Tänkvärt...


Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.


Te amo con todo mi corazon


Done!

Ja, "gjort"... Nu är snart allt skolarbete avklarat. Och jag är faktiskt ganska nöjd med mig själv att jag överlevt denna veckan och snart lyckats få in allt jag skulle. Nästa vecka återstår det sen två arbeten och ett prov. Och det jkänns som typ ingen ting nu efter denna veckan men vilket annars är en hyffsat full vecka. Så kan det vara...

Ikväll ska jag ha lite inflyttningsfest! Och shit vad duktig jag var igår och satte iordning hela mitt rum då. Kläderna åkte från alla sopsäckar och väskor på golvet in i garderoben. Jag packade upp resväskan från Stockholm(Y) och städa av allt uppifram skåpet och la IN det på rätt plats. Mh mmh! Så nu kommer man in där:D Kommer kankse en bild sen på mitt nya men inte färdiga rum.
Ja, i alla fall så ska vi tjejer käka innan och sen kommer det mer people så är det feeeest! Sen får vi se om det blir utgång. Tanken är inte så för mig och några till utan vi sparar det till imorgon. Men så brukar det låta ganska ofta och så slutar det ändå på samma sätt... Och det ryktas ju om balongdansen på Bhof så de får man ju inte missa i så fall;) Haha.


hos Linn i vintras i hennes lilla stu'a innan Tempel:D
Fille, Sara, Josse & jag. Det var en great night!


Home-work work...

Nu skitter man här för fjärde eftermiddagen i rad och rå-pluggar... Kul ju. Men efter måndag är det nästan över, då har jag bara ett prov kvar senare i veckan med det känns ändå skönt!
Sen väntar den underbara, efterlängtade studenten<3 Då är det över. Men fullspäckat schema fram tills dess, vilket är jätte kul, absolut :D

Ikväl blir det eventuellt lite studentfest! Förfest hos P och sen Tres årliga studentfest. Men får se om jag hinner bli klar med alla läxor och o jag sen får med mig någon av Karro, Micie & Mariii... :)

Btw, såg på Twilight i tisdagskväll här hos mig med Mariii & Micie. Och FY FAN vilken bra film! Det var som och se på en annnan sorts film så att säga... Ursäkta med omg vad sexi han är, och en sån underbar story. MÅSTE ses! Till och med så att JAG funderar på att läsa böckerna, och DÅ är det bra kan jag säga för det händer inte ofta annars;) 


Mega-schemat för alla 3or som är uppsatt i skolan (Y)

Vattenkriget står dock inte med... Hehe!


Competition

I söndagstävlade jag med Oh Matilda. Och hon var så jävla fin! Fy fasiken vad glad jag är:) Red en 1,10 i Kullabyggden, regional. Och vi var 0:a, vilket är bra för er som inte fattar för det betyder att man har fått 0 fel. Tyvärr hade jag för dålig tid för att bli placerad, det var ganska många 0:or... Men nu när jag fått koll på henne kan jag börja sattsa lite och faktiskt rida snabbt. Innan har det mest vatt att hålla och styra. Så det känns hur bra så helst nu! Då var det inte bara en tillfällighet förra helgen när hon var lika fin i 1,10en. <3
Eftersom vi var på bröllop dagen innan (kommer upp om det snart förhoppningsvis) så sov jag typ bara 3 timmar:( Så när vi var hemma från tävlingen redan klockan 1100 så gick jag och la mig hos bebo igen. <3

Och igår fick jag reda på att jag fick G på mitt Nationella prov i matte vilket ledde till att jag fick G i kursen! Wiiiie. Detta i sin tur betyder att jag inte ska gå på fler mattelektioner nu, alltså ALDRIG MER MATTE !!! (om jag inte behöver läsa upp nåogt sen dvs för att komma in på någon utbildning) Men egentligen är det rätt sorgligt att gå från MVG till precis G när man byter mattelärare! Huum, undrar vem det beror på... Jag säger bara stackars den som får Bengt på Ängelholms gymnasieskola -Rönne i matematik. BYTA illa kvickt isåfall. Vi ha varit hos rektorn flera gånger också, pratat med vår mentor med mera men inget görs. Så ta ta i det själv, så fort som möjligt, då!


