Carlos


Twin City!

(Försenat inlägg, tack vare min damp-mobil som gjorde att jag inte kunde få tag på bilderna...)

Tenniskollektion

Ååå, har ni sett vad Hunkydory har tagit fram? En kollektion speciellt nu för denna tennisveckan i Båstad, limited edition. De sponsrar ju alla funktionärer, dommare och liknande med kläder. Så nu har de tagit fram en kjol, kavaj, klänning, kofta, pikétröja, keps, hatt & små accessoarer med lite tennisinspiration. Jag bara älskar koftan! Och kavajen har jag sett en skiss på, den var också urläcker ;) Det andra är säkert lika smaskigt!

Jag skulle så gärna vilja ha något där ifrån. Jag började bearbeta pappa lite angående detta, och så tyckte jag då att jag kunde få det som "jobbekläder" (mer om det nedanför). Så det började bra, han sa nästan ja. Men sen hade han funderat på det och ångrat sig tydligen... Grrrrrr! Jessica här på kontoret höll i alla fall med mig på den punkten! (Kankse för att hon vill ha den koftan lika mycket;) Men vi får se hur det blir med det helt enkelt!



Jo, nästa vecka ska jag jobba inne på matchområdet eller vad man ska kalla det, innan för grindarna så att säga i Båstad då... Det ska bli mega kul:D Rekryteringsföretaget Carpenova som jag jobbar på nu ska ha en monter där via PEAB då, så ska jag stå i den och dela ut information, svara på frågor, dela ut vicitkort & en liten gåva... Så vill ni ha en trådlös mobilladdare som man kan ha med sig var som helst så får ni komma och hälsa på mig i Carpenovas monter måndag, tisdag eller onsdag nästa vecka inne på tennisen i Båstad. För då får ni kankse en liten sånn av mig, aldeles gratis ;) Och så hoppas jag självklart på att kunna tjuvkika lite på tennisen med, eller en hel del rättare sagt!


No tävling, but träning!

Näpp, det blev ingen tävling igår. Jag tog mitt förnuft till fånga och tänkte igen på att jag behöver träna nu innan jag startar en tävling igen! Och det gjorde jag nog rätt i, även om det hade vatt sjukt kul där på hemma plan och så & banan inte var sååå svår. Me både jag & Matilda behöver denna tiden nu som sagt... <3

Så idag blir det träning för Stefan istället och det var bättre tycker jag. Annars hade det blett lite mycket med hoppning två dagar i rad här... Och Julia skulle hängt med idag men hon dissade, så det blir att jag & mammi kör själva.



Lekte på havet

Sist jag skrev här, innan det inlägget igår, var i fredags när vi skulle ut med båten. Med andra ord blev det en mega härlig kväll, precis som förutspått ;) Vi åkte ring så det skrek om det, milt sagt! Med skrapsår på knäna och träningsverk i resten av kroppen dagen efter kan ni förstå att vi kämpade för att hålla oss kvar när Emil & Marielle gasade som bara den! Men kul var det :D Jag provade faktiskt på wake-board också men jag fick inte det till att funka... Extremt svårt att komma upp! För man skulle lixom ha en viss vinkel på brädan preciiis när de gasar iväg med båten, men så flyter man upp hela tiden ju. Skit! Men vi hade kul i alla fall :D

Efter att båten sen var tankad och städad kollade vi på Järngänget hos Emil. Ganska bra film faktiskt!


Kiss

Jag, helt slut efter två rejäla rundor :P
Jag, helt slut efter två rejäla rundor :P

Avskedsceremoni

Igår kväll & i natt satt jag uppe och tittade på massa program med Mickael Jackson. Jag kunde verkligen inte slita mig! Tanken var ju att jag skulle lägga mig i tid för att behålla min kropp i det utvilade skicket som den var i efter fyra dagars ledighet från jobbet, men icke! Fast det var det värt. Jag såg då hans avskedsceremoni på en dansk kanal eftersom jag missade den på 4an. Samtidigt zappade jag över ibland till hans konsert som då gick på 4an och där efter en dokumentar om hans hans förmögenhet. Det tråkiga är att det väldigt många gånger finns en negativ klang i det folk säger om honom. Han är en legend ju! Sen har han kankse hittat på mycket konstiga saker, som det inte finns något bevis på, men de kan väl då stanna i rättssalen? Som hans bröder sa på avskedsceremonin: "nu kan ni väl i alla fall lämna honom ifred"?




Nähäpp, nu ska jag fortsätta jobba!
Kiss

Lucy <3 båt

I love to åka båt :) Finns det något somrigare och mer underbart än att sitta där och njuta i den varma solen, bara känna vinden i håret och se ut över havet? Näpp de tror jag faktiskt inte! Så ikväll ska vi faktiskt ut med Emils båt, dock blir jag lite sen eftersom man jobbar och sen har en liten pålle att ta hand om<3 Men sen blir det wake-board & ring för hela slanten efter båten! Wiiiiie. Jag har aldrig testat men jag skulle faktiskt vilja prova på att åka wake-board, även om det verkar sjukt svårt... Detta kommer bli ännu en underbar kväll, jag känner det på mig. <3

Bild från i måndags kväll när jag & bebo var på stranden och tog en glass till solnedgången :)


Haha, siken stil man ligger inne med... Värsta giraffhalsen ju!


