Kräftskiva

Ikväll blir det kräftskiva i Aggarp hos Mariii med det underbaraste gänget i världen! Oscar ska också med:) Så det blir rapport & bilduppdatering på måndag antagligen om mitt Internet mot förmodan inte skulle bestämma sig för att funka...


Sommarshopping.

Eeh ja, nu beställde jag precis de nya, SJUKT SNYGGA stövlarna från Friis & Co. De overknee-modellen i svart mocka, från Shestore.se. Tyvärr så kommer de inte fören i november, men jag får väl stå ut... Kankse ändå inte hade använt dem ännu i detta klibbiga klimatet. Längtar i alla fall:)

Och inom 3 dagar kommer också min nya klänning från Nelly.se som jag beställde idag. "Den lilla svarta" ;) Riktigt snygg var den med massa härliga detaljer som blir läckert i höst(Y)

Jag får nog göra en liten sammanställning snart på allt som shoppats i sommar. Det har vatt för dåligt med det ju...

Training

And I'm off to träning för Stefan med Oh Matilda! Var inte där förra veckan, för var och hoppade i Kullabyggden på deras gräsbana istället, så vi får se hur det går idag. Hoppas allt som vatt så bra den sista tiden nu sitter i :) Men det tror jag säkert. Och Julia<3 skulle träna klockan 18 så får träffa henne också!


Rose


Jag & Oscar på Rose i lördags i Stockholm.
Bilden är från finest.se

Lyckat...

Ja, igår kväll satte då jag, Oscar, Mamma & Tommy oss för att kolla på True Blood. Och ni som såg avsnittet kan nog förstå varför det blev liiiite pinsamt. Herre gud, värsta p-filmen ju typ första halvan av filmen. Haha, lite awkward om man säger så... Oscar fick skrattanfall till 1000 och jag garva som bara den med. Vad ska man göra liksom? För övrigt tyckte jag inte den serien var så mycket att hurra för, inte ännu i alla fall.

pics.

Lagt in bilderna också i inlägget från Bosses fest. Antagligen är de roligast för de som var där... Kassa mobilbilder bara för övrigt med de funkar! (Y)

Vamp-kväll

Klockan 22
ikväll blir det True Blood som gäller på SVT! Får ju trösta sig med det tills New Moon har premiär<3 Dock läker böckerna såren en aning! Ååh, BEROENDE. Ska i alla fall bli kul och se första avsnittet av True Blood, fått skit bra kritik i USA ju. Och så är Skarsgård med så nu får man se om han har sånna Hollywood-skills som det sägs... Hehe.



STHLM <3

(VARNING för långt inlägg)

här tråkigt blir det tyvärr när internet inte funkar där hemma. Eller ibland vill det och ibland inte. Problemet är att vi inte hittar felet för opperatören säger att allt är som det ska. Men antagligen får vi byta ut själva dosan som sänder ut signaler... jävla skit.

I helgen så var jag och Oscar i Stockholm. Vi skulle egentligen kört upp fredag eftermiddag men eftersom det började strula med boendet så körde vi tidigt, tidigt på lördag morgon. Men det var nog nästan mysigare:) Så när vi kom upp blev det Grönalund med massa karuseller, lustiga huset, spel mm. Sen åkte vi till Dania på Hilton där hon jobbar och hälsade på samtidigt som hon hjälpte oss att leta hotellrum. Men det var f-a-n fullbokat ÖVER ALLT, helt sjuk. Till och med alla vandrarhem & hostel. Till slut så fick vi ett rum på ett skit fint hotell mitt på Stureplan, Story. Designade rum, eller hela hotellet rättare sagt, med skit fin bar & restaurang. Vi kunde inte bott bättre! Och allt tack vare Alex, Danias kompis som vi träffade sist vi var uppe också. Skit shysst! :)

På kvällen, efter att vi vilat upp oss lite på hotellrummet efter den tidiga morgonen så gick vi ut och käkade. Restaurangen vi letade efter låg precis runt hörnan fast vi trodde att vi var på andra sidan Stureplan typ, så där blev vi glatt överraskade! Maten var jätte god. Sedan råkade vi visst slumra till på sängen när vi kom upp på rummet igen så vi vaknade av att Dania ringde och sa att de var nere i "vår" bar, hon och hennes kille Jonatan efter att de slutat jobbet. Så vi flög upp och bytade om snabbt och stack ner till dem. Där träffade vi också han Alex, Rick med flera. Så sen gick vi till Rose & Village. Rose är nog den snyggaste nattklubben jag har vatt på, men dyrt! en drink kostade strax över 200 kr. Och Village är min favorit från och med nu, skiiiiit bra musik och stor uteplats att vistas på! Och det var samma ägare som hotellet vi bodde på så vi bara gled in där med de andra, slapp köa, så det var riktigt nice:)

