Soooool

YES, igar var det fint vader!! :D Och tydligen sa ar det bara har vi har kasst vader... For bade soder ut pa ostkusten (Melbourne) och norrut (Surfers Paradise) sa ar det supervader :( MEN, imorn aker vi har ifran Sydney, 2 timmar soder ut, pa Surf Camp! Yeeey. Sa da hoppas vi pa lite harligt vader. Idag har det bade regnat och vatt solsken... Men i vilket fall som helst har det iallafall vatt varmt till skillnad fran de andra dagarna.


Sa har spenderade vi var gardag! Eller nagra timmar iallafall, pa YHA's (har vi bott nu) takvaning. De va niiiice!

 
Och pool hade vi ocksa! Inannfor glasdorrarna dock

Idag har vi suttit i hamnen mellan Harbour Bridge och Operahuset pa piren och fikat med Robin. (Jag kommer inte ihag vad det dar heter). Forst regnade det sen sken solen :D Sa det var riktigt harligt!
Bilder pa det kommer sen for jag fattar inte Mariii's minneskort :(

Imorn drar vi pa Surf Camp som sagt :D Vi borjar i Seven Miles Beach eller vad det hette, i 4 dagar dar vi ska lara oss surfa liksom. Sen drar vi norrut till Byron Bay och har 3 surfdagar till dar! Vi kommer ocksa traffa Emmiz dar vilket kommer bli awesome!! Sen pa sondag aker vi till Surfers Paradise och Micie's morbroder Eddie & Stefan och bor hos dom till efter jul. Great! (Vet inte om jag berattat detta innan...)

See ya. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0