Min ögonsten!


Balen

Ja, vad ska jag säga? Det var underbart! Efterfesten på Swea gjorde i alla fall denna kväll till en av de bästa i mitt liv.

Dagen började med att vi landade med flyget från Sthlm strax efter klockan 0900. Sen stress ner till frisören Susanne på Hedwig-salongen och fixa frisyren. Uppsättningen blev fin men tyvärr var jag halvnöjd när jag gick där ifrån... Allt kändes väldigt stramt och slickat gämfört med det lite "slarviga" och inte så stikta som jag beskrivit för henne tidigare. Men det fixade jag till sen här hemma själv ;)

Klockan 1500 va det lite mingel hemma hos Emelie innan vi begav oss in mot Dunkers kulturhus i Helsingborg. Det var så trevligt så! Vi var väl runt tio stycken par där tror jag :) Och vädret hade vi tur med sen efter allt. En egen fotograf hade vi också så det kommer mer bilder senare!

Allas skjutts anlände klockan 1700 och sen var vi väl framme vid röda mattan strax innan 1830 på grund av alla bilköer, rusningstrafik, med mera.

Väl framme var det först mingel (igen) på trappan med champagne och fotografering, en MASSA fotografering. Men det var kul! Klockan 1900 började middagen. Till förrätt var det någon skaldjursplatå eller vad det hette. Helt OK ändå för jag gillar inte skaldjur så annars. Till huvudrätt var det majskyckling och pommes anna (någon kub av skivad, pressad potatis typ). Och efterrätten var chokladpannakotta med rommarinerade bär och en kula hallonsorbet. Till det hade jag beställt två glas vitt vin. Allt deta var himmelskt gott!

Efter att ett liveband spelat ett tag Dunkers, Balkungen & Baldrottningen hade korats och annordnarna av hela baletten hoppade över den klassiska valsen så gav alla sig av mot Swea och efterfesten. Där
började det klockan 2300 och slutade 0300. Med extremt bra musik och i sällskap med mina älskade vänner och kära klasskamreter hade jag en av de bästa kvällarna i mitt liv! Lätt topp 5. Och när jag tänker på att vi snart ska skiljas åt och antagligen aldrig mer kommer ha denna sammanhållning så gör det nästan ont i mig. Ja vill i alla fall tacka alla underbara som gjorde denna kväll till ett minne för livet.

Denna kväll insåg jag också hur mycket en viss person verkligen betyder för. Säkert mer än vad hon själv anar. Visst, det har hon gjort hela tiden men jag fick en speciell känsla nu. Jag hoppas att vi förblir vänner för livet.


Denna fantastiska kväll slutade vid klockan 0230 för mig & Karro då våra kära pojkvänner kom och hämtade oss & Emelie:)

Här kommer MASSOR bilder:
Enjoy!


jag & Dario!




vi med mammi:)


goofy


Micie & jag hos Emelie på "för-mingel"









träffade Filipa<3 för första gången på väldigt länge :)










jag LOVE LOVE LOVE denna bilden! <3


Tommy har fotat:) ...


...och här har han lekt lite!


bilden på oss från tidningen HD


Tommy duktig tycker jag :)


Bord 11 va nice!
Satt med gamla barndomsvänner, skol- & klasskamrater


Amanda & jag. <3


Karro & jag. <3
På partyt på Dunkers innan Svea

på Svea.


på Svea.
Mina läppar verkar få ett eget liv efter lite dricka! Haha



More to come...

Det kommer mer härliga bilder kan jag säg! Så fort balen är avklarad imorgon och bilder från det, och jag skrapat ihop foton från Andreas & Ronney så ska dem ploppa upp här! :)

NÄST BÄSTA produkten av över 5600 UF-företag!

