Barca

Hola mujeres y caballeros! Haha. Nu har jag hämtat mig lite fran min stora chock tidigare idag... När jag och pappa sitter pa restaurangen pa stranden sa säger pappa plötsligt "hola"! Sa tänkte jag bara, vem fan hälsar han pa?! Da star Oscar där!!! Tror ni jag blev chockad eller? Herre gu' säger jag bara. De har hallt detta hemligt för mig i typ över en manad. Vilken överraskning säger jag bara, helt UNDERBART att ha sin älskis här! :) <3 Även om det blir en ganska kort visit för honom... Hem pa fredag ju.

I övrigt har vi vatt och kollat pa kyrkan aka. konstverket Sargada Familia, akt tunnelbana:P, ätit gott, solat & badat, shoppat och upplevt världens häftigast beachparty med flera hundra tusen människor! Ikväll ska vi kolla in nagra nattklubbar här tänkte vi och nu ska vi snart kolla Spanien vs USA i Confederations Cup. Imorn blir det mer sol & bad, shopping samt en runda till Camp Nou.

Annars har det inte blivit sa mycket skrivande här ju. Men det är bara för jag har inte skymtat en dator i hela Barcelona fören nu. Det blir bilder pa shopping & annat kul här ifran när vi kommit hem!

Hasta luego! Besos Lucy

Midsommarafton

Denna underbara midsommar firades i Aggarp, utanför Munka, tillsammans med ett fantastiskt sällskap. Med lekar, mycket & god mat, snapps, efterrätt, sånghäften, great musik och än en gång: underbara människor var detta den bästa midsommar i mitt liv! Jag tar tillbaka allt jag sagt om att midsommar är överskattat för nu vet jag vad man kan åstadkomma;) och i år tackar vi Kajsa & Mac för det! Folk började trilla både hemåt och i säng allt eftersom men jag & Micie hade redan tidigare bestämt att vi skulle bli sist på "stället". Så men sällskap av Izzy, Sebbe & Hampe tog vi "en sista" vid klockan halv5 till tonerna av Kung av sand med GT och Trubaduren av Uggla. UNDERBART är det ända jag har att säga. Tack alla som var där för en underbar fest som jag sent kommer och glömma. Och få har så kul som VI. <3

Lekar. Mitt lag kom 2a i alla fall(Y) Killaget som vann fick uppträda sen


Lekar


Lekar.
Mariii skulle leka bil... Helt klart den svåraste grenen.


Långbordet:) och närmst har vi Izzy aka. Miss midsommar


Sebbe var glad i alla fall !




Vinnarnas uppträde!


Vinnarnas uppträde!


Vinnarnas uppträde!


Sen blev det dans för alla vill jag lova! Så det stod härliga till... Haha.


En till söt midsommarflicka


Natti natti.
Även om det inte syns så sover de fyrs tycken i sängen längst bort. Så vi var nio personer som sov på en yta av 15 m2. Mysigt! Hehe


Shopping & BARCELONA

Ja, det har inte hunnits med så mycket skrivande här i midsommartider så jag får väl fortsätta nu där jag slutade. Jag vill bara visa mina fynd från i torsdags! Jag är så nöjd med att ha handlat på rean för en gångs skull typ... Eller i alla fall att hitta lite vettiga saker där :)


Borttagning till ögon make-up. Det var ju i och för sig inte rea på denna, men könpte dn på Unik för ett presentkort jag fick på studenten. Och det känns skönt med ett bra märke (den ä faktiskt bra!) även om det kan tyckas onödigt på en sån här förbrukningsprodukt, men en jag hade blv jag varnad för efter ett tag att den slet på ögonfransarna liksom så de blev tunna och kortare, och det vill man ju inte!


En viten väska hittade jag på rean på Åhléns, från Wera. Alltid kul med något nytt att piffa upp party-outfitten med! Lite annorlunda också för den var aningen större och i lila, plus en liten ögla för handleden så man kan ha full koll på den även efter några drinkar;)

Detta armbandet i en lite rolig, somrig färg för 30 kr! På Lindex.


Ävn detta från Lindex. Ett mineral bronzer powder & läppglans från RIMMEL London. Tag 2, beteal för 1 på ett helt bord med olika produkter nappade jag på. Dit och fynda! Bra produkter för detta pris (80 kr). Dock tog jag ett lite för ljust puder :(




Idag har jag varit på Väla också för att inhandla lite nödvändigt till imorn, då jag ska till BARCELONA !!! Det som händer på måndag som jag bara nämnt innan... Åå, det ska bli så kul. Jag har aldrig varit där och jag älskar storstäder så detta blir verkligen super! Angående storstäder så kan jag pricka av Paris och Athen också, och sen Rom om några veckor. Wiiie, love! I alla fall så fick jag denna resan i present av min kära pappa på studenten så det är bara vi som drar iväg. 5 dagar av sol & bad, shopping, svärdheter och god mat blir det! Wonderful.







