Skavlan

HAHAAAAAHAHAHAHAHAAAAHAHAAA, asså snälla säg att ni kollar på Skavlan! Hahahha, det är som en komedi xD Malin Åkerman är där och hon har bott i Kanada sen hon var 2 år, så fattar typ inget av Skavlans norska... Så det har blivit några smärre missförstånd! Hahahahah. Norska prinsessan: "naken ängel", Malin: "vad sa du nu, naken i sängen"? Hahaha. Och Skavlan: "... så du bev som hans mamma?", Malin: "Mamma? Jag är inte mamma! Hur visste du? Har du barn"? HAHAHA, what liksom! Och Robin Söderling kollar på henne som om hon är dum i huvudet... Hahahaha. Fy fan va kul ! Aaaah, gu'


Kärlek

Sitter på net-a-porter och bara drömmer... Jag säger bara "hej då" Ängelholm efter Oz. Jag ska ut i världen och  leva  min stil !

Kärlek till BALMANI och CHRISTIAN LOUBOUTIN (för utom smyckena så kommer allt annat här nedanför från någon av de två!) <3




Min, farmors, Chillis & pappas dag :)

Nu är vi nyss hemkomna igen. Först åkte vi upp till gården (som "vi" sålde förra året efter att ha ägt den i 49 år) och gick en runda där i skogen till min farfars minnesplats. Vi har satt en mässigsskylt med hans namn och åren han levde mellan på en stor sten som står på en bit mark som "vi" fortfarande äger :') Jag var bara 5 år när han dog, men jag har ändå många speciella minnen kvar från mina stunder med honom. Så där pausade vi lite med farmor och tog en fika, vi hade med oss kaffe och frallor.





Sen åkte vi bort till ridhuset och tävlingarna som jag skulle vatt med på idag egentligen :( Usch, det känndes lite sorgligt! Kommer sakna det. Men det verkar inte riktigt som det är meningen om jag ska hålla på med det, har bara otur hela tiden... Ödet? Vi gick iallafall in i stallarna och tittade lite så hitade vi boxen vi skulle haft, så jag tog lappen som satt i plastfickan på dörren. <3


Det kommer bli jobbigt...

Lite shopping

Nu kom vi precis hem hit igen efter en liten runda på stan:) Det blev ett långt, slappt linne från Gina att chilla på stranden i. Haha.

Sen en bok som faster Cissi skicka bud med att jag skulle få av henne, så det blev Shantaram! Den ska tydligen vara helt sjukt bra. Egentligen fick jag den av Simon i julklapp, men när jag inte läste den så lånade pappa & Christina med sig den till Grekland i somras. Så efter allt slit och släng med den pocketboken så gick den i sönder. Så nu skulle pappa egntligen köpt en ny till mig men så får jag de från Gina av honom istälet :P
 

Och till sist en beige BH, från Lindex, till alla toppar och klänningar som kräver en sådan utan axelremmar...

 


Sen var jag inne på Handelsbanken och satte in mina pengar som jag fick av farmor igår :)

*Inför Aussie

G'day!
Igår fick jag efter myckt om och men, och minst 30 min med Skandiabankens support i örat, rätt på kontot till mitt VISAkort. Äntligen! Ska bara flytta över lite pengar nu och testa det samt att beställa fler inloggningskoder innan jag åker.

Och igår fick jag lite penga växlat. AUD, det vill säga AUstraliensiska Dollar, och lite Baht att ha på flygplatsen i Bankok. Visst, där är väl bankomater och de måste ju ta kort, men man vet ju aldrig! Känns skönare att ha lite matpengar på sig. Och så ja, lite pengar till när vi kommer fram till Oz så man slipper spring till bankomat direkt...

Jag har också fått en hel del musik nedladdat, så det går framåt!

TO DO-LIST
- fixa VISAkontot
- inloggningskoder till VISAt & Handelsbankenkontot
- skriva fullmakt
- avsulta abonem. Tele2
- skaffa 3
- maila WWF
- fixa USBminnet
- fixa utskrifterna av betyg, CV, intyg mm.
- översätta utskrifterna
- ladda musik

- ringa Memira
- boka tid till fransarna
- ladda ner filmprog. till iPoden
- klacka om De svarta
- beställa linser
- skicka in till körkort
- skriva ner + & -
- messa Emma
- ny header          
- ringa WTC
- ny e-mailadress
- växla lite


Cheers mates!



Livets gåtor

Det finns många gåtor i livet som man kan grubbla över och fundera på en hel livstid. Men visa gåtor är bara så in åt helvetes orättvisa, hemska & idiotiska så de inte är värda att ängna en enda tanke! Ändå är det dem som gnager på en som hårdast... Men jag kan nog inte ens föreställa mig.
Ett <3 till er från mig iallafall

Olympia

Igår kväll var jag, pappa, Christina & Simon inne i Helsingborg och kollade fotboll:) HIF mötte Djurgården på Olympia. Och ja, jag är ingen expertkommentator eller ens kunnig i fotboll, men HIFarna spelade då inte bra... Men skt i det, det har de väl inte gjort den senaste tiden.

