New Castle

Ja, eftersom mitt forra inlagg om att vi lamnar Sydney forsvann sa far vi val ta det igen...

Vi ar da nu i New Castle, en liten stad pa ostkusten, 3 timmar norr om Sydney! Har ska vi chilla sonder och kora rehab for bade vara kroppar och planbocker... haha. Tankte ta tag i surfandet igen, det var namligen ett tag sen nu :( var dock nere och kollade stranden inann och vagorna var enorma, sa vi far val se hur det gar med det :P annars far man val vanta ett tag till och se om man kan fa tag i nagon privatlarare, de borde val inte vara sa svart... hah :) :)

En mysig liten stad iallafall, crowded ar ju det sista man kan kalla den! Vi gick en liten runda innan runt 7tiden och lyckades hitta en mataffar och KFC (Kentucky Fried Chicken). Sa en kycklingwrap som vi sett pa reklam massa ganger och dreglat till blev det till middag. Och det var helt groteskt gott! All karlek at kyckling, mitt liv. <3 haha!

 
 
Pa taget pavag till NC... Uttrakade? Svar JA

Sen har vi kommit fram till att vi nog inte ar nagra riktiga backpackers... vi ar inte sa bra pa det har! haha... Tva ganger har vi glomt bort namnet pa det hostlet vi bokat pa sa har fatt ga in pa internet och leta runt, gamfora nummer osv. missar bussar, lyckas tydligen boka de dyraste stallen att stanna pa ratt ofta, redan gjort av med alla vara pengar for tillfallet, inte jobbat nagot alls fast det var meningen, bott i lagenhet i 1,5 manad och inte forflytatt oss pa hela den tiden, osv ater igen. men jo da sa att det funkar!
det blev iallafdall tagresa hit idag. enough about that! men det var trevligt som tusan :)
glomde ocksa halla i tvattmedlet innan vi satte igang maskinerna pa tvatteriet sa lite panik uppstod dar, men det loste sig som allt annat :)

Sen var det ju da ett problem till, var tusan ska vi hanga upp tvatten pa tork?!

detta blev losningen:

min sang !!!


HAHAHA


ja, och eftersom tvatten inte har torkat an sa far jag ta och sova hos Mariii inatt...

GOD NATT !

Maste bara tillagga att jag langtar till pa fredag och lordag, eventuellt torsdag ocksa... :) :) hihi

XXO Lucy 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0