Cool

Haha, kolla här! :
http://www.thefashionist.se/2009/09/stockholm-oversized-with-style.html


Jag satt och gled runt lite på nätet och gick in på en av bloggarna jag brukar följa. På sin blogg hade hon länkat till en sida(den ovan) där hon var med, på en annan blogg. Så skrollade jag ner lite bara och hittade Palle. Fast asså jag är osäker på hans namn!! Har träffat honom typ tre gånger men är inte helt säker... I alla fall så är det Calle & Phille, Max och Andreas kompis :P As shysst kille, och han har en riktigt cool stil. Jag blev lite paff där. Ändå grymt, liksom det är en italiensk modefotograf/scout/headhunter som äger bloggen och har "skrivit" om honom!

Brrrr

Fasiken vad kallt det har varit idag, riktigt kyligt! Speciellt ikväll ju. Även om det var finare väder idag än det höstovädret vi hade igår så har nog faktiskt hösten kommit nu... But I like it :) Förutom när jag fryser! Hehe. Nej men härligt att få uppleva lite höst i alla fall nu innan man drar.




Vackra, frostiga bilder från Borås här när vi var där på meeting för snart ett år sedan.


Detta året, samma helg, det vill säga sista helgen i oktober som är dagarna
innan jag & brudarna drar bara, så åker vi på meeting igen fast till Vetlanda denna gången!
Tyvärr blir det inte en lika rolig helg som förra året med Julia<3 och halva
the Gson family, men jag ska säga hej då till farmor som bor i Vetlanda. Så ska vi ha
lite avskeds-mojjs där med pappas sambo Christina med sina barn och så med,
kankse lite kusiner också... :)

Jag & OhMa

Det blev skit dålig kvallitet när jag laddade upp detta klippet på Youtube :(
Och det hackar en aning, tyvärr. Men man ser ändå!





Love

Jag & Oh Matilda, tävling hösten 2009.

Foto: Tommy Persson (grym som fasen). Tack!


Progress

Igår var jag och tävlade i Trolleholm som jag tror ligger vid Svalöv någonstans, här i Skåne... :) Det gick bra kan jag meddela! Resultatet blev att jag "gjorde" 1 fel i första klassen och 2 i andra klassen, men 4 och 8 fel fick jag för er som fattar (man får 4 fel för varje "misstag" man gör). Men hon var så sjukt fin :D Framför allt i 1,20. Innan dess hade vi hoppat 1,10 också.

Det framsteget vi gjorde på hoppträningen i torsdags för Stefan satt kvar och hjälpte oss till den härliga känslan jag hade efteråt! Nu är det bara och köra på denna sista månaden och hålla kvar i detta.

P.S. Stefan Sjögren är så fucking bäst! (min tränare :)

Jag & Oh Matilda, och en väldigt charmerande bild på mig och mina päron... Jag
tyckte den var ganska rolig! Haha. Fast man ser väl inte allas miner så bra.

Det kommer eventuellt en liten film sen på mig & OhMa som jag har klippt ihop!


Pictures

Jag har faktiskt inget vettigt att säga så därför kommer det lite halvroliga bilder från helgen!



Hemma hos Marielle i fredags. Vi kollade Idol, käka och gjorde
present till Filiph som fyllde år efter tolvslaget. Slitna?


En skymt av presenten -ett kollage!


Ett hjärta på baksidan där vi skrev våra namn och att han fått
den av oss på sin 22-årsdag


Och den skulle slås in i snöre! Här tror jag de bråkar om vem
som ska "locka" (Y) haha!




I lördags firade vi Filippa som fyllt 19 hemma hos Micie. Inte specielt intressanta
kort här heller men de får åka upp i alla fall :)


People


Hahaha, shysst Fimpen...

Och jag fick inte ens en bild på självaste födelsedagsbarnet. Illa asså!


Speak up!