Så den största anledningen till att vi gick dit igår var för att se Henke bli avtackad. Och det var faktiskt riktigt grymt att se! Henke grät, tränaren grät, vuxna män runt om mig grät, Christina grät och jag kämpade för att hålla mina tårar tillbaka. Gåshud hade jag iallafall. Åå, så härligt att se. Alla gamla tränare och några gamla medspelare från Chelsea, Manchester United och så vidare, samt många fler hade filmat in hälsningar och lyckönskningar till honom som de spelade upp. Och när han sprang runt i sina dreads:P Ja, det var väl en del av det... Magiskt, faktiskt.

Men det coolaste av allt: HIF plockar nu bort hans nummer, nummer 17, så att ingen kan bära den tröjan igen. För "ingen kan någonsin ersätta Henrik Larsson, han är ovärderlig" som de sa. Fint va? Silken ära säger jag bara!

Kul att man var på det :)




Kollar på "filmen", med hälsningar och sånt, tillsamans med lagkamraterna


paparazzis


Från hd.se


Flygblad som delades ut för att visas upp under "avskedsceremonin
"


Småland, Vetlanda, farmor <3

Här har det inte lett mycket arbete utfört idag... Men jag har ju haft lite annat att göra :)

Nu har iallafall jag och pappa kommit upp till farmor här i Vetlanda för några timmar sen, till VÄRLDENS BÄSTA farmor<3 Och jag fick en "liten" present av henne, bestående av väldigt många svenska rikstaler som mins sagt är ett värdigt bidrag till min kommande resa! Så efter en god middag avnjuter vi nu efterrätt i form av kaffe & glass till filmen Änglar & Demoner. Och jag som trodde att det var DaVincikoden som jag såg i somras with the gang, men det var uppenbarligen denna... Tabbe! Men den är grymt bra ju så det är ingen större fara :) Det gör dock att jag har möjlighet till sånt här under filmens gång.



Bye bye

Nu sitter jag här på kontoret, för sista gången... Och det är faktisktinte sorgligt ALLS :D Haha. Gött är det! Jobbar fram till lunch idag bara, för sen ska jag, pappa & Chilli åka upp till farmor i Vetland och stanna där tills på lördag.

Ja, anyway, så idag har jag med mig en borgmästarkrans (som jag har lärt mig att det heter;) till jobbet som jag ska bjuda på nu till morgonfikan. Som tack till alla här för att jag fått vara här och för att jag trivts så bra eftersom alla är så snälla & roliga! Hihi. Men ja, så det blir att säga hej då till alla idag. För sen drar vi till Aussiiiiiiiiiiiiie !

Måste ringa Hamnkrogen idag också och boka bord där till på söndag. Då blir det brunch/lunch där med mamma, Tommy, Matilda & Jesper kankse och pappa, Christina, Saga & Simon och morfar :) Sen på eftermiddagen kommer moster & kusinerna från Mrd och familjen
Johansson-Hammarlund från Hbg för att säga hej då.


Last night

Det blev bio igår! Det orkade vi med, eller framförallt jag...
Men jag måste säga att den där filmen Fame inte var så mycket att hänga i julgranen. Det bästa i hela filmen var den berömda Fame-scenen precis i början när de är i matsalen och alla tar fram sina instrument och börjar sjunga & dansa. Shit pommes säger jag om det bara! Och möjligtvis tjejen & killens upptädande på en bar i slutet. Men se, jag kommer inte ens ihåg namnen på dem. Eller jo, killens: Malik! Nej men den var lite tråkig och opersonlig. De bara hoppade fram och tillbaka, och nej...
Liksom de hade inte ens med den berömda Fame-låten eller Fame-hoppet på uppträdandet på skolan på slutet. Nej jag blev faktiskt lite besviken, som många andra verkade det som. Bra soundtrack som tusan dock!



Och det blev inte att vi käkade på Haket. Jag vet inte, där kanske inte är så bra. För utan att jag viste det hade Oscar<3 istället bokat bord på Oasen. Där har de fondue av många olika slag så det tog vi så klart! Kul och sitta och pilla lite:) Tillaga det själv... Och så massa olika såser och plock till. Smaskens! Det hade vatt riktigt gott med chokladfondue efteråt att doppa frukt i, jag ÄLSKAR det, men tyvärr var vi så otroligt mätta efter maten så vi orkade inte. Ska gå dit någon gång och beställa bara det :P


Sen bytade vi presenter också ju! Oscar fick en stickad tröja av mig som han har kollat på. Skit snygg! Ska visa den sen:) Och av honom fick jag ett armband som jag har önskat mig +en berlock från Tomas Sabo, men som jag hängde i armbandet jag fick som är från MQs märke Stockholm. Ska fota allt sen och lägga upp.

Del 2

Så, nu slänger jag upp resten av bilderna från i fredags! :) Det är det sista från Micie, sen en liten runda på Nick's där alla ville ha Mariiis hatt till MJ-låten och slutligen några bilder från Bahnhof. Det var lite segt på Bhof först för där va typ inget folk, men sen kom vi igår iallafall och hade skit kul :D (Och självklart var där sen helt sjuuuukt mycket folk på lördagen... Skiiit också)



Middag, bio & presenter

Nu kommer snart Oscar<3 och hämtar mig, så ska vi åka till Helsingborg för att äta middag & gå på bio :) Vi börjar på restaurangen Haket på Kullagatan, sen ska vi antagligen gå och kolla på Fame på Filmstaden! Om jag mår OK det vill säga... Jätte tråkigt, men jag mår faktiskt inte alls så bra :( Skit är det!

