VATTENKRIG, VATTENKRIG, VATTENKRIG!

Japp, idag kom det;) Vårt efterlängtade, taditionella vattenkrig som hålls av studenterna för 1or, 2or OCH lärare! De sistnämda gillar det mest(Y) NOT! Hehe. Innan vår lektion hade slutat kom det ett medelande i högtalarna, "det har utbrutit studenttraditioner så därför måste vi tyvärr stänga ner matsalen idag" (på vår skola måste man gå ut för att komma till matan som är i en annan byggnad så där står man alltid och väntar). Så de andra fick ingen mat idag, vilket alla tycker är upp till var och en om man vill ta sig över skolgården... Ingen släpptes in och ingen släptes ut. Detta gjorde att vi inte hade några offer så alla gav sig på varandra istället, vilket också hade sin charm...

Men det var vissa modiga som vågade sig ut, vilket de säkert ångrade efter ett antal vattenbalonger och spannar av vatten över sig! Haha. Så man luktade apa ungefär när man kom hem eftersom vi fick ta av vattnet i Rönneå som går precis nedanför skolan och vattnet i stadsparkens fontän efter som de stängt av vattnet inne på skolan för vi inte ska kunna ta där (och ja det betyder att man inte kunde spola på toaletterna... Nice!)  

Så denna onsdagsmiddag kan representera ordspråket "man ger och man tar", fast det var snarare så att man gav och man fick ;) Det hela slutade med ett par väldigt arga lärare, folk kom inte in i skolan igen efter avslutat vattenkrig, 1orna och 2orna kom inte ut och hem, & polisen kom:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0