Mässan

Idag var det mässa från klockan 1930 till 2100. Det gick faktiskt jätte bra! :D Vi sålde 2 nyckelringar & 3 halsband. Det var mycket för de två och en halv timmen. Vi sålde för mer idag än vi gjorde på hela mässan i Malmö som var under sex timmar. En kvinna från något bolag ville också eventuellt köpa in ett parti för att sälja i deras butiker i Stockholm och Uppsala där de säljer olika designade säkerhetsprodukter. Jätte kul! 

Så det bådar gott inför morgondagen! Då börjar vi tjejer i tre timmar plus timmen innan, så från klockan 0800 till 1200. Sen står killarna från klockan 1200 till 1500 och så ska de packa ner allt. På kvällen blir det mingel, middagssittning och prisutdelning.


Fast vi hade missuppfattat busstiderna så Andreas, Max & Karro fick ta taxi till mässan för att börja med montern. Jag & Micie tog Saltsjöbanan, t-bana & pendeltåg ut till Älvsjö, där Stockholmsmäsan ligger, då taxin inte ville ta fem stycken passagerare. Men det löste sig! Vi var klara redan klockan 1600 och "deadline" var klockan 1700 då invigningen började med prisutdelning av några priser.

Vädet här idag kankse inte anses som något vidare. Regn... Men det var faktiskt lite mysigt! Jag, Karro, Andreas & Max åkte in till stan och shoppade en del, så det gjorde inte så mycket då. Som sagt, lite mysigt vårregn bara.


Nu ska vi nanna :)
God natt. Kiss

P.s. I miss you<3



I väntan på invigningen


I väntan på invigningen i vår monter


Denna blev väl fin på oss? :)
Anledningen till att vi ser så jätte glada ut är at när Ronney stod och skulle fota oss så kom 
det två killar och ställde sig precis bakom honom och tog upp sina mobiler och fotade
oss också när vi stod och poserade... Haha.

Kommentarer
Postat av: Anni Thörnros

Skall dit idag med min klass och kolla på allt :)

2009-05-19 @ 07:13:21
URL: http://annithornros.blogg.se/
Postat av: Lucy

ja vad kul! mamma sa du hade sett oss:) men jag såg inte dig... ;/

2009-05-19 @ 23:57:21
URL: http://lucysblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0