Och så ska vi fira varandra lite. Jag har ju fyllt år och Oscar fyller sen den 14e november! Så det blir lite byte av presenter :)


Ökning...

Skulle bara säga att igår hade jag besöksrekord igen! Så det tar sig... Vilket jag tycker är väldigt kul :)
Puss på er!

*Inför Aussie

G'day!
Idag har jag mått lite kass och nästan illa. Fast jag tror vad det är som spökar, nämligen vaccinet mot svininfluensan som jag tog igår... Jag hoppas iallafall verkligen det så jag inte håller på och bli sjuk nu.

Men efter lunch begav jag mig ut en runda på stan. Jag var på Handelsbanken och fixade koder till mitt konto hos dem och skrev en fullmakt til pappa så han kan hjälpa mig här hemifrån om något skulle klabba med kontot. Så det börjar arta sig lite nu på denna listan... :)

TO DO-LIST
- fixa VISAkontot
- inloggningskoder till VISAt & Handelsbankenkontot
- skriva fullmakt
- avsulta abonem. Tele2
-
skaffa 3
- maila WWF
- fixa USBminnet
- fixa utskrifterna av betyg, CV, intyg mm.
- översätta utskrifterna
- ladda musik

- ringa Memira
- boka tid till fransarna
- ladda ner filmprog. till iPoden
- klacka om De svarta
- beställa linser
- skicka in till körkort
- skriva ner + & -
- messa Emma
- ny header          
- ringa WTC
- ny e-mailadress
- växla lite


Cheers mates!



*Inför Aussie

G'day!
Nu har jag fixat mitt nya 3abonemang och fått ny mobil. Känns helt OK! Det sista nödvändiga inhandlades också idag. Igår och idag har jag också hållt på med att översätta mina betyg, så det är i fullgång vilket är bra. Därför den punkten är halvt överstruken... Imorn SKA jag fixa allt med mina konton och kort så jag slipper tänka mer på det.

TO DO-LIST
- fixa VISAkontot
- inloggningskoder till VISAt & Handelsbankenkontot
- skriva fullmakt
- avsulta abonem. Tele2
- skaffa 3
- maila WWF
- fixa USBminnet
- fixa utskrifterna av betyg, CV, intyg mm.
- översätta utskrifterna
- ladda musik

- ringa Memira
- boka tid till fransarna
- ladda ner filmprog. till iPoden
- klacka om De svarta
- beställa linser
- skicka in till körkort
- skriva ner + & -
- messa Emma
- ny header          
- ringa WTC
- ny e-mailadress
- växla lite


Cheers mates!




Avskedsfest

I fredags höll vi lite avskedsfest, jag, Mic & Mariii. Det var lyckat! :) Mycket folk kom, alla de bäst! Så tack underbaringar för en great night. Fan vad man kommer sakna alla... Vet inte riktigt om detta va verkligen sista gången jag träffar alla jag åker, men det kan faktiskt vara så. Det beror helt enkelt på om jag går ut på lördag när vi kommit hem från Vetlanda eller inte.

Anyway, vår fina pastasallad med bröd, såser och annat till var nog uppskattat. Och vi fick present av grabbarna! (Emil, Sebbe, Filiph & David!) En sånn fet behållare med helium i! HAHAHA. Fasen vad kul vi hade med den. Och förhoppningsvis hinner jag slänga upp videorna på Fb med allas sjönsång. Tummen upp för det!





Här kom lite bilder! :) men mer kommer... Här ser vi iallafall lite people, hur kul vi hade med vår present(som till och med är med på en bild) Och hur det sakta med säkert börjar gå utför för vissa!HAHA


Monday, Lunes, Δευτέρα, Lunedí

Detta va då måndag på engelska, spanska, grekiska & italienska :) Men fråga mig inte hur man uttalar det grekiska...

Idag ska jag, mammi & Oscar<3 in till Helsingborg vid 16 och sen till Väla. Jag måste köpa mig en väska nu! Har kollat på ganska många men ingen som är min stil liksom. För den ska vara både snygg, praktisk & bra att packa lite i samt att ha en axelrem. Inte det lättaste att hitta denna väska med andra ord!

Sen ska jag och mamma teckna abonemang på 3, för att då ringer vi HELT GRATIS till varandra när jag är i Australien !!! Hur sjukt men bra är inte det? Alltså deras vanliga regler som gäller här hemma gäller även i Australien då, Italien, Storbritanien, Danmark och något mer land tror jag. Helt fantastiskt bra :D +att man får ny mobil på köpet, och bra sådana faktiskt! Så inget billigt mög som de inte får sålt annars... Så det blir en silver/svart eller svart/blå SonyEricsson för mig med Cyber-shot kamera. Sweet! Så perfekt, en mobil att ha det nya 3 i och kunna ringa hem med sen har jag det australiensiska kortet i den andra. Och pappa skulle kankse också fixa ett extra abonemang med 3 nu under tiden jag är iväg bara så vi kan snacka gratiiiiis.