Hur orkar alla hålla på och klanka ner på folk och framför allt kändisar bara för de säger vad de tycker och sticker ut? Anna Anka ROCKAR FETT! Hehe. Nej men jag tycker fan att hon är as grym! Visst, hon säger vissa saker så man bara undrar om hon skämtar eller inte. Men jag läste en chatt precis där hon svarat på massa frågor, och det är ju TV som gör henne till den de vill, den som vi ser. Hon är inte så "korkad" som många tycker och tror egentligen... Hon är lätt min förebil på många sätt och vis. She's cool ;)


Morgonstund har guld i mun

HAHAHAHA, just nu har jag fruktansvärt ont i min mage av allt skratt. Och då kan man ju fråga sig, vad har nu hänt? Nej vi har bara haft vår dagliga morgonfika här på jobbet... Med Anders, Stefan, Pappa & Lillian. Och det räcker som förklaring! Herre gu'.

Det betyder alltså att alla de personerna som man möjligt vis kan dra ner på skämten för en liiiten liten aning inte är här, och då går Anders & Stefan lös. De kommentarerna och skämten är inte specielt barnvänliga, mer behöver jag inte säga. Hahaha, störda i huvudet! Aah, jag älskar min arbetsplats! Kommer nog faktiskt sakna alla här lite...

Detta förgyllde precis min dag!

Los Angeles ffs!

Asså för faaaaaaaaaaaan. Hur sjukt mycket vill man inte vara i L.A. nu då? FATTA, tänk att få gå på detta. Helt sick. Nej men då sitter man här i Swe och glor istället... Någon som vill flyga mig till L.A.? :)




Från http://www.lionandlamblove.org/

Mot Bjärnumsskogen


Foto: Johanna Lassnack

Ska hoppträna idag för Stefan med detta vilddjuret. Ett litet collage här som jag har gjort på henne (Oh Matilda) & mig med bilder från tävling i Åsbo för kankse en månad sen... :) Fast det var dålig kvalle på denna bilden jag hade här så det går inte att förstora lixom, så man ser inte så bra kankse.


Klirr i kassan!

Shit vad gött det var igår när lönelappen kom hem på posten:D 2 000 kr mer än vad jag räknat med, det är inte fy skam! Passar fint i reskassan. Och ännu mer blir det nästa månadslön. Sweet!

Gifts

Jag tänkte visa er vad jag fått av min familj, släkt och underbara vänner i present nu de senaste dagarna:) Det är många fina grejer!


Samlingsboxen med alla Twilightböckerna på engelska :)
Av mamma i måndags, på födelsedagen.



Av mamma i måndags, på födelsedagen.


Av Tommy i måndags, på födelsedagen.


Av Malle-sis i måndags, på födelsedagen.


Bodyshop-kitt. Av Kerstin i måndags, på födelsedagen.


Skyddsamuletten. Av Kerstin i måndags, på födelsedagen.


Läppglans från Maybelline & mascara, False lash effect, från Max Factor.
Av Oscars familj i måndags, på födelsedagen.


Av Marielle, Emil, Filiph & David (vet inte riktigt vilka som
var med på den...) i fredags på min fest.


laugh, love, live. Ett underbart fint armband!
Av Isabelle & Micie i fredags på min fest.


2 flaskor mouserat vitt vin.
Den vänstra av Filippa och den högra av Mario i fredags på min fest.


Av Saga och Simon i lördags när vi firades hos pappa.


Construction-puder och "grön-glittrig" eyeliner från Eddie Funkhouser(GRYMT märke!).
Av moster Heléne m familj förra söndagen när jag & sis firades.


Och sen har jag bara fått pengar som jag önskat mig inför resan :)
Av pappa & Christina, farmor, faster Cissi, faster Ann-Charlott m familj,
moster Heléne m familj, morfar och familjen Johansson-Hammarlund!