Detta är SÅ UNDERBART. Vi blev nominerade till Bästa Vara på SM i UF !!! Tyvärr vann vi inte med vi kom på delad 2:a plats. Vilket betyder att vi har en av de fyra bästa produkterna av ALLA UF-företag i HELA SVERIGE 2oo9. Alla som gick till SM var de 3,4% bästa UF-företagen av 5620 stycken. Vi är så lyckliga så vi vet inte var vi ska bli av... Haha. Avveckla? Nej! Detta är helt ofattbart. Vi fick en prissumma på 1500 kr, vilket kan anses som lite, men det spelar inte oss någon roll.


Utanför Victoriahallen på Stockholmsmässan nu ikväll på middagen


 


Defendo UF med vår kära lärare Ronney.
Vi har haft ett par riktigt trevliga dagar tillsammans!


 


Underhållningen var klart godkänd med många + :)


 


Fy fan vad vi är bra !!!





Mässan

Idag var det mässa från klockan 1930 till 2100. Det gick faktiskt jätte bra! :D Vi sålde 2 nyckelringar & 3 halsband. Det var mycket för de två och en halv timmen. Vi sålde för mer idag än vi gjorde på hela mässan i Malmö som var under sex timmar. En kvinna från något bolag ville också eventuellt köpa in ett parti för att sälja i deras butiker i Stockholm och Uppsala där de säljer olika designade säkerhetsprodukter. Jätte kul! 

Så det bådar gott inför morgondagen! Då börjar vi tjejer i tre timmar plus timmen innan, så från klockan 0800 till 1200. Sen står killarna från klockan 1200 till 1500 och så ska de packa ner allt. På kvällen blir det mingel, middagssittning och prisutdelning.


Fast vi hade missuppfattat busstiderna så Andreas, Max & Karro fick ta taxi till mässan för att börja med montern. Jag & Micie tog Saltsjöbanan, t-bana & pendeltåg ut till Älvsjö, där Stockholmsmäsan ligger, då taxin inte ville ta fem stycken passagerare. Men det löste sig! Vi var klara redan klockan 1600 och "deadline" var klockan 1700 då invigningen började med prisutdelning av några priser.

Vädet här idag kankse inte anses som något vidare. Regn... Men det var faktiskt lite mysigt! Jag, Karro, Andreas & Max åkte in till stan och shoppade en del, så det gjorde inte så mycket då. Som sagt, lite mysigt vårregn bara.


Nu ska vi nanna :)
God natt. Kiss

P.s. I miss you<3



I väntan på invigningen


I väntan på invigningen i vår monter


Denna blev väl fin på oss? :)
Anledningen till att vi ser så jätte glada ut är at när Ronney stod och skulle fota oss så kom 
det två killar och ställde sig precis bakom honom och tog upp sina mobiler och fotade
oss också när vi stod och poserade... Haha.

Middag & mys

Igår kväll gick vi ut en runda i stan. Från tunnelbanan vid Slussen gick vi genom Gamla stan, upp förbi slottet, längs hela Drottninggatan, ner till Kungsträdgården. Så himla mysigt! Det var super fint väder, solen höll på och gå ner över havet. Väl framme vid Kungsträdgården avnjöt vi en väldigt god kvällsmat på Friday's. Det blev pasta- & kyklingrätter med cider & öl. Sen kom Henke och två andra kompisar till Max & Andreas som heter Palle & Benjamin.
Då tågade vi vidare till någon mysig pubb på Sveagatan. Där blev det lite lugnt med några cider & öl sen hemgång vid halv12.


Andreas & Karro



Max & Micie





Gamla stan




på Friday's


på Friday's

I tidningen!

Idag är vi med i HD med Defendo nu inför SM.
Ni måste ju kolla in artikeln:

http://hd.se/angelholm/2009/05/18/designat-oeverfallslarm-baer-hela/



Tävlade yesterday

Igår var jag och tävlade med Oh Matilda, min ögonsten, i Frosta. Och det gick så jävla bra! Jag är faktiskt nöjd med min egna insatts, inga fel från min sida så det var skönt!