Sen kommer det säkert bli lite mer som inhandlas:P



Visst, kankse inte "Oh-shit-jag dör-snygg". Men helt OK ändå om man får den:) Stilren. Och det behövs! För min nuvarande är nog inte sliten... Ska nog försöka få tag i något fodral så den inte slits så jädrans mycket i fickor, väskor, när den tappas mm.


E.


Mm, men va fanken måste de då vänta ett helt åååår för med att ha premiär för den? dOOOh :(

Jaja, får ju se New Moon snart iallafall:) Och ingen ska komma och säg att de får se den först, för det ska vi! Wiiiehoo. Till och med före de i US


Btw: twitter.com/LouiseLucyEk


*inför aussie

G'day!

Dagens uppdatering: Mm, inte fått så mycket gjort idag va? Bara beställt linser & fixat en till e-mailadress med ett lite mer rekorderligt namn... Hehe. Och fixat klackarna på skorna. Men bara småsaker :/ Fast vi har ju fixat med festen inför ikväll så det har jag ju faktiskt som ursäkt! Det blev mycket billigare än vad vi trodde, kostnaden för maten alltså... Så det var ju tummen upp för det. Men gällande den här listan så hoppas jag på att kunna stryka en hel del saker efter helgen på måndag (för det lär väl inte hända att jag skriver här i helgen, som vanligt).

Ringt australienarna på YHA i Bondi och de svarade och sa att där är fullt, of course... Piss.

TO DO-LIST
- fixa VISAkontot
- inloggningskoder till VISAt & Handelsbankenkontot
- skriva fullmakt
- avsulta abonem. Tele2
- skaffa 3
- maila WWF
- fixa USBminnet
- fixa utskrifterna av betyg, CV, intyg mm.
- översätta utskrifterna
- ladda musik
-
ringa Memira
- boka tid till fransarna
- ladda ner filmprog. till iPoden
- klacka om De svarta
- beställa linser
- skicka in till körkort
- skriva ner + & -
- messa Emma
- ny header          
- ringa WTC
- ny e-mailadress
- växla lite



Cheers mates!



NM

Här är mer sprillans nytt från New Moon för er som inte har sett... Älskar sånt här:D Detta är ett klipp från när de möter Volturi första gången! Massa nya "sekvenser" <3

Mellan stjärnorna igen! *
http://video.yahoo.com/watch/6252893/16226434*

Foodshopping...

Nu ska jag och Micie snart sticka och handla till ikväll. Grönsaker, bröd, såser, bär och lite så...

Sen i eftermiddag kommer det bli ganska stressigt för mig, som vanligt typ 
:( Så jag försöker tänka ut nu var jag ska pryda min kropp med denna afton! HAHA. Nej men så jag vet vad jag ska ha på mig så jag bara kan ta med det snabbt sen. Men det går inte så bra. Ville ha min klänning som jag hade på min födelsedagsfest men jag är inte så mycket för det här med strumpbyxor :| Så vi får se hur det löser sig.


*inför Aussie

G'day!

Jag tänkte köra lite regelbunden uppdatering nu inför resan! Någon som tycker det är kul kankse :)

Det verkar som vi nog har hittat boede i Sydney över nyår, på hostel YHA!! Wiiehoo :D Om vi har tur... Fast det låter egentligen för bra för att vara sant med tanke på att precis  allt  annat är fullbokat. Vårt enda hopp, om vi nu inte får något på YHA, är Damian som jag har snackat lite med. Det är en kompis till Stefan här på kontoret. Damian själv bor i Melbourne men han sa att han hade några kontakter i Sydney som han skulle höra med! Så vi håller alla våra tummar för det nu.

Och för varje dag som går kan jag kryssa av något på min To do-list. Det är tummen upp för det. Dock finns det en hel del punkter kvar och framförallt så är det de tyngst och jobbigaste som finns kvar... Men det löser sig, precis som allt annat:) Idag har jag iallafall kunnat kryssa av att ringa till Work and Travel, så inga frågetecken där om papperna och så längre. Och så har jag ringt Memira..........

TO DO-LIST
- fixa VISAkontot
- inloggningskoder till VISAt & Handelsbankenkontot
- skriva fullmakt
- avsulta abonem. Tele2
- skaffa 3
- maila WWF
- fixa USBminnet
- fixa utskrifterna av betyg, CV, intyg mm.
- översätta utskrifterna
- ladda musik
- ringa Memira
- boka tid till fransarna
- ladda ner filmprog. till iPoden
- klacka om De svarta
- beställa linser
- skicka in till körkort
- skriva ner + & -
- messa Emma
- ny header           (haha)
- ringa WTC
- ny e-mailadress
- växla lite



So that's all 4 now. Cheers mates


Check this out

Kolla här! Ett klipp från New Moon som jag aldrig sett innan :D Känner igen vissa scener i den bara men också någon som jag inte gör...