Tw & BL

Åå, det var så skönt på lunchen. Jag var helt själv här på kontoret då! Alla var ute och sprang... Så jag läste ut sista boken i Twilightserien, Så länge vi båda andas (Breaking Dawn). Underbart slut<3 Vilken saga säger jag bara! Så ikväll ska jag börja på Twilight, och observera: INTE på Om jag kunde drömma :) Det vill säga att det är den engelska jag ska  bita  tag i nu! Ha-ha

Och nu sitter jag här på jobbet och Bobby Long hjälper mig att genomlider den sista timmen... Så sjukt sköna låtar!

  


My b-day

Igår kväll gick vi ut och käkade på Torstens  för att fira min födelsedag :) Det var jag, mamma & Tommy, Kerstin som var nere från Göteborg, Matilda & Eddie. Oscar spelade match så han kunde inte följa med :( I alla fall så var maten jätte god som Max lagade till oss! Hehe. Fast jag beställde min oxfilé 'medium' men den var väldigt röd på vissa ställen. Gott var det i alla fall!

Och jag fick mina presenter där på Torstens! En digitalkamera, jätte fin:) En Canon IXUS, metallic grå. Och en bok av Tommy om Australien med massa hotell, restauranger, sevärdheter osv. Av Kerstin fick jag ett litet kitt från Bodyshop med nattcreme, dagkreme och något mer som jag kunde ha på den långa flygresan sa hon:) +en liten skyddsamulett som man ska fäst på ryggsäcken typ när vi reser runt. Av matilda fick jag ett Twilightmagasin som jag önskat mig:) Special edition från USA;) Så den kommer väl om någon vecka... Och på morgonen fick jag "samligslådan" med alla fyra Twilightböckerna på engelska som jag önskat mig :D <3

Efter käket gick vi på Flickan som lekte med elden, jag & Oscar (för han kom dit efter matchen), Matilda & Eddie. Den var bra!! Fast jag tyckte ettan var bättre... Och det sägs ju att första och tredje boken är bäst, fick jag höra nu efteråt, så jag har högre förväntningar på Luftslottet som sprängdes sen:) Men fy f-a-n vad Noomi Rapace är GRYYYYYM. Helt sjukt vilken skådespelerska hon är!



Middag

I lördags kväll var det farmors, faster Cissis och kusinerna Marcus & Amandas (utan sina jätte förkylda föräldrar) tur att fira oss :) ...Och pappa, Christia, Saga & Simon också faktiskt! Så vi var ute och käkade på en indisk restaurang i Helsingborg och käkade, Papadam heter den. Jätte god mat! Men jag måste faktiskt säg att jag blev lite besviken ändå, trodde det skulle vara en större smakupplevelse... Men sen är det ju i Sverige, nog en helt annan sak att äta indisk mat i Indien!


Simon, Christina, Marcus, Cissi, pappa & farmor :)


haha, syskon?


eyes wide open... (? haha)


Saga & Amanda


Wiie

Idag är det den 21 september! :)



Cocktailparty

I fredags hade jag då lite födelsedagsfest här med cocktailparty-inspiration ;) Först var det lite osäkert med hur många vi skulle bli på grund av sjukdommar och så, men alla mina underbara vänner kom i alla fall till slut så det blev en toppenkväll, verkligen! Sen blev det utgång här i Ä efter några timmar. Tack alla ni bästa som gjorde kvällen till en great night och hoppas att ni hade trevligt. <3




'nd cocktails it was! Röda, gröna, orangea...






(Y)


Skåååål


Hehe, gött!




VMA

Jag höll fan på och missa VMA!!! Ja asså reprisen... Har inte kollat på ett enda klipp sen i helgen bara för jag skulle se reprisen nu, OCH SÅ HÅLLER JAG PÅ OCH MISSA ALLT! Jag skyller på min sjuka skalle (huvudvärken då). Jag var helt enkelt för trött när det gick live. Jag skulle stannat uppe, och jag var på väg, höll mig vaken till strax efter kl 00 men sen orkade inte min kropp med mer:( Men ja, fy fan vad grym hyllningen till MJ var! Och när Janet dansa, asså jag höll på och börja böla. Så i slutet tittar hon upp i "himlen" lixom. Så JÄVLA bra!