Tänker på er

Ja, jag tänker på dig min vän & hela familjen Andersson. Tyvärr kan jag nog inte föreställa mig hur det känns. Jag vet bara att det gör ont i mig när jag tänker på det och jag tycker så synd om alla som varit med om detta.

Det är inte första gången detta drabbar en av mina kompisar, och med tanke på att jag inte är äldre så kommer det antagligen att hända fler gånger. Men jag hoppas innerligt att det inte fortsätter i denna takten i alla fall! Varför är livet så orättvist ibland? Är det för mycket begärt att folk inte ska behöva genomlida sådana här saker, varken dem det drabbar eller deras nära. Nej jag tycker verkligen inte det! Det jag fasar mest för är att man själv ska stå där en dag, men jag ber till högre makter att jag slipper detta under hela mitt liv.

Glömma kan man aldrig göra, men att vara stark och gå vidare tror jag nog man måste så småning om. Men man behöver inte vara stark nu, direkt efter något sånt här, då får man vara ledsen, liten och rädd som ett litet barn. För det är ingen som förväntar sig att man ska vara stark, man tar sig inte igenom något sånt här på två veckor! Sen vill man ju inte glömma heller, möjligt vis själva händelsen iochförsig. Men efter ett tag tror jag att man kanske inser att man får komma ihåg de vackra, bra och roliga stunderna tillsammans istället.

Ägnar i alla fall en tanke till er där uppe i Småland då och då. Men det visste du ju redan... <3



Träning och sånt

Ikväll efter jobb och lite chilli-dill så hopptränade jag för Eva! Stefan hade fullt i grupperna denna veckan... :( Men det gick i alla fall as kalas bra! Så jag ska rida en 1,10 på onsdag då vi har hemmatävling:) Hade ju egentligen inte tänkt tävla fören i slutet på augusti, när vi kommit hem från Italien, på grund av den "uppbyggnadstiden" jag planerat in här framöver. Men jag blev så sugen nu när det är hemma, hon var fin idag & så kan hon nog tycka det är gaaaanska kul;) min lilla OhMa<3


Och är ju då bara tvungen att lägga upp denna bilden på Oscar<3 när han red för första gången! Jag är nästan lite stolt ju... Haha!! Nej men vi hade en mysig kväll där dagen innan jag åkte till Barcelona. Han hjälpte mig att plocka fram & ta bort hinderna, höja & flytta hinderna, fixa i stallet och så då rida:P

Inte alls för liten hjälm han har på sig va? Som inte ens är knäppt, och så flipp-flopp... Hah, oupps! <3

Summertime


Igår kväll var vi på stranden, älsklis-brudarna och Emme;) Fille & Sebbe, och det blev en visit på bunkern vid Klitterhus. Kommer dock inte ihåg vad det heter, något på H... :P Det är i alla fall en liten restaurang & bar som ligger   nere på stranden   och där är hur mysigt som helst! Så i solnedgången med de underbara vännerna satt vi och pratade, skrattade, drack vin, var "sociala" (som faaan) och njöt av livet, ännu en gång. Precis som dagen innan. Men det är verkligen så här man ska leva livet, som om varje dag vore den sista. Sen vet jag lika väl som nästan alla andra att det är så svårt att leva så när det är höst och kallt, det bara regnar och blåser ute och man orkar nästan inte göra något alls. 

Men vet ni vad, nu är det SOMMAR och SVERIGE är fantastiskt! Det finns faktiskt ingen annan stans på jorden jag skulle vilja vara vid just dessa underbara tillfällen, en varm sommarkväll, än just här i Sverige! Och det tål att sägas igen, "det är så underbart att det gör ont i hjärtat". 

Kiss 'nd Love. <3 


Hel nöjda båda två, jag dock helt ovetande! :P
<3


<3






P.S.  I fuckin' love you guys


Torka...

...på inlägg
. Oj, oj, oj säger jag bara! Här har ju varit som värsta Saharaöknen i över en vecka nu. Inte ett enda inlägg sen jag kom hem i fredags! Fy Lucy! Men det beror i alla fall på att jag levt livet och umgåtts med alla underbara i min närhet<3

Det får bli lite uppdatering från Barcelona sen ju, dels med shopping och sen med vad vi hittade på där. Tycker jag i alla fall... :)

Anyway, igår var det jobb hela dagen, nästan;) ...! Och det samma hela veckan innan. På kvällen i tisdags blev det sen en tur till TYLÖSAND :D Mega mys! Jag, Oscar<3, Micie, Mariii, Izzy, Emil, Filip, David & Josse :) Först käkade vi på en italiens restaurang. Ljuvliga pizzor måste jag säga! Jag beställde en med parmaskinka, soltorkade tomater, rucolasallad & röd pesto och en kall cider till det, mmmm! Efteråt gick vi ner till stranden där killarna tog sig ett dopp. Vi andra satt och snackade, skrattade, tittade på solnedgången och bara njöt. Jag citerar Izzy "det är så underbart att det gör ont i hjärtat". Och så är det verkligen. Det finns inte mycket annat som betyder så mycket som de stunderna! På vägen tillbaka till bilarna blev det en glass och sen racea vi (Mariii) med några på motorvägen hemåt. Wiiie!
LL = Livet Leker.

Men uppdatering kommer senare!
Kiss. Nu ska jag jobba vidare...


Tylösand !


VI
Älsklisar... :)


Haha, damp-Izzy;)


me & bebo<3
Te quiero.


Micie fann sin stora kärlek: den snurrande gungan på lekplatsen!

RSS 2.0