Och eftersom det är så himla dumt här nu så syns inte länken, som någon kankse märkt inann också. Så klicka mella stjärnorna här under så finns den där! :)
*http://www.fandango.com/hdmovietrailers/exclusivetvspotevent-1303163152/*


me <3 passoã

Imorgon vankas det avskedsfest, eller på-återseende-fest som jag, Micie & Mariii fixar inför vår avresa till Aussie. Så det blir förfest där vi bjuder på lite lättare mat med tillbehör, sen är väl planerna Bhof! MEN, där emellan  ska  jag till Torstens, för jag ääälskar Passoã :D Och som de nu skriver så serveras det drinkar i hinkar, och tar man det ordagrant så kommer det ju vara värsta utomlands/sommar-känslan ! Vilket ger än ännu större anledning att dra dit... Hoppas folk är med på det bara:)




Underbara minnen

Oj vad tråkiga vi var här igår... Eller jag rättare sagt!

Igår hjälpte jag Oscars mamma med en affärsplan. Mm, tänka sig att man redan kunde ha sånn användning av sina UF-kunskaper! Det tackar vi Ronney för. Eller nej föresten det gör vi inte, det tackar jag mig själv för och gruppen för att vi slet som svin :) Hårt arbete ger resultat. Måste bara nämna igen att vi kom 2:a på SM, näst bästa produkten i hela landet. Fan va stolt jag är över den! <3




Underbara minnen


Så snygga vi var;) <3


Kommer bära med mig detta för alltid!


Bland det roligast jag har gjort i hela mitt liv!


Tjo flax öron vax!

Snittsigt va? He he.

Konstaterade precis att jag hade besöksrekord igår. Det var lite kul ju :)

Annars har jag inte så mycket intressant att komma med för tillfället... Tänkte nog slänga upp lite bilder från Italien senare på fejjan i mitt sommaralbum där. Haha, bättre sent än aldrig som jag brukar köra med rätt ofta ;)


Ett litet smakprov från Italy :) Fontana di Trevi i Rom <3 IO AMO L'ITALIA

Massa papper från resan som ska gås igenom också, eller MÅSTE gås igenom rättare sagt. Och de är snart! För är det något som verkar konstig eller som har blett fel så måste vi hinna fixa det ju. Och ändå bara mindre än 2 veckor kvar nu! Gaaaah, PIRR.


The dolphins

Och här kommer mer uppdatering från Kolmården. Dessa bilderna är från fredagen när vi var med delfinerna hela dagen. HELT UNDERBART.
 
De hade 8 stycken! 6 honor och 2 hanar varav endast en var fullvuxen. De hette Luna, Vicky, peache, Sting, Fena och något mer... Hehe, jag kommer inte ihåg alla :/

Ni kan fråga mig typ vad som helst om delfiner nu, jag är fan expert ;) Vet ni att de är klassade som världes mest intelligenta verelse? Att de har större hjärna än en människ? De är extremt känsliga och "känslofulla".
 De kan hoppa 6 (!!!!!) meter över vattenytan. Honorna lever tillsammans resten av sitt liv efter födseln med döttrar, mormödrar, kusiner osv. De har skellet som tre fingrar inne i sidfenan. Deras förfäder var landdjur. Ja... :)


Ungen Sting leker med boll


Våtdräkterna på! Det är tant, sis, jag, brud, tant, tant...

Lite undervisning typ

Uppvisningsbassängen

Mer undervisning...

Jag, tränaren Jenny, sis & Peache -deras enda fullvuxna hane.



Eftersom vi hade en fotograf med oss hela eftermiddagen så kommer det mycket bättre & finare bilder sen när vi fått skivan hemskickad med dem på!


Kvällsmys

Nu kom jag hem för en liten stund sen efter att ha fikat med Mic på EH. Det var mys! Vi snacka lite skit och planerade inför fredag & Oz :)


SPA

Nu kommer här lite uppdatering från vår lilla weekend i Norrköping, Kolmården. Detta är bilder från SPA:et som vi var på under torsdagen när vi kommit fram. Detta är nedanvåningen på SPA-avdelningen. Den bestod mest av pooler... En bubbelpool och en som man kunde simma ut utomhus i, förutom dem man ser här på bilderna!

Uppe på SPA-behandlingen blev det en helkroppsskrubb och en fotbehandling för min del :) Mycket skönt! Det tjicklades (eller hur det nu stavas) dock vääääldigt mycket under fötterna när hon tog med den skrubbcremen där. Hihi. Mamma tog en nack- & ryggmassage och Matilda en ansiktsbehandling!






Ingen dålig utsikt från vår balkong sen va? :)


Vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans
 



Sorry Mariii, men jag var bara tvungen...


i've got another confession to make...

Ja jag måste erkänna att detta kommer bli så sjukt mycket jobbigare än jag trott. And it's killing me! Gång på gång måste jag påminna mig själv om att jag inte är någon superwoman i alla lägen...

Och då har känslorna för familjen inte ens  börjat  spöka. Nej, dem som redan har dratt igång handlar om Oscar<3 & Oh Matilda. (Den sistnämnda förväntar jag mig som vanligt att det inte är många som förstår, om ni vet att det är mitt vackra djur).


hahahaha

Tja! I'm back, jag som tydligen inte kan blogga på helger... Pallar faktiskt inte! Heh. Och sen var jag iväg torsdag till fredasg ju så jag hade inte tillgång till data då. Men mer, MYCKET MER, om det sen:) Troligen ikväll

Detta klippet tyckte jag var ganska kul. Haha. Det är snyggingen som spelar Carlisle i Tw, Peter Facinelli och hans kompis som slår vad, och kompisen förlorar... Haha.



nyttigt är gott

Nu har jag varit jätte nyttig och tryckt i mig två kiwi och en apelsin. Så förhoppningsvis så kryllar det av C-vitaminer inuti mig nu! Jag tyckte det var på sin plats nu i denna kroppen inför vad som komma skall och med tanke på hur frisk jag har hållt mig denna sommar och höst... 

