Australian Day

Nu ar vi tillbaka pa garden. Efter tag & buss fran Katoomba igar kvall sa var vi hemma vid 21:30!
.
Hastarna fick bara ga lite latt idag eftersom de inte gatt pa tre dagar nu och for att jag och Marielle fick morgonfodra, utan att vi visste om att vi skulle gora det, sa vi blev lite sena och varmen kom snabbt som vanligt! Lille (mkt ironi dar) Tory har inte kans sa bra de senaste dagarna. Han ar stell och spand i ridningen och aven nar Mariii kande pa hans rygg efterat... Har inte kollat benen av men ska boja honom imorn och kolla om vi kan se
nagot, annars far vi nog kolla hans tander!
.
Idag ar det iallafall en stor helgdag har. Egentligen sa firar de nagot med att det ar ett antal hundra ar sedan engelsmannen kom hit, sa man kan val saga att det ar deras nationaldag tror jag. Men nu ar det val mest en ursakt for att fa festa, som det ar hemma i Sverige for manga ocksa... Men det ar ocksa en dag da de passar pa att ta upp vissa fragor som beror landet. T ex sa va det nagon politiker som ville att Union Jack skulle tas bort fran deras flagga, alltsa miniatyren av Storbrittaniens flagga som sitter uppe i vanstra hornet pa Australiens flagga. Eftersom de vill vara sina egna... Men han verkade inte fa sa bra respons tror jag.
.
Det blir iallafall ganska lugnt for oss ikvall aven om de australienarna vi traffat tycker vi ar lite halvknas som inte passar pa och festar typ, som drar med till Bondi i Sydney osv. Men det ar ju sa att vi har djur att ta hand om som inte vill svalta bara for det vatt helgdag, sa ska upp och fodra imorn 6:oo. Sen ska hast som ar till salu filmas mm. Sa det blir en liten runda for oss bara in till Mudgee pa fest nagra timmar. Sa ska jag kora hem sen!
.
~ Lucy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0