I 1m var vi dubbelnolla ( =inga fel, =bra). M var dock väldigt het och ville inte alls lyssna på det nya bettet... Så jag fick kämpa som ett djur (ha ha)! Jag var helt slut efter, som ett träningspass efter att försökt hålla in henne, sitta så tungt det bara gick, få med hennes yttersida som hon fortfarande inte orkar bära upp sig själv på ännu, styra på hindret och få henne att gå av på rätt avstånd. Så lite minus till pållen där. Men jag förväntade mig inget annat av första klassen efter att hon inte har tävlat sen i februari...

Sen blev det ett annat bett till 1,10en. Och det gick SUUUUPER. Hon var extremt fin! Petade dock en bomm på räcke in i kombination då vi landat i korsgalopp efter hindret innan så det störde väl lite. Och sen hade jag missat att det var ett snabbare tempo så vi fick ett tidsfel:( Men annars bra rytm, flyt & bara fina språng! Jag är så himla nöjd med henne! Som sagt så var det första tävlingen nu efter virusinfektion och skada sen i februari till cirka fem veckor sedan. Älsk asså!

Kiss



We have arrived

Äntligen är vi här i Stockholm för att delt i SM i Ung Företagsamhet, jag & Micie, Karro, Andreas & Max -Defendo UF.
Vi landade på Bromma flygplats strax efter klockan halv1. Efter ett antal bussar, tunnelbanor och sträckor att gå med vårt otroligt otympliga bagage var vi framme på vårt hotell Nacka Quality Hotel. Här är jätte fint! Med spa, pool, bar, jätte fin A la Carte-restaurang, mega sköna sängar och så vidare. Men när vi kom fram var våra rum inte riktigt klara så vi satte in vårt bagage i logage-rummet och gick ut för att äta en välbehövlig lunch i väntan. Lite shopping hann vi med också. Det blev ett par skor till studenten faktiskt :)

Och idag har min pappi vatt och köpt en bikina till mig fån Matthew Wiliamson-kollektionen på H&M! wiiie

Men nu ska vi fixa oss för att dra ut och käka & festa lite.

Kiss



Max, Pändy & Micie på tunellbanan mellan Arlöv & T-Centralen


Lövet på t-banan


Nacka Quality Hotel. (Y)




Skånetåget i lördags

Japp, uppdateringarna kommer nu lite fetersom när jag som sagt har
saknat internet i ungefär en vecka...

Oscar<3 hade lite förfest.  Det var vi två, Micie & Linn, Willie, Steven,
Liri & Jessika. Det var nice, chill... :)
Sen bar det av mot Bahnhof och Skånetåget som var där på besök. Hehe.
Och det var riiiiktigt bra music! De hade två DJ:s, en som spelade RnB och en house.
Vi hade så jäkla kul asså! Som vi skaka rumpa :D

Jag borde egentligen inte dratt ut eftersom jag var så förkyld,
men så brukar jag ju säg, att jag inte ska med ut. Men sen slutar det
alltid på samma sätt... Haha. Love it!

Lugnt ikväll i alla fall för nu vill jag verkligen bli frisk inför STHLM och balen!
Mycket kul på schemat famför mig nu,
lör: tävla
sön - ons: STHLM
ons: Balen
lör: Bröllop


Micie & Oscar<3


Steven :D


Jessika & Liridon


Micie, Calle & Linn på Bahnhof




Natti natti

Nu ska jag och bebo sova! Imorgonbitti väntar Nationellt prov i Matte... Kul
Igår somnade jag klocka 2115 och vaknade 0700 idag, vilket betyder att jag
sov tio och en halv timme och det var EXTREMT skönt! Det behövde nog min
lilla kropp med för att fortsätta bekämpningen av denna hemska förkyldningen.





Och grattis till Oscars<3 lillebror Stanley som fyller 12 år idag!