Plus så ÄLSKAR jag frukt så jag kan stoppa i mig en hel del :)

  

Mary Kay

Igår kväll var jag med Julia på homeparty hos en tjej som visade Mary Kay-produkter. Det var en hel del make-up men framförallt rengöringsprodukter, och det var de sistnämnda som jag blev mest imponerad över! Jag är så nöjd med mitt smink från TiKEi så jag ser ingen anledning till att byta... Men däremot så verkade alla ansiktskrämer och rengöringar väldigt genomtänkta och verkligen bra, och denna tjejen var själv ett vandrande bevis på att det fungerar! Vi fick också många värdefulla tips som man kan använda med alla rengörings- och make-upprodukter.

Detta märket startades av en kvinna som hette Mary Kay Ash på 60-talet i USA. Där borta är det väldigt  stort och populärt men det har inte riktigt slagit rot här i Scandinavien ännu tyvärr. I Staterna har man gämfört Mary Kay med Kanebo som är deras dyraste märke, och dessa två märken var på samma nivå trots prisskillnaden! Nu vill jag inte köpa på mig massa produkter för jag kan inte bära med mig allt i Oz, men när jag kommer hem ska jag nog titta igenom den där broschyren igen :)

    


Good morning sunshine

Här kommer en liten morgonhälsning från mig:) Nu är det -2 grader här ute på Valhall, Ängelholm... Utomhus då. Not so sweet. Jag höll verkligen på att frysa ihjäl när jag gick utanför dörren! Så nu sitter jag här och värmer mina händer runt en het kopp med kaffe. DET är sweet däremot... Haha. Men som sagt, jag ska inte klaga för jag passar nästan på att njuta (försöker iallafall) av kylan, för om några veckor kommer det vara väldigt hett om öronen i nästan 8 månader framåt. Skål på den!



Btw, direktlänk till min twitter är   twitter.com/LouiseLucyEk   om någon vill kika :) Det som jag tycker är ganska kul är att man inte behöver vara medlem för att se vad alla skriver.


tweeeeeeet

Nu har jag fixat Twitter! Haha. Jag heter LouiseLucyEk där. Ganska underhållande faktiskt... Men lite segt nu i början. Fast nu kan jag ju ha stenkoll på mina idolers crew;) <3

A new dress

Igår när jag kom hem så hade min klänning från Nelly kommit:) Tack, tack pappi! Och det blev mycket bra trots att jag är typ vit som ett spöke för tillfället... Hehe. Nej men nästan iallafall.



Provade mina älskade svart skor från Zara till som jag köpte i Barcelona. Och jag älskar dem till utseendet men man kan  knappt ha dem för efter bara några timmar så är fötterna verkligen helt döda. Det är antagligen för att alla remmar liksom över foten är resor/gummiband så det ger ingen direkt stadga till foten, tyvärr :( Men ska ha dem nu nästa gång jag går ut tänkte jag och verkligen känna efter och sen se om de får följa med till Oz!

I goddiebagen var där en as cool svart mössa från Nelly och ett par jätte söta lila trosor, som vi definitivt inte ska visa här of course, samt tidningen Sofies mode & någon liten flaska... Och så då "plastväskan" som allt kom i.

Pics.

Lite blandade bilder från i lördags när vi firade kusinen i Mrd:


Kusin Julia hade vatt och lekt i storebrors garderob;) sötnöt!


Grisen himself!


Bosse fick på sig det rosa armbandet... Haha


Diana, Johanna, Thim, Affa & Tompa


Mammi & Robin


Hahaha, sorry Diddi ;)
För övrigt så körde jag dem till flygplatsen igår för de skulle till Egypten (via Sthlm) på sin försenade smekmånad :)


MJ<3

Två nya låtar med Michael Jackson <3 "This is it" gjorde han precis innan han gick bort till sin sista turne, och sen vet jag inte hur pass ny "Hold my hand" är men jag har aldrig hört den iallafall ! Här är den i en remix med Akon :)

Båda är SUPERmysiga! LOVE






Spa & delfiner

Nu går jag och nästan längtar ihjäl till på torsdag:) Och då undrar ni kanske vad jag ska göra på en torsdag som kan vara så satans kul... Men då ska faktiskt jag, mammi & sis köra upp till Norrköping där vi ska bo på Kolmårdens hotell som heter Vildmarkshotellet.

Så på torsdag är det behandlingar inbokade på deras spa, eller snart iallafall för jag har precis bestämt mig för vilken jag vill ha. Sen på fredag ska vi "leka" med DELFINER inne på Kolmården!!! För att säga simma är ju inte riktigt rätt eftersom man inte får vara I bassängen med dem, men man får typ klappa dem, leka med dem lite uppe på land så att säga, mata dem och så där... Det har typ varit min dröm sen jag var liten så nu fick jag det av mamma i studentpresent.