Träning

Glömde ju säga det innan, idag ska jag och hoppträna med min Oh Matilda för Stefan Sjögren :) Förväntar mig inte att valiga dödliga ska veta vem han är men de som kan hästar vet. Men en sak JAG inte vet är varför jag är så glad för det... Hehe. Men jag har kommit fram till att det antagligen är för det är en sån lättnad, jag ska äntligen få träna för en riiiktig tränare! Nu har det inte gått så bra på de senaste tävlingarn och jag känner själv att jag måste träna, det är det som behövs, för det har jag inte gjort med någon större reda sedan innan skadan! Så jag hoppas jag är nöjd med honom och att det är värt den 1 timme långa bilresan dit. Och är det det så känner jag att jag verkligen är beredd att lägga den tiden nu när jag kan efter att ha slutat skolan. I alla fall så hoppas jag att kunna få med mig lite redan från idag till tävlingen på söndag:) Spännande!


Det är han till höger!

Jobb, jobb, jobb... & lite shopping.

Yes, ännu en dag på jobbet! Långtråkigt som sagt, men ger pengar ;) Men slutar tidigare idag för det är midsommarafton imorgon... Haha. Min far har mycket knäppa idéer för sig. En bra va dock att vi skulle ha midsommarmat till lunch här idag. Det var mumsigt! :) Reta smaklökarna inför imorgon hette det... Och så blev det också:) Ser mycket fram emot att fira midsommarafton i Aggarp Hos Mariii. Fast det är faktiskt hennes kära bror som står för festen. Men i grund och botten tror jag alla dom är med på det:) Kul ska det bli i alla fall med alla underbara människor!

Va nere på stan nu på lunchen för att fixa inför måndag. Och ja, vad händer då? Det tar vi lite senare... ;) I vilket fall som helst kunde jag självklart inte hålla fingrarna i styr utan det blev lite shopping utöver det som var meningen. Mer om detta sen också! Men jag som skulle spara min pengar till nästa vecka:( Nåja, en liten uppvärmning där också!
 
Men nu får jag nog ta och jobba vidare innan någon märker att jag myglar! Hehe. Ge gärnet sista halvtimmen nu...




Så här sitter jag och klipper & klistrar mellan två skärmar med en och samma
 mus... Det ni! Inte varje dag man gör det. Hehe. Jag har aldrig gjortd det
innan faktiskt. Men det är ganska kul:P Man kan altså dra musen ut i den andra
skärmen, så hoppar den fram där, precis som om man har "förlängt" skärmen!


artonde juni

De fyra senaste dagarnas status: sjuk... Extremt förkyld. KASS är det!

Och jag såg nu att det blev väldigt många bilder i förra inlägget. Men det kan ju va lite kul kankse:) Uppdatering från själva STUDENTEN kommer snart också!


Uppdatering: Cantina, maskerad & Dk

Ooh yes, här kommer den äfterlängtade uppdateingen! Det är den i alla fall från mig själv... Hehe.

Förra måndagen blir det nu, så var jag, Micie, Izzy och favvo-tvillingarna Philip & Carl på Cantina och festade till det på kvällen. Eller rättare sagt så var vi med Phille för han skulle va DJ där. Så vi med åkte med in ganska tidigt, smg in med honom redan vid klockan 21 och fick våra vackra stämplar. Sen stack vi andra fyra ut igen och satte oss i hamnen under solnedgången och mös med lite god dricka. Vidare sen till Harrys uteservering, där vi på vägen skådade den hemska ca 200 m långa kön in till Cantina som vi så underbart slapp. Sen hade vi en great night! Tack brudar för den härliga kvällen, tack Carl med flera för nice sällskap denna kväll & tack Phille för mycket bra musik. <3


Micie, Izzy & jag i hamnen.


Calle i hamnen.


at Harrys.


Izzy 'nd me på Cantina.
                     

                              
I tisdags var det maskerad för hela slanten med alla andra studenter, och ja jag menar förra tisdagen;) Jag och Micie var sumobrottare vilket var mycket uppskattat från alla håll och kanter! Vi stod dock över bärnnbollen som väntade på Tullakrok efter samling vid Vita räck först och sen parad genom stan med orkester i täten. Det där med att vi skippade spelande skyller vi på vår (tillfälliga) övervikt! Där på Tulla bjöds det på grillad korv, dricka och frukt. Vi misstänker att lärarna fixade detta till oss för att "mildra alkoholens verkan". Tack alla för en otroligt underhållande dag:)


Micie i vår fina utklädnad vid Vitaräck (Y)


Vitaräck.


