The out-back

Hey ppl !

Nu sitter jag ute pa vishan utanfor Blue Mountains, 2.5 h fran Sydney med NOLL mottagning pa mobilen. Haha. Sweet as bro...

Vi ar alltsa pa den hastgarden nu som vi ska jobba pa i 3 manader, jag & Mariii. Nar vi forst kom hit fick jag panik, bokstavligt talat dessvarre. Men nu har allt lugnat ner sig och vi har val nastan redan kommit in i alla rutiner! Avslutade lite saker pa vagen ocksa som hjalpte mig att komma till ro. Men mmm, 3 manader ar langre an vi vatt i Australien over huvud taget...

Vi trivs iallafall jatte bra! Visst, inte allt for mycket att gora nar vi val ar klara med jobbet. Men den andra bilen ar snart fixad sa da kan vi dra ivag pa eftermiddagarna, tillexempel ivag till poolen inne i byn och ligga dar och dega. Eller in till nasta stad som heter Mudgee. Dar var vi med Joe har om dagen och tog en lunch, checka laget lite mm. Sen var vi med Janet igar i en stad som ligger 1 h ivag, sa det kommer val bli fler besok dit ocksa! Till helgen drar vi nog in till Mudgee, kollar utestallena pa lordagen och stannar dar till sondag. Vi far se :)

Hastarna ar iallafall fina! 4-aringar de flesta... Vissa ar lite gronare an andra sa att saga, men vi har nog redan delat upp dom ganska bra mellan oss. Det ar Travolta, Tory, Tonto, Tascha & Tetrika som vi rider mest. Tror ni dom diggar namn pa T eller? hahaha.

Har har vi da Tonto pa uppstallningen

Sa den 6e februari blir det dags for forsta "tavlingen", fast det ar en traningstavling. Da ska vi kora 3 h ner till Sydney, aker pa lordagen och tavlingen ar pa sondagen. Liiiite skillnad fran hemifran... Hemma kor man kanske max 1.5 h for vanlig helgtavling, har kor man 3 h for traningstavling !!! Men eventuellt ska jag och Mariii kora ner helgen innan sjalva for att vara med pa en falttavlans clinic dar en av tranarna ar forsta reserv till OS-laget. SWEET sager jag bara.

Och ja, vi bara rider i princip. Det jobbigaste vi gor ar val att mockar ut fyra grushagar tillsammans som tar hogst 10 minuter och putsar transen. Har vi otur sa far vi val slanga till dom vars en kaka ho pa morgonen... Sa idag var vi klara med alla hastarna kl 11 (7-11 jobbade vi idag). Och skulle vi ha en hast kvar sa far vi ta den pa kvallen nar de 40 varma graderna har sjunkit till kankse 28... Sa vi mar som fisken i vattnet har :) overanstranger oss inte iallafall, nastan sa det blir lite drygt sa har pa eftermiddagen. Men det blir nice sen nar bilen e klar! Och nu kan vi lana deras ocksa ibland om inte dom ska ivag.

Men ja, ha de sa fint hemma i snon :) TTYS.
Xxo

Och ja, har kommer en nice bild fran Sydney Festivalen, kvallen innan vi akte hit.
Det e Robin, hans homie, Mariii, nagon random & me.
De andra bilderna kommer upp sa fort jag kan fixa det (nar vi typ ar inne i nagon stad)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0