Och nu ser man ju då inte bilden så bra som jag hade tänkt mig... Men näst längst ner står det iallafall "Vildmarkskombination" vilket innebär att man får välja två 25 min behandlingar till priset av en 50 min, annars hade det blivit dyrare att köpa var för sig liksom. 
Så då tror jag att det blir en helkroppsskrubb med ansiktsmask och sen en fotbehandling men varma kaffebönor som peelar, fotcreme och benmassage efteråt! Funderar på att köpa till ett kurbad där man får välja "behandling" mot stress, trötthet, stelhet osv. beroende på vad man nu behöver. Men vi får väl höra med mammi vad hon säger om det:)


<3


18-årskalas

Nu beger vi oss till Markaryd (alias Mrd ;) för att fira kusselinen Joel som fyllde 18 här om dagen!


Sis och jag lekte lite medan mammi fixa presenten!


Hehe...


Till resväskan

Beställde denna på nelly.com :) Den blir perfekt för Aussie! Sval i de heta nätterna och en somrig färgklick samtidigt. Och så ett par läcka svarta heels och svarta/silvriga smycken till det, och SMACK! Haha. Sen fick jag en liten goodie bag med från Sofies Mode, så blir spännande och se om där är ngt kul i den.



Från *http://nelly.com/viewPage.asp?page=WELCOME_FEMALE&gender=1&qSiteId=1*


mini Make-over

Kolla här :D Bildbevis på det jag gjorde i onsdags; fyllde igen min glugg. Haha, asså ni fattar inte hur underbart det är... Fast typ ingen som ser det, men jag känner det! Och det är klart man ser skillnad, och på kort och så sen ju :)


OhMa

Och igår kväll fick jag beröm för min fina häst igen. Alltid lika kul och få sånna varma, spontana kommentarer! <3

Och träning nu ikväll för Stefanoo :) Sen är det tävling på söndag, och nu jävlar! Höhö


ASG!

Hahahahaha asså jag sitter och garvar åt detta klippet nu xD Hahaha, kan inte sluta.. Klicka på länken mellan stjärnorna så får ni se ;)

*http://www.facebook.com/profile.php?id=618580509&ref=profile#/video/video.php?v=194487105509*



nice

Så himla fina bilder! Have a look, om du vill...

OBS! Tw-varning. Hehe (mellan starsen)

*http://www.lionandlamblove.org/gallery/displayimage.php?album=614&pos=0*





It takes a fool to remain sane

(Härliga ord det där... :)

Idag var jag & mamma i Helsingborg. Jag var hos tandläkaren och fixade mitt lilla mellanrum som jag hade between mina framtänder. Ni ska få se sen så fintdet blev!

Och under tiden gick mamma en liten runda vid affärerna, så när jag var klar mötte jag upp henne på Gina. Det blev ett par nya leggings eftersom mina söndriga är totalt bortblåsta... Så det behövdes ju. Fett tråkig att se mojjan handla massa höstkläder medans man själv inte "kan" köpa något. Usch! Hehe


Denna bilden tog jag uppe på Kärnan när vi var på väg tillbaka till bilen :) Fin höstkväll!

My new love

No words needed... (:


Måndags

Ja, jag & Micie var ju på Väla i måndags och raggade så då blev det lite shopping (inte överdrivet mycket dock...)



*Rutig skjorta från H&M, á la skogshuggare (fast det kankse är mer killstilen   som kallas det. hehe) 
*Långärmad vit t-shirt från H&M
*Ribbat vitt linne från H&M
* "Ögonbindel", i rosa sammet med svart spets från H&M. (vi köpte vars en   och en till Mariii också, så vi alla tre ska va lika coola när vi sover på flyget   tillexempel:)

Och nej, vi var faktiskt inte bara inne på H&M, men hittade inget annat som jag behövde någon annanstans!


Barca

Här kommer lite bilder från när jag och pappa var i Barcelona i somras. Och så överraskade de mig med att Oscar<3 kom ner :)














P-i-n-s-a-m-t

Igår kväll tog jag och Micie oss en liten tripp till Väla. Bilder kommer sen i eftermiddag!



För övrigt så stör jag mig så extremt mycket på bruden på bilden här. Det är Camilla i Idol. Och då kankse ni tänker "hur fan orkar hon gå runt och störa sig på henne? Lägga energi på det..." För så hade nog jag tänkt! Men jag blir påmind om henne hela tiden (som på blogg.se's förstasida, repriser av Idol med mera) och då vill jag bara skrika.

Asså hon är så pinsam! Först i kvalet får hon skit dålig kritik av juryn och de tycker att hon är as kass. Sen ger de henne  ändå  ett av sina wildcards. HALLÅ liksom! Sen gör hon samma tabbe då i sitt uppträdande, samma fel, för andra gången och skämmer ut sig totalt när hon börjar säga emot juryn och trotsar dem. Och det värsta av allt, SVENSKA FOLKET RÖSTAR VIDARE HENNE, så nu är hon  med  i Idol... Pismat. Moa borde fått Camillas wildcard, för hon är fan bra. Så nu ska jag sluta titta på Idol för det suger k*k.