Check!

Jag checkar av läget inför imorn på klädfronten! Klänningen är redan bestämd, men ändå, utvecklar outfiten lite så att säga... Hehe.


Sjuk

Ja, asså det måste vara något fel på min kropp, eller mitt imunförsvar rättare sagt... Jag blir fan sjuk hela tiden! Feber, snuvig/täppt i näsan, sprängande huvudvärk, halsont osv. (Nej det är inte svinis!) Senast var för två veckor sendan, sen har jag vatt sjuk två gånger i sommar också. Så nästa vecka när jag är frisk blir det en runda till husläkaren! Känns som det är dags för lite blodprover, kolla värden med mera inför vår avresa.


Och det är inte det lättaste att planera en fest i detta tillståndet. Visst, det är ju inte SÅ mycket att fixa. Men man ska hämta bord, hadla det sista, ställa i ordning allt, duka fram, fixa tilltugget och så vidare... Men det ska gå bra :) Och jag får väl försöka att överleva. Visst, inte bra att festa när man vatt sjuk, men sen kan man ju se på det som Issa gör: spriten dödar bakterierna i kroppen ;)

I'll give it a shot

Kolla in denna nya serien! The Vampire Diaries! Efter att ha sett trailern Så måste jag säga att den verkar mycket bra men mycket lik Twilight... (Kanske därför jag gillar den). Men då kan jag ju ha denna serien att släcka törsten med så länge! Hehe. Eftersom Twilight- filmerna har premiär en gång i halvåret, max, så kan det ju behövas. För även om man kan se filmerna som kommit ut mellan premiärerna så tröttnar man faktiskt efter typ fem gånger. True blood retade mig eftersom den var så lik Tw (ja jag vet att TB kom först men jag såg ändå TW först) men det var nog också för att jag tycker den serien är allmänt kass. Så jag ska i alla fall ge The Vampire Diaries en chans :)





http://www.youtube.com/watch?v=tFeLTD7seHQ


A nice chat

Jag snackade med Damian i Aussie igår på Fejjans chat, han är kompis till en här på kontoret. Så han ska hjälpa oss med jobb, boende mm när vi kommer till Melbourne. Han sa att han hade kontakter inom restauranger, barer, fik och så vidare, +att han jobbar i det Australiensiska tennisförbunder... Så med tanke på att Australian Open (typ en av de största folkfesterna i världen) går där i januari när vi kommer va där så hade det ju vatt kul och komma in där :) Wiie!


Melbourne


Friday night

Så, nu har jag fått tag på sladden till min mobil så här kommer lite bilder från i fredags! Det avr jag, Micie, Isabelle, Marielle, Sofia & Filippa :) Vi förfestade hos Micie och gick sen till Bahnhof för deras innepremiär och "invigning" efter deras stora renovering. Efter lite mingen där stack vi upp till Fille en runda där grabbarna höll till och så blev det en snabbis inom Nick's sen innan vi återvände till Bhof :)








Vi gömför lilltå-nageln... Tror jag eller Micie vann för att ha den minsta!


Yo! Här var det nog Snook som spelades...


mm, Marielle... Hahaha ;)


Uppe hos Fille. Han själv i högsta person (!) & Emil.


"Kaninejj Fojj life". Tolka det om ni kan!


Bäst just nu

Ja asså jag måste tipsa om den grymaste bloggen! http://ilovemi.blogg.se/ Helt förälskad i den, jag är inne där och kollar typ en gång i timmen när jag sitter här på jobbet och kollar om hon skrivit något nytt. Rekomenderas varmt :) Så den har jag länkat till här på min sida, lite längre ner till vänster.

