Utflykt

Igar begav vi oss till ett stalle som ligger 40 min har ifran garden utanfor Rylstone, det heter Dawns Swamp. Men det ar egentligen ingen "swamp", vet inte hur man ska oversatta det men "trask" kanske blir bra... Det ar floden har omkring som rinner in dar sa det ser ut som en sjo.

Sa vi hade lite fika med oss som vi satt och mos med nar vi kom fram samtidigt som vi njot av den vackra, vackra naturen :) Sen skulle vi ga och hyra kanoter for Janet hade tipsat oss om det. Men nar vi kommer dit star det Canoe Hire CLOSED, sjalvklart! Skit tankte vi. Men nar vi kommer hem sen sa sager Janet att man bara tar en dar och lanar, alla gor det! Jaha men va tusan sa du inte det for da da?! Gaaah.
.
Men det blev iallafall ett litet dopp inann vi begav oss hemmat, vilket var underbart skont eftersom det var riktigt varmt! Mm just det, det var varmt! Det betyder alltsa att vi har fatt tillbaka Aussie-vadret. Underbart. Regnet och molnen ar borta. Sweet
.
~ Lucy
.

Och ja, av nagon anledning sa vill denna uuuuunderbara Mac-datan inte ladda upp bilder. Det ar mycket den inte vill ska jag saga!!! Sa vi far val vanta med det nagra dagar till tills jag far tag pe en riktig data!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0