NIMIS IN MY ASS !!!!

Sorry for spraket, men var bara tvungen att gora mig av med det...

Haha, alla som bor dar omkring vi bor vet att Nimis ligger pa Kullen en bit utanfor Angelholm, och for er som inte vet det sa ar det ett stalle vid kusten intill en valdigt hog kulle sa man maste klattra ner och upp dar ifran for att na de hoga konstverken som star pa stranden dar. Detta ar da valdigt anstrangande, speciellt for oss otranade ungdommar som bara yrar runder, festar mm. Hehe (A)

Men det var ta mig tusan a piece of cake jamfort med det har. Det ska gudarna veta... Jag och Mariii var praktiskt taget doda pa var vandrig uppat igen efter vart besok vid vattenfallen i Blue Mountains idag. Far nog ta och lagga av med vissa ohalsosamma saker och borja trana pa allvar! Haha. Det var fan illa assa. De franska bergsklattrarna som vi har sallskapat med idag tyckte nog vi var ratt kassa... haha.

Och sa i eftermiddagssolen ocksa... Mmm, nice. Ovarmt. Tur att den tanten som vi gick om pa vagen ner inte fortsatte for hon hade fan dott pa vagen upp. Det var iallafall vad vi typ gjorde. Haha, pinsamt! Och sa tar vattnet slut mitt i allt. Fint.

Det var iallafall vart det, var anda steg upp for dom helvetestrapporna, for det var sa otroligt vackert att se detta. Vi har alltsa gatt langs ett vattenfall ner och plaskat lite pa vissa stallen ner dar det var mojligt. Men langst ner var det som en riktig lagun dar vi badade & solade i ca 1,5 timme kanske. Obeskrivligt. Och vi fick faktiskt en hel del harliga och bra bilder som kommer upp sa fort jag har mojlighet och tid.

~Lucy
 


Detta ar inte min bild men det ar faktiskt precis har vi har varit idag!

Aussie rocks <3

Kommentarer
Postat av: tommy

hej lolo!

det låter väldigt trevligt, känns som att jsg skulle gilla det! lite ansträngning i kombo med en härlig naturupplevelse - perfekt



/tompa

2010-01-23 @ 17:48:23
Postat av: Louise

Du hade Alskat det! Och vilka bilder det hade blett . . .

2010-01-24 @ 02:28:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0