Söndagen blev inte så lyckad. Vi skulle egntligen tagit båten ut till Vaxholm, skärgården. Men båtarna var fullbokade så nästa lediga gick inte fören klockan 16 på eftermiddagen och då hade vi vatt hemma typ klockan 01. Så vi gick en liten runda på stan kring Kungsträdgården sen begav vi oss hemåt. Men det var skönt det med eftersom vi var så trötta... Hehe.

Lördag-
Mysigt! Och ren vindruta...

<3





Paus vid Vättern


<3
På Grönalund


Grönan!
Det regnade i alla fall inte;)


Utsikt från Grönalund:)
Och solen tittar fram!


På Storys bar.
Beställt av Rick i Alex namn! Populärt? NEJ


På Rose. Vet faktiskt inte vad den killen hette :P


På Rose. Dania & Oscar


På Rose. Jag, Jonatan & Dania


Rose


Utanför Village


Söndag-
Kungsträdgården i det fina, varma vädret!


<3



BILDER FRÅN GRÖNALUND KOMMER SENARE:)


NRJ in the Park

Ikväll
bär det av till Malmö med girlsen för att kolla NRJ på Stortorget. Inga jätte höjdar-artister dessvärre måsta jag säg... Av de man kände igen var det möjligt vis en bra grupp och det är då Dead by april. Inte min musiksmak i vanliga fall men man har ju blivit hjärntvättad med den låten, och musikstilen över huvud taget, hos Emil typ. Hehe. Annars är de väl de man nästan inte har hört innan som verkar bäst, som Swingfly, Mini Viva & Sheri. Kollat upp dem på Youtube nu serru' ;) Eller bara jag som är lite efter kankse?

Kameran får åka med i alla fall så det blir lite nice pics, till skillnad från i lördags på festen. Sommaren lider ju mot sitt slut och då ska varje stund tas till vara på och förevigas:) Bilderna har då ännu inte kommit upp i gårdagens första inlägg eftersom de ligger på min mobil = inte så jätte bra kvalitet på bilderna.
Alltså är det detta jag ska förhindra ikväll


TiKEi

Jag måste bara rekomendera detta mineralsminket, TiKEi! Det består till 100% av naturliga mineraler. Jag fullkomligt ÄLSKAR det.

För någon månad sen halkade jag in på en blogg där tjejen recenserade olika mineralsmink. Jag har alltid varit lite skeptisk till det här med mineralsmink då jag inte trott att det täcker så bra. För personligen så har jag alltid små röda partier i hyn som behöver täckas. Men när hon skrev att Tikei's produkter täckte perfekt och var billiga så klickade jag mig vidare till deras sida för att ta mig en titt. När det visade sig att man kunde beställa prover på alla deras produkter för endast 10 kr styck så slog jag till! Jag provade olika foundations, bronzer, rouge & conceler. På köpet fick man två prover till. På deras hemsida finns en färgguide som hjälper en att gissa ungefär rätt på vilka färger på foundations man ska prova.



Och de har allt: foundation, rouge, puder, bronzer, veli, primer & ögonskuggor i "mineral-form". Så när jag använt upp mina prover beställde jag direkt de stora burkarna! En foundation (stor burk: 9 gram), en bronzer & ett rouge fick jag för under 400 kr, inklusive frakt och fakturakostnad...!


tikei.se


För övrigt så varade proverna allt från två gånger till att jag fortfarande har ett prov som jag använder (concelern). De har också speciella borstar till allt och själv så kostade jag på mig en riktig Kabuki-borste att applicera foundation med för bästa resultat.

Jag tycker  då att denna foundation och conceler (den gula) som jag har köpt här täcker perfekt. Allt är också mycket drygt vilket är ett stort plus! Samtidigt som det inte kostar skjortan. Vad mer kan man begära? Inget tycker jag! Oj, jag glömde nästan att de har kort leveranstid så man slipper vänta i två veckor på sina varor.

50års party

I lördags firade jag och ungefär 100 personer till min mosters man, världens bästa Bosse, som fyllt 50. Och det var skit kul, gott ös! Det var liveband, tal, uppträden och annan underhållning. God mat var det också med massa olika sallader, tillbehör och grillning ute i "trädgården". Mys!

