IN LOVE WITH Melbourne

(skrivet i tisdags)
Idag anlande vi till Malbourne efter mycket om och men... For igar kvall nar vi skulle lamna Sydney sa kom vi inte ivag for an tre timmare senare an vad som var meningen eftersom ett dack pa bussen var kasst, sa vi satt dar i nagra timmar och vantade pa mekanikern. Klockan 20 blev alltsa 23 istallet, vilket ocksa da gjorde att vi inte var har foren strax innan 11 i formiddags istallet for 8.

Nar vi anlant till vart YHA-hostel (YHA ar en hostelkedja) sa var det in med grejerna och sen ut pa stan! Det blev ett besok pa Queen Victoria Market for att inhandla fukt & gronsaker till kvallens och kommande dagars maltider. Och det kanns faktiskt sa himla mysigt och lyxigt framfor allt att fa ga pa en marknad och handla allt sant dar. Jag vet inte varfor, men det kanns lite pitoreskt pa nagot satt. Att ga dar och plocka tomater i sma papperspasar och ga dar ifran med morotsknippets blast hangandes uta fran pasen. Jatte mysigt :) Och faktum ar att det ar billigare an i matbutikerna, sa det gor det ju annu roligare! Haha.

Det blev aven en ficka pa en jatte, jatte mysig uteservering i det underbara vadret. Vi festade pa en stor grillad smorgas med avocado, mozarella, tomat, ruccolasallad mm, kaffe for mig och latte for Marielle! Hon gor framsteg! haha ;):)



 


 

Onsdagen blev det stranden som vi langtat sa lange efter nu! Men ki fick vi... Haha. Tror ni vi brande oss eller? JAPP! Lar sig fan aldrig... Men detta var sista gangen for mig, solkram for the win sen! Lojligt egentligen att man inte ar mer noggrann med det.



Och ja, VI FUCKIN LOVE MELBOURNE. Underbar stad helt enkelt! Mooooog bara att vi inte kan stanna langre. Vi har iallafall redan bestamt oss for att nasta gang vi aker till Aussie sa ska vi flyga direkt hit! :) For vi borjar fa ont om pengar nu.. Heh. NOT kul kan jag saga. Men Melbourne kanns mer som en storstad, blandat mellan sodra Eusropa & Australien. Mycket harligare stamning har an ackligt stressiga Sydney!

Men trots allt sa bar det av dit ikvall igen, till Syd alltsa. Dar spenderar vi val tva dagar. Det blir utgang pa The Ivy en av kvallarna sen chill den andra for vi ska fotas ocksa en av dagarna. Vi far val se vad det ar, men det verkade seriost iallafall och vi har varandra sa det ska nog ga bra! Kul ska det bli iallafall :) I omradet vid Operahuset och Harbour Bridge ska det hallas sa kan nog bli grymma pics!

~ Lucy


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0