Byron Bay

Hey!

Nu ar vi i Byron Bay efter 3 dagar i Gerard pa Surf Camp. And it was awesome! I f*cking LOVE it! Aaaah, jag har inte ord for det. Ar helt fast i denna sporten nu! Och vi har redan stora planer med detta for resten av var resa och till sommaren sen nar vi kommit hem. It will be great!

Vara instuctors hette Shane & Winnie. Sen var det ocksa Chris, JohnO, Jackson, Khristi, Dave m fl i crew:et! Vart team kallade sig for Crazy Ducks, och det var vi verkligen! Nar de andra lag o vantade pa vagerna nar det var lul sa gjorde vi massa lekar och hinderbanor i vattnet med bradorna. Galnaste gruppbilden, mm. Aaaah, wonderful <3

Men sista natten med ganget igar var ju bara sa bast! Vi akte tillbaka till Sydney med Shane, allihopa, for att avsluta med pizza & ol. Men sen sa han pa bussen att de andra hade hort av sig och kom de ocksa, sa hela crew:et var samlat :D sa sjukt nice! haha det gick lite vilt till dar pa Scubar ett tag vilket gav vissa senare angestattacker. Ha ha... Men fy fan vad underbart det var sen. Sa sjukt kul och en kansla som inte kan beskrivas!!! <3 sager bara mm mm m!

Tyvarr kan jag inte lagga upp nagra bilder nu for denna datan tar inte branda skivor tydligen och har var inget "uttag" till kamerans minneskort och jag har inte med sladden, sa det kommer forhoppningsvis imorn! :)


Nu sitter iallafall jag & Micie har och vantar pa Emmizen! Det ska bli helt underbart och se henne igen:) I februari sensat ju...

Sa mer uppdatering om Surf Camp +bilder imorn :)

Cheers mate. <3

Kommentarer
Postat av: Louise

o veti fan vrf ordet resa har blivit nagon lank... !

2009-11-13 @ 08:34:53
URL: http://lucysblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0