På vägen hem skjuttsade vi Anne & Åke också så vi följde med en runda in till dem. Där har jag inte vatt på typ åtta år... Vilka barndomsminnen som kommer tillbaka direkt. Det är så underbart. Jag tror det betyder extra mycket för en också kankse när man har skilda föräldrar, eller jag upplever det så i alla fall. Då är det det som man minns från när man var liten, allt var tryggt och "som vanligt" då. Riktigt snyggt uterum som Åke hade byggt också helt själv. Vi blev riktigt imponerade, sjukt snyggt! VÄRLDENS sötaste hund hade de också! Elsa, en svart liten hårtuss som vägde typ fyra gram, ungefär. Stoppade henne nästan innanför jackan när vi skulle gå:) Jag vill ha en mysig liten mini-vovve! Men tyvärr passar det inte så bra i mitt liv just nu så det får väl bli senare.



Oscar & sis.
<3


Syskonen Alex uppträder! [Álex] ;)
Julia som kör, Thim som kör, Dennis på bas & sång, 
Joel på trummor (syns knappt:( & Robbin som kör.
Körde en gammal Beatleslåt. Och sorry guys, men Dennis & Joel sticker ut och
är riktigt duktiga här! ;)


Pappa som står där, håller tal/spexar med Bosse som sitter uppe på en barnstol.
Det var något om ett gammalt minne om någon bolero när de skulle vindsurfa...



Lugnt men trevligt

Lyckad fest igår hos Olle:) Det var jätte trevligt! Det tråkiga var att jag inte kunde dricka ett skit typ... Jag var hos doktorn igår för har fullt med blåser i gommen, trodde först de var förkyldningsblåser bara men så gick de aldrig över. Det visade sig sen att det bara var riktigt kraftiga förkyldningsblåser, men eftersom jag hade sånna spänningar i hela huvudet & värk i munnen så fick jag ändå tabletter. Ett litet sidospår där ja... Detta har resulterat i att jag varken kan dricka eller äta annat än snabbmakaroner & vatten i princip, och kan då inte heller dricka alkohol :( Så det blev en lugnt kväll för mig, tråkigt nog, med hemfärd ganska tidigt. Så även om Bahnhof lockade väldigt mycket när jag kom in till stan igen från Munka så var jag dessvärre inte sugen. Skit också! Men men, that's life. Hade en trevlig kväll i alla fall med trevliga vänner. <3

Blev inte så mycket bilder för det var för mörkt när jag kom på att jag skulle fota... Men några!


Izzy & Fille dissar något eller någon. Hehe


Och Sebbe här då som aldrig röker, med en städhandske på sig som Olle fick av oss i flyttpresent:P
För övrigt var Sebbe en aning rund under fötterna (Y)

Gardenparty & business

Ikväll blir det fiesta i en trädgård i Munka:) Det är avskedsfest för Olle som gäller, för han ska flytta och börja plugga... Så det blev mingel, tilltugg & lättare förtäring i ett partytält på tomten har vi blivit informerade om. Det blir säkert jätte nice! Sen blir det väl lite tyngre dricka efter det skulle jag tro. Hehe.

Nu ska jag snart bege mig här ifrån kontoret till Helsingborg där jag ska träffa en person som jag har haft lite kontakt med... Det ska bli mycket spännande och kul och se om jag kan ro detta i land så att säga:) Hade vatt mega skoj!


Här ser vi då en mycket charmerande Olle som mumie...(Y) Haha.


Lycklig

Ja, lycklig... Det var precis det jag var igår kväll efter träningen. Asså fy fasiken vad fin Malle va!!! Hoppade en fet oxer på 1,40. Jag kan inte fatta att vi har gjort sånna framsteg, både tillsammans och var för sig har vi både utvecklats och mognat lixom. Hon lyssnar verkligen på vad jag ber henne om, hon accepterar att  jag  placerar henne framför hindret och att jag säger  hur  hon ska göra det. Och jag har blivit noggrannare och säkrare på  allt  jag gör samt blivit av med min höjdrädsla igen. Det är helt underbart. Allt var så enkelt, hon bara flyger över! Stefan sa det att med det hoppet hon har så hade han frågat vad hon kostade om hon var 4 år.(nu är hon då i sina lite äldre dagar) Även på det 1,40-hindret så är hon asså flera decimeter över. Åå, lycka säger jag bara! <3

(Någon i intresseklubben som antecknar? Hehe. jag var bara tvungen att skriva av mig lite...)