En annan blogg som jag länkade till är en Ängelholmskilles som jobbar som frisör, Fredrik. Många vet kanske vem han är... Jag gillar i alla fall hans blogg, så den fick en plats bland mina länkar också!

Firande

- av mig och sis :) Som sagt så fyller hon år idag ju och jag nästa måndag! Så idag var kusinerna här och igår var Casper och Stina & Batte här, vänner från Hbg. Super god mat, presenter och härliga skratt, kan det bli bättre? ;) Och mitt present-problem till Matilda löste sig, jag gav henne ett presentkort på Gina Tricot till en koft som hon tjatat om. Oscar va med på ett hörn där också...


Lite bilder från idag :)


Cubb-time i vår trädgård!


Thim, Malle, Eddie, Julia & Oscar.


Oscar och kusinerna Thim & Julia.


Oscar & Julia söt-unge.


Oscar & me.


Och så di' gamle...

Noooo!

Asså röv också! Jag har glömt både sladden till mobilen och min lilla hårddisk på kontoret, så kan fan inte lägga upp några bilder ju... Nu skiter jag i detta! Hej då


Gårdagens utekväll

Bakis idag Louise? Svar: JA. Man får ju skylla sig själv... Men det är SÅ jävla värt det! För fy tusan vilken underbar kväll och natt det var. Träffade massa "gamla" kompisar, nej men folk från klassen som man inte sett på typ hela sommaren. Det va så härligt! Och jag var på perfekt humör :)

Bilderna från igår kommer sen för nå måste jag åka och ta hand om min stackars pålle...

Nu har jag kollat på Wipeout US till frukosten på Kanal5. Hahaha, som jag garvar. Alla ser så lama ut rent ut sagt...
















I'm off ...

I'm off to Micie. Nu ska det pimplas vin(bland annat) med brudarna :)


It's alive !!!

Min mobil lever! Jag var och uppdaterade den här om dagen, så nu är den frisk igen :) Så dent blir nog till att vänta med att köpa ny nu tills jag kommer hem istället.

Här med kan jag då äntligen lägga upp bilder! Vilket inte är lika kul nu, typ 1 & 2 veckor senare, men i alla fall :)


Förfest hos Emil i lördags


Förfest hos Emil i lördags


Förfest hos Emil i lördags


Förfest hos Emil i lördags


Förfest hos Emil i lördags
HAHAHAHA, asså Fille... @Bhof


Förfest hos Emil i lördags
Izzy matar Fille (Y) @Bhof


Pics från kräftskivan hos Mariii i Aggarp kommer väl in i helgen sen då ;)


Pardy' hardy

Ooh yes, ikväll är det FEST! Innepremiär på Bahnhof och invigning av deras "nya" dansglov och barer, allt är renoverat :) Så ska vi på förfesten där som Calle & Phille har bjudit in till, så de blir la nice. Festa till det lite hos Micie innan! Men ja så det blir nog mycket folk ikväll :D 


Lite gamla goá festbilder!




gratis är gott!



Bästa någonsin typ! <3




 


Present-kris

Malle-sis fyller ju år på söndag och jag har fortfarande inte en aning om vad jag ska köpa till henne... Smycken har hon så sjukt mycket! Asså sånna festörhängen osv. Men jag brukar faktiskt vara ganska påhittig med mina egna små idéer på presenter! Så om jag tar mig en runda på stan på lördag, som jag måste, så kommer jag nog hitta något:)

Själv var jag på Bokia här om dagen och kollade in den enda saken som jag önskar mig, utöver pengar. Jag fyller då år nästa måndag:) Och den fanns kvar! Vilket jag var livrädd för att den inte skulle göra... En samlingslåda av alla fyra Twilight-böckerna på engelska. För nu när jag läst alla på svenska ska jag läsa de på engelska! Ett bra sätt tycker jag att gå över från svenska böcker till engelska(Y) Och det är ju inte så att det skulle bli tråkigt att läsa dem igen ;) <3

























Sugen

Mm, dessa är jag faktiskt lite sugen på! Från nelly.com :

 

Fast fullkomligt onödigt med blazern i alla fall... Eller jag skulle ju hinna använda den i en månad och sen nästa höst! Men klänningen ska jag nog ändå ta och fundera på :) Den kan ju få följa med.
Och jag kommer inte ens va hemma när mina stövlar kommer. Men dom ska jag ha till nästa år! ;)

Words...