Många som ville kolla på oss & följa vår parad längs Storgatan.


Me, väl framme på Tullakrok. Hehe...


Bränboll !


Max snackar gött med allas vår favoritlärare Sanna ;)



I onsdags, efter frukost/fika med mentorn, bar det av mot Danmark. Först tog vi självklart tåget in till Helsingborf och där ifrån Knutpunkten tog vi färjan över till Helsingör för "inhalering"(; haha! (aningen intärnt). Egentligen är det ju tradition med att alla drar till gröningen och sitter där i gräset och på den intilliggande muren, men eftersom det var   pissväder   denna dag blev det istället att umgås på ett litet torg sittandes på stolar vid bord OCH på små murar iochförsig så där fick vi ju med det i alla fall. Efter att par timmars vistelse där hoppade jag, Micie, Fille & favvo-tvillingarna på den sundsbuss (lite mindre färja) som abbonerats av BliSedd.se med lite nice erbjudanden i baren. När vi gick i land i Hbg igen blev det en liten vicit på Donken och sen hamnade vi på Mezo ett tag med en vattenpipa innan dt bar av mot S/S Swea där vi spenderade de sista timmarna av denna underbara dag! Tack alla än en gång<3


Dk.


Dk.


Dk.


Dk.


Dk.


Dk.


På Sundsbussen.


På Sundsbussen.
Denna suddiga bilden fick komma med bara för den speglar mitt
tillstånd vid detta tillfälle väldigt bra... Haha


På Sundsbussen.


Mezo.


Mezo.


S/S Swea.
Vi träffa Daniella oxå :D



Kiss
Lucy

Vardag

Oj, här ligger man efter ja... Men det är bara för det var så sjukt mycket att göra sista veckan i skolan med fester, aktiviteter och allt så jag har faktiskt inte hunnit. Tråkigt för bloggen ju men bara kul annars! Hehe:)

Sitter på jobbet nu i alla fall, på Carpenova. Jag fick dispans idag så jag kunde börja klockan 13 istället för klockan 8, men annars är det från klockan 8 till klockan 17 tre dagar i veckan hela sommaren. Fast det kommer bli mer nästan varje vecka för jag ska vara bortrest tre gånger i en vecka per gång denna sommaren, så det jag missar de veckorna jag är iväg får jag ta igen veckorna innan och efter ändå. Så veckan innan jag är iväg får jag kanske jobba fem dagar och veckan efter får jag jobba fyra dagar, så på så sätt har jag tagit igen de tre dagarna jag missat den veckan! :) Så här sitter jag och flyttar över massa saker från lösa mail in i deras databas, och fixar, raderar & ändrar i det programmket också. Långtråkigt och inte så jätte bra betalt, men ändå pengar(Y). Det blir i alla fall kul vecka 29 när jag och en tjej till ska stå i deras monter i Båstad under herrarnas tennisvecka.

UPPDATERING från studentveckan och själva studenten kommer så fort jag hinner! Det finns många härliga bilder att visa upp:) <3


Underbara vecka:

MÅNDAG - Skattjakt i skolan, klassvis, där vinstodningen bestämmer ordningen på klasserna under utspringet på fredag. Studentfest på Cantina i Hbg, 4 dagar kvar! 
TISDAG - Maskeradparad genom stan Brännbollsturnering med lärarna. Fixa hemma med tält osv inför fredag.
ONSDAG - Sista riktiga träffen med klassen & mentorn ronney med fika. Klockan 1400 går tåget till Helsingör och gröningen, Dk, studentkrök som fan där, Come 'nd join us!
TORSDAG - Återhämtning. Fixa flaket. Fira studenter i Mrd om jag hinner.
FREDAG - Studeeeenteeeeen!


tävlat.

Idag har vi varit utanför Kristianstad och tävlat på Willands ryttarföenings anläggning, en runda på 1,20. Jag blev faktiskt positivt överraskad av stället, trodde inte det skulle va så fint. Bästa grusbanan jag ridit på! Eller det var inte grus, något annat uteunderlag, så bästa icke gräsbanan då.

Själva hoppningen gick bättre än igår i alla fall. Jag har inte riktigt hittat tillbaka än, men det går åt rätt håll åtminstonde och det är det viktigaste:) Efter att bara koncentrerat sig på att sitta tillbaka och hålla in hästen i ett år så ska jag nu börja rida framåt och jobba henne, och då är mitt självförtroende nere i botten på den fronten tyvärr :( Så det vi får jobba på nu! Sen hoppas jag på att kunna få träna för Uje på tisdag, ÄNTLIGEN en riktig tränare... Matilda skötte sig i alla fall exemplariskt idag, bara jag som fortfarande är ringrostig... Men det är ändå positivt för det är lättare för mig att förbättra min ridning än att få ordning på hästen om ho hade haft hyss för sig! <3

               
Haha, jag hade tråkigt i väntan på pappi när han sprang in på donken. Bebo<3 underhöll mig en stud med lite nice talk i telefon men det räckte inte.
 (Btw så är de riktigt kassa på Donken! Jag har fått
fel de senaste fyra gångerna jag handlat där. Kass.)