Yes!

Nu är det dags med hoppträning för Stefan:) And he's the best! Alltid lika kul att träna för honom. Ska bli intressent och se hur det går med det nya bettet idah också. See ya!


jag & Oh Matilda :)

Skräck!

Det jag fasar för just nu är mitt besök hos tandläkaren klockan 11... Det som gör det hela mycket värre är att jag har en känsla av att det kommer krävas ganska stora åtgärder idag eftersom jag har upplevt en del obehagliga ilningar och liknande de senste månaderna. Uusch! Å andra sidan kan det ju kankse vara skönt att få dessa problemen lösta. I vilket fall som helst så hatar jag tandläkaren! Luktar konstigt gör det där också samt att det känns som man går sin sista promenad när man vandrar ner för de tegelstensklädda väggarna. Scary! (Okej, lite överdrivet kankse men ni fattar...)



Le Cardinal

Igår kväll begav jag och mina små kaniiijnej (läs: kaniner) oss till Tisdagsklubben på Le Cardinal i Helsingborg. Det var sista gången för denna sommaren så det var mycket folk på plats så klart:) Med dansgolv på två våningar så bestämde vi oss snabbt för att spendera den mesta delen av vår tid på den översta där de faktiskt INTE bara spelade house... Hehe.

Innan vi åkte till Hbg var vi hemma hos Mariii och pimplade lite dricka & roade oss med charader i brist på annat. Men vi hade skit kul:) Tack babes för en great night<3 Tyvärr var vi [minus] en musketör inne på Cardinal, vid namn Izzy, som istället var en underbar chaufför på grund av arbete dagen efter.


kaniiijn


tjee små kaniiijnej 


CHARADER: Fille som en koalabjörn!


Micie som en snögubbe x)
Och Izzy som ett attackerande monster (eget initiativ i leken)


Mariii som en sotare. Hahaha


Och jag som en ljus-


-stake ...

Helgens sysselsättning

Den gångna helgen bestod till stor del av tävling. Tyvärr gick det så där... Första tävlingen på riktigt länge! Även om det faktiskt inte riktigt var förklaringen på problemen som uppstod. Men BÄSTA tränaren Stefan var där i alla fall och hjälpte mig och såg problemen. Det bästa av allt är att vi redan har en lösning på vårt lilla problem: nytt bett. (Mycket bäst här nu...) Så det ska nog testas till helgen vid nytt tävlingstillfälle:) Och jag hoppas och tror att det kommer gå super då<3 För övrigt så sov jag och kollade på tv hela lördagen och söndagen kändes det som. Hehe.


"Oh Ma", jag & pappi fixar...


Oscar var fotograf denna dag:)  (lördag)


Oh Matilda & jag

ingen kontakt alls

...med internet där hemma. Så jag kom på det igår, att det var ju därför det blev sommarlov här från första början:P Sen har det varit massa resande och andra saker som tagit upp min tid. Och när jag satte mig vid datan för att skriva ett inlägg i söndags så fungerade ju faktiskt internet. Men igår ville det inte igen. Skit också! Så det får bli lite uppdatering från kontoret här nu framöver tills det är fixat där hemma. Därför får min lilla hårddisk övernatta här på skrivbordet för att detta ska ske på ett så intressant sätt som möjligt:) Mendet fungerar väl det med... I vilket fall som helst så blir jag så sjukt irriterad när saker och ting inte går som jag vill !

Men som sagt, uppdatering snart. Fast först väntar nu fika med nybakade bullar:)


Back to school

Fast inte riktigt... Där trodde ni nästn att jag skulle börja plugga va? HAH! Verkligen inte... Nej men jag menar att bloggen är nu tillbaka efter sommarlov. Så egentligen finns det riktigt mycket att ta igen men jag tänkte summera min sommar med bilder på facebook. Jag återkommer dock när det är genomfört för det komme nog ta ett litet tag till !

Ljusfesten i fredags i alla fall med babesen<3 Först satt vi och mös nere vid Vita räck med massa annat folk, sen gick vi vidare till Bahnhofs öltält och det blev besök på Torstens & Nicks efter det. Morris hann jag tyvärr inte med, tidig hemgång på grund av tävling...


love. <3


love. <3
charmig kille nere till vänster;) han var med på alla våra bilder av någon anledning...

RSS 2.0