Inför balen

Idag har jag och Micie varit på Familia och byggt naglar :) På ProfessioNAIL. Micie
gjorde där i februari och nu i veckan fick hon ta av dem med sånt medel för vi
skulle dit idag... Så de ska nog hålla till studnten också!  
De blev så fina så! Fast dem är lite ömma nu i början, spänner i naglarna
lixom. Men det är det värt, vill man vara fin får man lida pin.
Vi gjorde båda vita tippar som de byggde på sen med gele. Alltså som fransk
manikyr. Sen la jag en tunn linje med silvrigt glitter i kanten mellan de vita tippen och
den fast naglen. Det blev snyggt. Micie la några vita stenar på den ena nageln.
Jätte fint också, stilrent!

Efteråt tog vi en fika innan vi åkte. Jag tog en blåbärs/hallonpaj med vaniljsås och
Micie tog en baguette! Självklart att jag ska vara den onyttiga... Typiskt!

Jag köpte ett par coola öronhängen också på utförsäljning för 25 kr. Så dem blir det
kankse på nästa party! Det är så kul med såna fynd, då känner jag mig så nöjd! Hihi.

Igår slingade jag håret en andra gång för att gå från mörk i vintras till blond
igen nu till balen, studenten, sommaren. Men det blev lite FÖR blondt...
Usch, trivs inte alls med det nu. Så jag köpte ett silvershampo idag med som ska ta
bort lite av de gula pigmenten, för hoppningsvis, och göra färgen lite kallare.
Frågan är bara om det hinner verka innan balen när jag använt det två gånger.

Och på lördag eftermiddag ska jag och Micie åka och spray-tana oss,
sen är v fit for fight inför STHLM, bal m.m.

Kiss Lucy







Inget internet

Nej, och det sucks... :( Eftersom vi håller på och flytta så har det
klabbat en massa nu. För först så hade vi inte bredbandet och sen när vi flyttade
telefonen men inte bredbandet så blev det något som gick snett väl. Jag har nog
inte skrivit här på snart en vecka. Och vi har haft så himla mycket att göra i 
skolan nu så jag har inte hunnit skriva när jag varit här heller.
Men jag hoppas på att det löser sig snart!

Mer om flytten och nya huset kommer snart:)

I alla fall så var det Corvette-utställning på Fribrocks bilförsäljning i lördags så jag,
Oscar<3 & Tommy var bort och kollade in dem. Jag är kääääär alltså.
Fy fan vad snygga!


Bild som Tommy tog! Nice eller?


Mer dans!

Nu har jag powernap:at lite, det var riktigt skönt kan jag säga! Min lilla kropp
mår inte bra :( Eller det var mer än en powernap i och för sig, typ 2 timmar!

Och nu ska jag till M2 och fixa lite. Ingen ridning idag dock, hon får vila!

Sen ska jag vara hos Micie vid klockan 18 så ska vi gå och kolla den andra
 dansshowen på Rönne.
Får se vad som händer ikväll sen... Har tänkt ta det lugnt för att hinna friskna till
inför imorgon men ska de andra göra något kul, förutom att festa då, så
hänger jag nog på där. Annars blir det hem att packa ner mitt rum i flyttkartonger
eftersom det stora flyttlasset går imorgon! Men det är lugnt annars, vi ska inte
lämna förens om en vecka och det är bara lite längre ner här på gatan ju så
jag kan springa med det i veckan sen annars. Men får se!

Kiss



Tvättåliga pengar

Jag var rädd för att mamma hade glömt ta ut den femhundringen jag tjänade i
helgen ur mina jeans som jag vet att hon tvättat. Så nu när jag skulle känna efter
blundade jag och stack ner handen i fickan och där var den!
Men inte i en hård pappersmassa som jag föreställde mig den i all
skräck, utan precis som vanlig... Är de "nya" sedlarna vattentåliga kankse? För
jag har ett minne när jag var liten att en tjugolapp hade blivit tvättad och bara var en
liten torkad klump för den hade lösts upp i tvätten. Men men, så kan det gå :)

Förkyldning har man dragit på sig också verkar det dess värre som. Får ta det lugnt
idag och imorgon för jag VILL ut imorgon kväll !