¡Fiesta!

Aaop, vi hoppade Swea idag för i har ingen skjutts hem... Och eftersom jag ska tävla imorn måste jag komma i säng i hyffsad tid! Så det blir en runda till Martin med Micie & Mariii <3 och favvo-twinsen också:) Sen blir det väl en runda till Bhof på [Utsparken] och det är gymnasiefest lixom så det blir nog mycket folk! Så hoppas man på att en hel del studenter inte pallar sticka till Helsingborg och Swea så kan det kankse bli några stycken här på 18'.
Sen ska vi försöka dra ihop något med klassen i helgen tänkte vi, Cantina i Hbg på måndag, maskerad & bränboll på tisdag (=smygkök framför lärarna) och DK på onsdag:D Wondeful!


Party för 2 år sen...


Och party för 1 år sen. Tänk vad åren går...
Haha, Marielle ser ut och vilja döda fotografen typ


Idag har jag hunnit med att redovisa vår marknadsundersökning för fadderföretaget, sovit nu ca 2 timmar (såååå skönt) efter att ha tävlat i Munka med Oh Matilda. Debut på 1,20 idag efter skadan... Och det gick sämst:( Tyvärr bor det små dumma idéer & tankar i mitt huvud som sätterstopp för oss. Fast sen hade jag typ ala odds mot mig med pissregn och tävlingen gick på gräsbana, vilket betyder att det blir halt eller i alla fall lite istadigt, känisar på plats som kollade som gör mig nervös, banan var byggd till min & Malles "nackdel" osv.
Men imorn blir det revanch! Tävla i Kristianstad då och då har jag två chanser på mig(Y) :)


VATTENKRIG, VATTENKRIG, VATTENKRIG!

Japp, idag kom det;) Vårt efterlängtade, taditionella vattenkrig som hålls av studenterna för 1or, 2or OCH lärare! De sistnämda gillar det mest(Y) NOT! Hehe. Innan vår lektion hade slutat kom det ett medelande i högtalarna, "det har utbrutit studenttraditioner så därför måste vi tyvärr stänga ner matsalen idag" (på vår skola måste man gå ut för att komma till matan som är i en annan byggnad så där står man alltid och väntar). Så de andra fick ingen mat idag, vilket alla tycker är upp till var och en om man vill ta sig över skolgården... Ingen släpptes in och ingen släptes ut. Detta gjorde att vi inte hade några offer så alla gav sig på varandra istället, vilket också hade sin charm...

Men det var vissa modiga som vågade sig ut, vilket de säkert ångrade efter ett antal vattenbalonger och spannar av vatten över sig! Haha. Så man luktade apa ungefär när man kom hem eftersom vi fick ta av vattnet i Rönneå som går precis nedanför skolan och vattnet i stadsparkens fontän efter som de stängt av vattnet inne på skolan för vi inte ska kunna ta där (och ja det betyder att man inte kunde spola på toaletterna... Nice!)  

Så denna onsdagsmiddag kan representera ordspråket "man ger och man tar", fast det var snarare så att man gav och man fick ;) Det hela slutade med ett par väldigt arga lärare, folk kom inte in i skolan igen efter avslutat vattenkrig, 1orna och 2orna kom inte ut och hem, & polisen kom:)


SlappeMÅNDAG

I måndags blev det party med goa' brudar! Vi drog till Madison i Båstad för att inviga de kommande två studentveckorna. Och idag är det 9 dagar kvar till studenten:D WIIIE. Så det blev lite förmys hos Karro med Emelie, Lise & Mia. Sen tog vi tåget vid klockan 22 från Ängelholm och när vi kom fram så gick vi en runda i fina Båstad innan vi kom fram till Madison. Musiken lixom, asså musikstilen om man säger så, var helt OK som DJ Timbuktu spelade men det var inget vidare bra låtar:/ Inga bra som man kände igen... Annars var det mega roligt!


Lise & Mia hos Karro innan


Emelie


Karro aka. Lövet ;)


I Båsta på väg till Maddan!






Eva Cassidy - Time After Time

Lying in my bed
I hear the clock tick and think of you
Turning in circles
Confusion is nothing new

Flash back to warm nights
Almost left behind
A suitcase of memories
Time after sometimes
You picture me
I'm walking too far ahead
You're calling to me
I can't hear what you've said

And you say, go slow
I've fallen behind
The drum beats out of time

RSS 2.0