party, ikea & koaler...

Ja da har man nagra dagar att ta igen har! Vi far val se hur det gar med det;

Grabbarna har precis akt... Inte sa kul for vi fick ngt och gora nar dom va har! :) fast det var anda inte optimalt, for vi saknar en underbaring:( one of us was missing, Izzy.
Men ja, vi har ju gjort det basta av situationen, och jag kan bara saga att dessa boys ar storda i huvudet, och det ar darfor vi gillar dom! HAHAHA.
Assa sa som jag har skrattat har jag inte gjort sen vi kom hit... Har om kvallen var vars nar jag, micie, filiph o david satt pa donken. HAHAHA. Assa jag o micie skratta sa vi lag ner. Den javla rosten assa. Och "du ser ut som en koala med pratar som en tiger, ja maste fan ha vatt och kelat med en palm elr ngt, ..xx....x..x..xx.x.. xx...x.x... ...x. da ar vi tre vid det har bordet" HAHAHAHAHA. Assa ni fattar inte, ni fattar verkligen inte! Finns inte ord for det. Inte ens bilderna kan forklara, aven om dom sager mycket.
Iallafall sa har vi ju da festat VARJE kvall vilket har vatt sjuuukt nice. och gratis ar gott kan jag saga;) Billys Beach house(var ifran bade emil & david blev utslangda, davids va anda Arets Utslangning haha & dar de hade sjuuukt bra musik faktiskt fast de har dom typ overallt har!) var sjuuuuukt nice i sondags, pub crawl med deras hostel i lordags var OK men kul hade vi ju ja, fredags va vi forst pa stranden sen CD's och Beergarden, torsdag har jag ju redan uppdaterat om:)


Alla vi pa SinCity i torsdags!

i lordags var vi pa IKEA med Eddie, utanfor Brisbane. Det va niiiiizze!! Vi kaka KOTTBULLAR & handlade massa svensk mat:) Fast de va fan ganska dyrt dar! Mitt gick typ pa 300 SEK...
Iallafall sa kopte jag:
leksand knackebrod
fullkornsskorpor
SVENSKA kottbullar (for aussie-bullar ska tydligen vara roooov ackliga)
lingon
graddsas
ballerina kex
ANNAs pepparkakor
Marabou mjolkchoklad
gula Elefantsnoren
salta fiskar
Daim
& kopparbergs paroncider, utan alco :P

Sen fanns dar gravad, rokt & fileer av lax och saser till, massa olika sillsorter, massa olika smaker och varianter av leksand & wasa knackebrod, rodkal, kalles & abbas kaviar, pepparkakshus, tunnbrod, parlan brod, mycket godis, nypon & blabarssoppa, kaffe och te, krafter, raker, rosti, pasa i algar mm mm !
Jaja, ni bryr er, eller hur? haha... Na men tankte de kan va kul och veta vad som finns pa IKEA utomlands:)
Sen sa vet typ ingen har att IKEA ar svenskt. Ql. GO SWEDEN...






zzmaka zmazkenz! he he...
Lite chokladmouse dar till hoger som efterratt, var det tankt. Men den orka vi typ icke



Och igar var vi pa Loan Pine Koala Sanctuary utanfor Brisbane:) Det ar typ som en djurpark, fast framforallt ar det en koalauppfodning. De ar klassade som en av de 10 basta djurparkerna varlden! Sa man fick kela med en koala och halla & bli fotad med den:) sa mysigt sa jag doooor. Var pa vag och ta den och springa assa! AAAAAHH.


jag & Jaffa

Sen var dar kanguruer i en sann skiiiit stor inhagnad, som man fick ga in till och klappa o mata. Aaaas ballt:D Och dom hade fan det bra dar, jatte stort och fint:) Fast man va inte kaxig nar man star dar med mat i handen och en stor hane kommer framhoppandes och vill ha. Shiet pommes vad stora. Och sa nar man sett pa nyheterna de senaste veckorna att tre personer blett attackerade av sanna... Heh.







Sen va dar typ wombats, tazmanska djavular, ormar o reptiler, EN liiiiten krokodil, pappegojor o andra faglar, osv.

Och sa va vi och kollade pa en sann Sheep dogs show, nar de hade uppvisning med hur hundarna vallade far, genom grindar och over bro sa de fick hoppa ner. OMG va ballt! SANN PLI pa doggyn du! Helt sick, gar inte att beskriva. hunden skulle ga runt i borjan sa alla i publiken fick halsa och klappa den ena da. Sa knappte han "herden" med fingre, sa gick den nagra steg sa dom dar kom at typ, rorde sig inte ur flacken, sen knappte han igen, sa tog den nagra steg vidar till nasta... Och det var ju ingenting gamfort med sen! Dom sa det att tva personer och tva hundar kan flytta och kntrollera 2 500 far sjalva. Imponerande! :P
Och ja, "herden" var val inte direkt nagon herde... Han var en stentuff gamling med cowboy hatt, boots och tattueringar som antagligen inte gjort ngt annat i sitt liv! :P

Och ja, tror ni det regnade nar vi vardar eller? Din jeeeevel.... Vi hade hort att det skulle bli kasst vader men eftersom de "alltid" har fel med vadret har pa TV och sa, vilket de sjalva sager, sa va vi lite optimistiska och korde pa iallafall! Men sjalvklart sa hade de RATT denna gangen...
Ska oxa tillagga att boysen forsov sig efter var utekvall, sa de missade bussen och fick ta nasta :) haha.

Och som ni kankse ser sa har vi inget bra vader nu :( :( PISS ar det.
Regna som fan igar da, regna idag ocksa. Sa mulet hela javla tiden, inte gatt att va pa stranden sen i fredags... och nu ar det da tisdag. Fast det har vatt varmt ju!


Kommentarer
Postat av: Alexandra, KAKHUSET

Haha, jag älskar bilden när killarna ligger som känguruerna :D :D

2010-01-19 @ 20:36:42
URL: http://www.kakhusets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0