I feel like a part of me is missing. But I know I will be whole again, in time.

I like!


I'm kolling in Idol ;)

Nu är det IDOL för hela slanten på TV! Haha. Asså det är extremt roande att se alla töntar rent ut sagt som verkligen inte kan sjunga!! Å andra sidan är det ännu roligare att se de som är riktigt, riktigt bra :)

Meningen var att jag skulle lagt mig i sängen och drogat ner mig (läs; läsa 4e boken i Twilight-sagan) men det får jag helt enkelt göra senare, vilket kommer resultera i att jag kommer vara dödligt trött imorgon bitti. Så då skulle man ju kunna tänka sig att man jag kankse skulle ta ch skippa att läsa sen, men tyvärr så fungerar ju inte min hjärna så...


Förberedelser

Igår blev det en runda på Torstens med brudarna i den riktigt varma eftermiddagssolen! Mys mys:) Och jag säger bara LOL (!)

Egentligen skulle vi fyllt i alla pappaer och så då men efter som Marielle blev lite sen så sköt vi upp det några timmar. I väntan på Mariii så gick jag & Micie hem till henne och käkade god tonfisksallad! Annars är det mycket som börjar trilla på plats nu så man känner sig lite lugnare. Men det närmar sig med stormsteg så nervositeten lär smyga sig på snart igen... Vi kommer i alla fall ha det så sjukt härligt! <3


På Torstens


Micie & Fille


Sofia
"Nakenfisar" i förstret! HAHAHAH. Grym liten kille :P


#@!£%...

JAG HAAAAAAAAAAATAR MIN MOBIL !!!!!!!!!! Fungerar fan aldrig att lägga upp bilder.

Ooooh yes

Bokat och klart, fy fan vad underbart! Haha. (Det rimma, typ. Eller lät sånt bra;) Jag har bokat biljetter till mig, Mariii & Micie till premiären av The Twilight Saga: NEW MOON via Internet. Riktigt nice asså. Den 19 november klockan 00:01 drar det igång på City Myer Centre i Brisbane. <3 


Biljetten!









WWF

Ååh! Jag var precis inne på WWF's hemsida. Klickade mig in där genom en annons på "fejjan". Asså fy tusan vad jag älskar djur! Jag skulle såååå gärna vilja jobba som sån som åker runt i världen, eller typ Asien, och hjälper och skyddar alla de utrotningshotade arterna. Man kunde bli fadder till tigrar, orangutaner, isbjörnar, sälar & något som hette djungelfadder. Jag vill ju bli fadder till ALLIHOP och skänka flera tusen i månaden till varje art! Tyvärr så är jag ju inte så rik :( Åååå, fasen vad söta dom är <333








Bilderna får tala för sig själva

2 november










Give me strength

Uuh, livet är inte jätte lätt just nu... Har fattat ett beslut som har fått jobbiga och sorgsna men väntade konsekvenser. Massa olika känslor far bara runt i min kropp utan att jag vet vad det är för känslor eller vad de betyder. Om det är glada, förväntansfulla, lyckliga & pirriga eller om de är sorgsna, ångerfulla, besvikna eller ledsna känslor.

Livet kan ju inte alltid vara lätt, och jag vet att detta kommer sluta bra! Men bara det att vägen dit är ganska svår, just nu i alla fall.

Ni kommer först senare vad allt detta handlar om, men just nu måste jag själv smälta det.

LOVE

RSS 2.0