BONDI IN MY HEART

Dessa dagar har spenderats pa stranden i Bondi Beach. TOTALY FUCKIN AMAZING. Maste saga att det ar nog den basta platsen i hela Australien. Man far liksom allt. Stranden, sol, bad, snygga manniskor, underbar atmosfar, butiker, barer, uteserveringar och restauuranger, grymma utestallen, ALLT helt enkelt som jag soker :) men framfor allt den as skona, laied back stammningen bland alla heta, solbranda manniskor som bara chillar rundor for att senare dra sig uppat och ta en bIt mat eller en dricka som after beach, och sen utgang pa kvallen. DET AR LIVET

Som idag, efter att vi legat pa beachen ett tag sa drar grabbarna bort till strandgymet och jag & Mariii gick bort till en uteservering och satte oss i kvallssolen med en Corona. Fint.

Livet leker just nu, allt ar helt fuckin underbart. Kan inte begara det minsta mer. Inga problem, ingenting. Ingen koll pa lockan, inga planer. Snackar med nagra pa stranden och hor var det bar av senare. Avslutar stranddagen sa som vi gjorde idag och bara har det javligt gott. Gar inte att beskriva, ni fattar inte. AMAZING ar ordet.

And we're off to Hugos now in Kings Cross for som paaaard'eeeey

LOVE
~Lucy






Kommentarer
Postat av: Anonym

De är ni värda för ni är världens bästa männiksor saknar er, ta med solen på vägen hem:)<3

2010-02-22 @ 20:20:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0