(+ den andra lilla insidenten ju om att hon trodde det var hon som gick vidare när det i själva verket var Carolina. Visst, hon hörde fel. Men OMG vad pinsamt)




Mariii 20 år

I lördags körde vi stenhårt på 80-tal ! Både gamlingar & barn :) Här kommer en liten stänkare men alla bilder finns på Fejjan! (Klicka på bilderna så kommer du direkt dit. Smart va?)
















The weekend

Jag måste få SM-guld i att vara sämst på att skriva blogginlägg på helgen, skulle jag tro... Undrar om det någonsin har hänt. Möjligtvis någon söndagkväll när jag inte har fat något att göra kankse. Måste bättra mig! Men min dyrbara tid räcker liksom inte till. He he

Snart kommer här några bilder från Marielles as heta 20 årsfest! Fast det får bara bli några godbitar här för alla får inte plats. Så blir det ett album på Facebook instead

And... (med engelskt uttal. höhö)

...här down/under är en länk till Camillas sida :)
*http://franberg.blogg.se/*
(se inlägget "BTW" så fatta du om du inte redan gör det)

Idol igår

HAHAHAHAH, asså detta är så sjukt! Shit vad trög bruden är.

Såg ni inte på Idol igår när de sa vilka som gått vidare så verkligen MÅSTE ni se detta! Så pinsamt att man bara vill spy ju. Men synd om henne. Jag hade aldrig vågat visa mig ute igen...

Jag sa det direkt, typ "hon tror att det blev hon", när hon liksom böjer sig ner och tar sig för huvudet. Usch, jag får ont i magen bara jag kollar på det.




Nähäpp

Det blev inget pyamasparty :( Brudarna nappade inte på mina krokar. Det blir visst utgång istället! Och det var ju en värdig vinnare får jag säg. Dess utom vi har kommit på ett väldigt ekonomiskt sätt att gå ut på... Hahaha. Så det hotar inte resekassan så mycket trots allt. En utekväll för 200:- är väl helt OK ändå? Förutsatt att man har dricka hemma då så det inte behöver inhandlas.

Och uppdatering: ingen hälsoundersökning idag! Tummen upp istället nu. Sånt skit har väl inte jag tid med en FREDAG.


It's on its way!

This one will hit my mailbox in a week or so :D But I'll try to keep my hands off it until we're on the plane that's going to take us to the other side of the world, and have a 24-hours ride ahead of us...


BTW

(By The Way betyder det)

Ny header ju! Det gillar vi. Eller jag i alla fall... Blev som jag tänkt mig, förutom att några smärre färgjusteringar måste ske, men det kommer! Och detta tackar vi Camilla för som hjälpte mig, eftersom jag förmodligen är totalt värdelös på photoshop:) (jag har aldrig provat eftersom jag inte har programet) Det ser kanske ut som bilden till vänster är riggad, men det är den faktiskt inte:) Om någon nu trodde det.

Och sen upptäckte jag en sak i mitt förra inlägg som jag blev lite faschinerad över. Om man klickar på bilderna, som jag kopierade från mina bilder på fejjan, så kommer man direkt dit. Fiffigt ju!


Hej hopp!

-gummi snopp. Hihi. It's friday! Som om inte alla visste det :)

Idag ska jag fortsätta med mitt lilla projekt som jag så smått påbörjade igår... Spännande! Mer kan jag tyvärr inte avslöjja just nu, men to be continued så att säga.

Hälsokontroll idag också ja. Tummen ner för det. Bara för jag vatt så satans mycket sjuk nu på sista tiden, och det vill jag ju inte bli nu igen! .....................


Italien, på flygplatsen hem. Vi har kul åt Tompas feminina sida!


Ragga mer 80-talskläder ska jag också göra idag! Inför Mariii's fest imorn. It's gonna be awesome. Typ klar men ska hem till småsyrrorna och kolla i deras dans/colour-inspirerade walk-in closet för en sista touch på min outfit. Tummen upp för det.

Det lär bli slappe ikväll sen. Tänkte bjuda hem tjerna på pyamasparty eftersom jag har FF ikväll :) Vi får väl se om de nappar på det... Kanske om jag lockar med att vi kan borsta varandras hår och sätta i rosa rosetter sen. Hihi


Italien. Om vi skulle haft en look-alike tävling hade jag ställt upp med sis!
(fast det kankse är fusk). Gissa vem som är jag!


Italien. Okej att folk frågade om vi var tvillingar när vi var små, men nu skulle
jag faktiskt inte bli förvånad om någon undrade. *fniss

Guess what

Igår kollade jag på fotboll på tv faktiskt. Mm-mmm! Belive it or not.

Jag brukar gnälla lite när Oscar ska kolla men när jag väl sätter mig där och kommer in i matchen så är det ganska kul. Fast jag måste säg att jag helst kollar när Real Madrid, Barca eller landslaget spelar, även fast det sistnämnda inte alltid är så mycket att hänga i julgranen...

Så igår spelade Real faktiskt så det gick bra då. Vi fick sällskap hemma hos oscar av Mario, Emil, Dario och Jacob :) Det var mycket trevligt! Kul och träffa Emil faktiskt, vilket man gör mycket sällan nu gämfört med förr... Den lilla allsvenska stjärnan!

Och så blev vi alla feta på chips, godis och pepsi. Pricken över i:et så att säga


RSS 2.0