Night out in Mudgee

Japp, tro det eller ej men vi har festat i Mudgee, och det var GALET kul ! Detta sager val inte er sa mycket egentligen, men det star HALA skrivet all over the place. Sa vi blev mycket overraskade av stadens potential! Underbart.

Vi begav oss ut tillsammans med var harliga, nyfunna van Lauren. Forst blev det en runda pa en pub som heter Ori. Dar var det anda ganska bra med folk och nagon drinkar slank ner. Och i en san har liten stad dar alla-kanner-alla - konceptet galler sa kannde man sig som en kandis eller nagot. ALLA glor. Nykomlingarna fran Sverige... Mm-m. Charmerande kan tyckas, men nej tack. Vi fortsatte sedan till The Courthouse dar det borjades shaka ass. Nar de sedan stangde, och ett antal shotar & drinkar senare, begav vi oss till stans "nattklubb" skulle jag val saga som heter Woolfpack. Och fy tusan vad vi dansade! Sa himla kul. Och man bara dansar... Dansar, dansar, dansar trots att man ar helt slut, svetten rinner och man haller pa och fortorka, typ. Ja, underbart maste jag saga igen! Och traffade sa manga harliga och roliga manniskor. Det finns alltsa normala ungdomar som oss som alskar att festa aven pa den halvdoda landsbyggden i Australien... Haha. Nej kidda. Men ja! :D

Men nar vi vaknar upp dagen efter forsvinner vart glada hummor ganska snabbt. Och nej, faktiskt inte pa grund av huvudvark, angest eller liknande utan nar vi inser att vissa av vara agodelar har blivit stulna! Kvallen innan sa begav var gasvanlige van sig hemat en stund innan oss med nagra andra vanner. Sa en av de, som var kompisens kompis liksom, hade snott skor, smycken, alkohol, solglasogon med mera. Sa nastan hela lordagen gick ut pa att forsoka fa tag i denna idiot och hota med att ringa polisen. Vi aterfick vara saker sondag morgon efter att ater igen hota med att polisanmala dem. Tragiskt. Stackars manniska.

~ Lucy


Me & Lauren at The Courthouse

Tur att det inte vrakte ner sa det sag ut som man precis kommit ut ur duschen i haret...

Kommentarer
Postat av: Alexandra, KAKHUSET ♥

Svar: Hallåhallå! :) På ett student visa får man jobba MAX 20h/vecka under terminerna, under loven tillåts man jobba full time :) Man behöver INTE ansöka extra om det :)



Kram!

2010-02-07 @ 18:28:51
URL: http://www.kakhusets.se
Postat av: Louise

Tack Alexandra! :) Kram

______________________________

Jag HATAR Mac...

2010-02-07 @ 21:26:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0