Skolan nu.

Wiiiie

Kiss


DansDansDans

Nu ikväll var jag & Oscar och kollade på Vårshowen på Rönne. Matilda var med
och dansade:) Hon är så duktig så! Lite stolt är jag allt... med allt hon har åstadkommit
som dansare och att hon är ledare för en egen grupp och så. Hehe. Kul!

Ska nog gå och kolla imorn också när det är den andra showen!


Taningen har lagt sig nu och tagit färg! ... milt sagt. Nästa gång får jag be om lite
mindre på händerna och fötterna! Jag hoppas det slits bort lite snart för det blev
lite oranget, men det är bara första dagen nu så jag tror nog det går bort lite snart. Får
kolla nu vilken dag som färgen är bäst på och så planera in rätt där efter till balen.

Önskad bild på min nuvarande hudfärg kommer väl kanske imorn. De bilderna jag
la upp innan luras lite där för de lamporna och blixtarna där är så skarpa så de gör att
man blir lite blekare!


Men nu ska jag nanna kudden.

God natt

Kiss





I've got no more to give...


Plåtning i Malmö

Idag var vi i Malmö i Turning Torso på fotografering.
Det var genom Oscars kusin, någon kompissom tipsat honom. Så skulle man ha med
sig tre ombyten med kläder och så stylade de en där. Både make-up och frisyren.

det var mega kul!
Jag trodde först jag skulle känna mig väldigt obekväm för jag
gillar inte foto annars så. Men man kunde verkligen släppa loss inför den främmande
fotografen. (Dock träffar vi honom eventuellt på lördag igen då han ska till Bahnhof och
fota för Skåneturen. Hoppas det kommer mycket folk! :D Jag ska lätt dit! Gryma DJ:s
med grym musik verkar det bli:)

Ja, så plåtades man då tre gånger med typ två olika bakgrunder varje runda
lixom. Sen tog jag och Oscar några bilder tillsammans faktiskt. Så samanlagt knäppte
de nog 40 eller 50 bilder på en.
Jag köpte 20 och så fick man 2 på köpet då, så jag åkte hem med 22 bilder. Men
dyrt var det! Jag tvivlade först på om jag skule köpa någon bild alls för jag hade
hört innan att det var så dyrt,
men sen kunde jag inte motstå de bilderna som blev så bra.

Och något som var mega kul: när v satt där inne på kontoret så fick vi kolla igenom våra
bilder då vilka vi ville ha.
Så när vi kom till mig så sa han typ "sen  Louise så undrar vi om vi kan få skriva ett
litet kontrakt med dig? För vi skulle jätte gärna vilja använda några av dessa bilderna på
vår nya hemsida." Skiiiiit kul asså. Men jag sa nej...
Haha, skoja! Klart jag sa ja:) Så det ska bli kul och se sen. Redigerade och allt då för
det är dem inte nu ju.

Här kommer något smakprov!










Träning, spray-taning & Grey's Anatomy

Det var hoppträning imorse med ridgymnasiet. Det svider att ställa klockan på
06:00 asså... Men det är ganska skönt för då vaknar man ordentligt!
M2 var mega duktig i alla fall! Igår också. Fick massa beröm av Helena & av Eva tidigare
i veckan också. Hon känns så himla fin alltså. Nu vill jag bara tävla, tävla, tävla! Men
man får hålla sig lite i kragen där...
Men som hon klippt till över de små hinderna som hon bara brukar skita i annars!
Massa kul:)

Nu i eftermiddag har jag & Micie varit och spray-tanat oss. Vi körde en testrunda nu innan
det verkligen gäller för att se så det blir bra. Och det blev super! Men för tillfället är vi
väldigt fräkniga i anstiktet. Hihi. Men lite gulligt!
Jätte billigt på det stället också ;)

Ska käka nu sen ska jag till Mariii och kolla Greys Anatomy!

Kiss


Bild från tävling i Skabersjö på sensommaren -o8.


Förlåt

...för att jag lurades innan här om dagen.
Filmen på facebook när Emil & Sebbe håller på och riva lägenheten kom inte
upp fören nu!
Men den ligger där nu så looki-looki!


http://www.facebook.com/reqs.php#/video/video.php?v=194487105509


Söndag -jobb & kalas

Slit blev det för min del i söndags. Ingen sovmorgon där inte innan skolan...
Nej men goa' pengar blev det! Och vi var hemma ovanligt tidigt så det var skönt.
Perfekt för sen hann jag med en massa mer på eftermiddagen.

Bland annat så hade de kalas för Oscars<3 lillebror som fyllde 7 år:)
den lilla sötnöten... GRATTISGRATTISGRATTIS




Lördag -konfirmation

Japp, idag var det konfirmation för kusinen Amanda i Kristianstad.
Så först var det då själva konfirmationen i Önnestads kyrka där det började
klockan 1500. Jag & pappa åkte dit och var med i kyrkan, så kom Matilda,
Christina, Simon & Saga sen för Matilda hade någon träning inför dansshowen...

Jag kan bara säga att jag & pappa såg INGENTING i kyrkan. Så himla idiotiskt byggd
den var. Den var lixom byggd i 90 graders vinkel så om man satt i "fel" del såg man inte
ett smack. Å andra sidan hade vi ändå en fet pelare en bit framför oss,
på cirka 3 meter i diameter, så även om vi suttit i "rätt" del hade vi inte sett något.
Så vi fick underhålla oss med annat. Vi satt och skrattade åt farmor hela tiden! Hahaha.
Hon tyckte det var skit tråkigt i kyrkan. Man såg hur hon satt och suckade, gjorde miner
typ & himlade med ögonen! Haha. Försökte fotografera henne när hon var igång men
det syntes inte något vidare på bilderna...

Sen var det god mat, dryck, presentöppning med mera hemma hos dem efteråt!


Amanda & faster Cissi som skulle gå med in som fadder





Nämen oj vilken stor linslus...
Jag vet i alla fall inte vem det är.

Kul inlägg va :P



Lördag -kvällen

Efter ett tag i Kristianstad tog jag den ena bilen hem för jag ville inte stanna lika länge
 som de andra som kom senare.
Så då körde jag till Oscar<3 som var hemma hos Marre, med Dario & Jacob också som
kollade på El classico! Barcelona-Real Madrid. Haha, stackars Real Madrid säger jag bara!
Den måste varit fett tungt den förlusten...

Sen sprang jag över till Mariii & Emils lägenhet där de var och förfestade lite. Micie,
Isabelle & Sebbe också! Marielle stack ut till Aggarp efter ett tag för hon skulle tävla och
jag skulle upp och jobba tidigt dagen efter, men de andra festade på friskt!
Åtminstonde Emil & Sebbe... Efter att Issa & Sebbe haft ett par seriösa diskussinoer,
vi snackat lite minnen och ett par öl & kaffegökar så lyckades Sebbe övertalas att köra
sin dans till "Mina blåa sockeplast".
Det hela började bra! Emil ville vara med på ett hörn och göra att det såg ännu töntigare
ut när han hittade på kanske lika goofy rörelser som Sebbe. När de skulle göra det hela
en andra gång efter att tagit om låten slutade det mindre bra... Hahahahaha.
Det kommer video på det kan jag säga på Facebook snart! Jag skratta så jag skrek!
Vi summerade det hela med att "när katten är borta danskar råttorna på bordet"
(katten=Mariii, råttorna=Emil & Sebbe). Fast det var nog inte riktigt SÅ farligt. Det
var ju trots allt Emils egna ägodel...
;)

Tack för en as go' kväll guys!
Kiss



Filmen kommer upp på facebook i eftermiddag så glöm inte kolla den!
Ni kommer få er ett gott skratt ;)


RSS 2.0